Rahimde perde

Sanirim kişiden kişiye değişiyor..çok teşekkür ederim sizede geçmiş olsun...tüp bebek tedavisi sajirim..bend ins ocakta...rabbim yar ve yardımcımız olsun
Amin evet tüp bebek tedavisi görüyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın benim sadece ilk gün çok ağrım oldu kanamam da ama geçti çok şükür sizinde hemen geçer toparlarsınız inş

Amin evet tüp bebek tedavisi görüyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın benim sadece ilk gün çok ağrım oldu kanamam da ama geçti çok şükür sizinde hemen geçer toparlarsınız inş
İnşallah çok gergin stresliydim...üç gün kaldım hastanede...şimdi ağrı hafif kanama olunca tedirgin oldum.gerci daha yenide oldum...zor surecler .kafada sorular..aminn insallahh rabbim hayirlisini verir ins canim🤲🌺

Geçmiş olsun canım özelde yaptırdın o zaman. Şehir hastanesinde anestesisiz dedi o acıya da dayanılır mi bilemedim uzun da sürüyorsa. Sorunlarınin hepsi çözülmüş Allah'ın izniyle yakın zamanda bebeğine kavuşacaksın😊
Anesteye gerek yok kaç kişi girdi çıktı yaptırdı hsg şehir Hastanesi'nde devmetimiz sağolsun herşeyi güzel
Anesteziye gerek yok 2 dk ancak sürüyor
Perdeyi aldırın herkesin aynı degildir kimisinin gebeliğe elverişlidir ama genelde perde gebeliği sonlandırıyor olsa bile en güzeli perde alınıp hamile kalınması
Hemende kalirsiniz ins

Anesteye gerek yok kaç kişi girdi çıktı yaptırdı hsg şehir Hastanesi'nde devmetimiz sağolsun herşeyi güzel
Anesteziye gerek yok 2 dk ancak sürüyor
Perdeyi aldırın herkesin aynı degildir kimisinin gebeliğe elverişlidir ama genelde perde gebeliği sonlandırıyor olsa bile en güzeli perde alınıp hamile kalınması
Hemende kalirsiniz ins
Teşekkürler canım daha bilgili bir doktora gittim yaptırmana gerek yok dedi çok şükür, perde olsa görürdüm dedi anlasiliyormus ultrasondan da. İçimi rahatlattı kaybimin kromozomal bı bozukluktan veya bebekteki kalp anomalisinden kaynaklandığını söyledi

X