rahimde parça kalmış olabilirmi lütfen yardım

beyazipek

inci
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2011
340
70
298
Diğer
58 gün önce sezeryan oldum kanam ilk hafta oldu sonra kesildi 40 ım çıkmaya yakın tekrar başladı kırmıız ve pıhtılıdan kahve ve sarıya dönmüştü son 1 haftadır sarı idi ama bugün sabah banyo yaptım fakat şu anda tekrar kanama oluyor karnımın sol tarafında ağrı değil ama sürekli bir kıpırdanam hissediyorum acaba bağırsak hareketimi yoksa rahimlemi ilgili bilemiyorum. sizinde başınıza bböyle birşey geldini parça kalmasından ve kürtajdan çok korkuyorum böyle bişey yaşayan varmı rahimde parçamı kaldı yoksa:(

ben de 3,5 ay önce normal doğum yaptım geçen hafta bir kontrole gideyim dedim, doktorum başka şehire gittiği için bir başka doktora gittim kadın alttan bakıp parça kaldığını söyledi ben belirtileri taşımadığım için teşhise güvenmeyip kendi doktorumu aradım doktorum "parça kalsaydı ilk haftalarda kanama ve sancıyla belli olurdu" dedi başka doktora yönlendirdi o baktı hiçbirşey olmadığını söyledi, sizde ağrı, sancı var mı? adet mi oluyorsunuz acaba? bence mutlaka bir jinekoloğa görünün içiniz rahat etsin.

ben de 3,5 ay önce normal doğum yaptım geçen hafta bir kontrole gideyim dedim, doktorum başka şehire gittiği için bir başka doktora gittim kadın alttan bakıp parça kaldığını söyledi ben belirtileri taşımadığım için teşhise güvenmeyip kendi doktorumu aradım doktorum "parça kalsaydı ilk haftalarda kanama ve sancıyla belli olurdu" dedi başka doktora yönlendirdi o baktı hiçbirşey olmadığını söyledi, sizde ağrı, sancı var mı? adet mi oluyorsunuz acaba? bence mutlaka bir jinekoloğa görünün içiniz rahat etsin.

bugünde kıpkırmızı pıhtısız kan geliyor adet ağrısı gibi hafi belimde katrnımda ve bacaklarımda ağrı var. of ya moralim bozuk doktora giddemem bebek çok küçük ve huysuz bebeğe kim bakacak ben nasıl gideceğim hepsi problem

akrabadan kimse yoksa eşinizle gitseniz? ya da komşudan rica edin havalar güzel bebeği de sarıp götürün yanınızda merak etmeyin bebekler dışarda çok huysuz olmuyorlar mutlaka gitmelisiniz adet değilse başka bişeydir çünkü

Back