- 26 Eylül 2020
- 173
- 93
- 28
- 31
- Konu Sahibi Maviyiseven
-
Galiba doktorum et beni dedi benim daha iyi anlamam için dedi galibaEt ben dediğin polip mi oluyo canim
Küçük olanlar kendiliğinden gitmiyor mu sizinki büyük muydu acabaadetle atılabilir diye düşünmüştür doktor. ama genelde gitmiyorlar. bende de vardı geçen sene. 4-5aylık regl ile gitmedi. ocak ayında histeroskopi oldum. iyi huylu çıktı.
orta boydu. çapını hatırlamıyorum.Küçük olanlar kendiliğinden gitmiyor mu sizinki büyük muydu acaba
Teşekkür ederimEğer polipse genelde iyi huylu oluyorlar . Kendiliğinden küçülüp yok olabiliyor . Ameliyat olsa bile alttan küçük bir operasyon şeklinde yapılıyor. Umarım küçüktür ve kısa zamanda söner. Çok geçmiş olsun..
Neden oluştuğunu biliyor muydunuz doktor söyledi miadetle atılabilir diye düşünmüştür doktor. ama genelde gitmiyorlar. bende de vardı geçen sene. 4-5aylık regl ile gitmedi. ocak ayında histeroskopi oldum. iyi huylu çıktı.
Öncesinde bebek için klomen tedavisi gördüm daha sonra enfeksiyon vardı onun için ilaç kullandım sonra 23 gün kanamam oldu onun içinde ilac kullandım geçmedi en son iğne ile durdu kanamam kontrole gittigim zaman vajinal ultrasonla gördüCanım et benin olduğunu nerden anladi acaba normal ultrasondan mi
Bana enfeksiyondan oluşmuş olabilir daha yeni oluşmuş çok önemli adetin bittikten sonra gel o gitmezse ne bebek olur ne de adetin Düzelir dedi.Canım et benin olduğunu nerden anladi acaba normal ultrasondan mi
yani herkeste olbilecek bir durummuş özel bir nedenini söylemediNeden oluştuğunu biliyor muydunuz doktor söyledi mi
Biraz geç oldu ama kusura bakmayın Corona ile uğraşıyorum. Teşekkür ederim. Sizede geçmiş olsunBende kürtaj oldum patoloji sonucumda polip çıktı vajinalde gözükmedi ayrintilida gözükmedi yarın sulu ultrasona giricem inşallah yoktur sende insallah biranonce kurtulursun canım geçmiş olsun
Yaa İNŞAALLAH olur. Bende doktora gidecem var derse başka doktora gitmeyi düşünüyorum.Bende de kahve leke oluştu 12 gün boyunca lekeler varken hastaneye gittim doktor polip dedi duphaston verdi içtim 1 hafta sonra adet oldum adetten sonra hemen gel histereskopi yapıp alacağım dedi rahim filmi çekip ben başka doktora gittim.o polip falan yok dedi hatta 3 aydır onunla devam ediyorum gebelik istediğim i in catlatmaignesi vuruldum bu2.
Tek bi doktora bağlı kalmayın geçmiş olsunYaa İNŞAALLAH olur. Bende doktora gidecem var derse başka doktora gitmeyi düşünüyorum.
Canım benim bildiğim kadarıyla daha doğrusu bende de olduğundan dolayı biliyorum polip Başka birşey et beni başka birşey bunun için doktorun sana smear testi yapması lazım daha sonrasın da hpv testi eğer o et beni ise daha sonra dışarı yayılır bence sen Başka bi doktora daha git ameliyat dedigide yakma işlemi yapıcak ben bunu yaptırmadım sadece doktorum propolis verdi bide aldara diye bi krem verdi eğer Gebze tarafındaysan yada buralara yakın bi yerdeysen amanullah beye gelmeni tavsıye ederimGaliba doktorum et beni dedi benim daha iyi anlamam için dedi galiba
Teşekkür ederim .Tek bi doktora bağlı kalmayın geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?