Rahimde perde

limonludondurmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2015
1.345
722
123
31
Arkafaslar rahimde perde ameliyati zor mudur. Usg cektrdm cocugumuz olmadigi icin. Perde cikti ameliyat olup hamile kalan var mi. Hastanrdeym ameliyat icin gun alicam konseye gidicek napmaliyim bilmiorm oturdum agliyorm napicam bilemiorm yardimci olur musunuuz

Selamlar,
hamile kalmışsınız, tebrik ederim.
Ameliyatı nerede oldunuz?
Korunma süresi oldu mu?

ameliyat olamadan hamile kaldım canım.
şuan 5.5 aylık ve ameliyata hazırlanırken mucize gibi bişey oluştu :)

Çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Rahim ağzına dikiş vs oldu mu ya da sürekli kullandığınız bi ilaç var mı?

Çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Rahim ağzına dikiş vs oldu mu ya da sürekli kullandığınız bi ilaç var mı?
Aminn inşallahh ,hayır dikiş falan olmadı. doktorlarımı değiştirdim onlarada durumumu izah ettm ama öyle bişi söylemediler. ilaç olarakta her hamilenin kullandığı ilaçları kullandım. şuan kan ilacım var bide troid için kullanıorm başkada yok.

Bana dikiş önerdiler de ondan sordum
benim de rahimde perde var
belki senin boyutu azdır canım ondan öyle demişlerdir.

Bana dikiş önerdiler de ondan sordum
benim de rahimde perde var
belki senin boyutu azdır canım ondan öyle demişlerdir.
şahsen şöyle bişi oldu ben diğer hastaneye gittiğimde ameliyat derken hamile kalınca hastane değiştirdm ordada hiç önerme falan yapmadılar. sadece normal doğum yapandan daha fazla dikkatli olmamı söylediler o kadar. dediğiniz gibi belki ufaktır benimki

ya öncelikle tebrik ederim bende bu ay rahim filmi çekindim bir sorun çıkmadı ama rahmin kalp şeklinde dedi doktor histereskopi önerdi sizce yaptırayım mı yoksa biraz bekleyeyim mi ki zaten eşimde sperm azlığı ve hareketsizliği var şuan tedavi aşamasında eşim, bir yanım yaptır diyor bir yanım bekle eşin düzelsin olmazsa o zaman yaptırırsın diyor karar veremdim

bnm eşimde sorun çıkmamıştı. ama bekle yada bekleme diyemem şuan benm normal seyrinde ilerliyor gebelliğim. sadece rahim ağzım biraz incelmş doktor dikkat et bide progestan verdi herhangi bi ağrı hissettiğinde fitil olarak kullan lrahmi güçlendirir dedi erken doğuma karşı. öyle yani haftaya kontrolümüz var bakalım canım inşşaalh hakkında hayırlısı olur. yani o ameliyatı olduğundada 6 ay 1 sene olcak die beklemek gibi bi durum varmş hemn olcak çocuk die bişi yokmş kısmet Allah nasip etsin sizede inşallahhh

amin Allah razı olsun sizde sağ sağlim bebeğinize kavuşursunuz inşallah :)

ameliyat olamadan hamile kaldım canım.
şuan 5.5 aylık ve ameliyata hazırlanırken mucize gibi bişey oluştu :)
Bende hamile kaldıktan sonra öğrendim perdeyi bir ay denedik o ay hamile kaldım ve gittiğimde perde var dedi boydan boya dedi senin hamileliğin ne durumda ne önlemler aldın perde boyun belli oldumu kusura bakma çok soru sordum çok korkuyorum

bende boydan boya vs die konuşulmadı direk çocuğun olmaza bağladıkları için çok bilmiş doktorlarr. yalnız çektirdiğim rahim filminde baktığında öyle boydan boya gözükmüyor canım normalden aşağı duruyor oda tüplerin doğrultsuna denk geliyor. ben önlem almaya çalışssamda çok olmadı çünkü çalışıyorum işe git gel vs ama ağır kaldırmadım fazla bi yerlere uzanmadım çok iş güç yapmadım kardeşim yardım etti derken şuan çok şükür 32 haftalığız. he riski var doktor bana perdeyle doğum yapan bi sürü insan var ama riski var erken doğuma sebebiyet verebilir dedi.serviks ölçüsüne bakıldı geçen gün yani rahim ağzı uzunluğu. o ölçüde 36 mm çıktı normalde 40 45 mm olması gerekirken benm 36 mm imiş. bu gittikçe düşerse erken doğum olurmuş doktor o yüzden her geldiğinde ölçelim dedi progestan verdi herhangi bi içinde oluşan sancıda ufak çaplı bi ağrıda olsa fitil olarak kullan dedi onu kullanıorm arada o kadar. korkmayın boydan boyada olsa inanın Allah nasip edicekse bebeği size nasip eder zaten. ben kaç ay denedik hastane vs git gel çocuğun olmaz die beni perdeden ameliyt ediceklerdi derken bi baktım hamileyim şok olduk ve hamile olduğumu farkında bile değil doktor düşünün bana adet görüyümde ameliyt edeyim die bide doğum kontrol ahapı verdi içirdi. sonrada alalım bebeği sakat doğar ölür düşer dediler. aldırmıorm ölürse düşerse kendi düşssün dedim. çektiğimi bi ben bide Allah bilir o yüzden takmayın hemen hastanemi doktorumu değiştirdim çok şükür bügünee hiçç bir sorun yok.. Rabbim yar ve yardımcınız olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…