• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahimde perde olup doğum yapanlar var mı?

Beriozturk

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2025
3
0
1
29
14+3 haftalık gebeyim. Muayeneye regl olamıyorum gecikiyor diye gitmiştim ama doktorum her ihtimale karşı Beta HCG yaptı ve değerim yüksek çıktı. Normalde rahim filmi cekilecekti gebelik olunca yapılmadı ilerleyen haftalarda rahimde perde olduğunu gördük doktorumla ilk haftalar hafif ara ara kanamalarım oldu ama şuan çok şükür kanamam yok bebeğimde sağlıklı erken doğum riski var. Doğuma kadar progestan kullanacağım. Rahminde perde olupta doğum yapan arkadaşlarım lütfen yazar mısınız deneyimlerinizi 🤲🏻🙏🏻

14+3 haftalık gebeyim. Muayeneye regl olamıyorum gecikiyor diye gitmiştim ama doktorum her ihtimale karşı Beta HCG yaptı ve değerim yüksek çıktı. Normalde rahim filmi cekilecekti gebelik olunca yapılmadı ilerleyen haftalarda rahimde perde olduğunu gördük doktorumla ilk haftalar hafif ara ara kanamalarım oldu ama şuan çok şükür kanamam yok bebeğimde sağlıklı erken doğum riski var. Doğuma kadar progestan kullanacağım. Rahminde perde olupta doğum yapan arkadaşlarım lütfen yazar mısınız deneyimlerinizi 🤲🏻🙏🏻
Bende de vardı perde ama bu ne boyutta bilmiyorm çokta dgldi açıkçası 37+3 kdr hiç bir sıkıntı yaşamadım aslında erken de dogurmazdm ama ben rahatdurmadm dinlenmedim hep ayakta hep iş yaptim eğildim aslında yatıp dinlenseydim ben 39 da görürdüm
Sana tavsiyem son haftalar gelince bol bol dinlen ilacını git strese girme herşey çok güzel olur biiznilllah

Back