• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahimaz kanseri iin ine vurulan varm!!

kelebeklikuzu

Guru
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2009
1.229
5
356
Bursa
kızlar geçen ayki muaynede rahim ağzında yara olduğu çıktı. doktor smear testi yaptı ama bununla birlikte korunma amaçlı rahimağzı kanseri için iğne olmamı önerdi.

daha önce bu iğneyi yaptıran varmı acaba?? fiyatı yan etkileri artıları eksileri hakkında bilgi verebilirmisiniz acaba.....

valla 750 tl olunca insanlar bir düşünüyor sanırım.) pahalı ama sağlık için herşey..param olsa bende vurulurdum

Canım rahim ağzı kanseri aşısı iki çeşit var şuan. Birisi cervarix birisi gardasil. 3 doz şeklinde yapılıyor bu aşı. ılk dozu oluyorsun 2 ay sonra ikinci dozu oluyorsun, bundan 4 ay sonrada üçincü dozu oluyorsun. Gardasil aşısı oluyorum ben 2. dozunu yeni oldum daha. Gardasil aşısının dozu 268 tl. Evet pahalı bir aşı. Ama imkanı olan bayanların olması taraftarıyım. ıllaki bir risk taşımak zorunda kalınmamalı. Sevgiyle kal...

bende yaptırdım bitti çoktan ve iyikide yaptırmışım diyorum..1.aşı yapıldıktan 2 ay sora 2. aşıyı, bundan 4 ay sonrada 3. aşıyı yaptırıyosunuz. 3 doz şeklinde koldan yapılıyo hiç bir yan etkisi yok aksine çok faydalı kesinlikle imkanı olanlar yaptırsınlar. özel sağlık sigortasıda karışılıyo.

bende cin1 sonra cin2 ye dönüştü leep işlemi yaptırdım ama doktorum bana aşı ol falan demedi aklım karıştı şimdi kontrole gittiğimde bir sorayım

çok saolun arkadaşlar. yaptıran birilerinden dinlemek daha etkili oluyor. benimde yara çok erken oluştuğu için önlem amacıyla yaptırmamın faydalı olacağını söyledi. allah korusun hepimizi kimsenin başına vermesin inşallah.:Saruboceq:

bende cin1 sonra cin2 ye dönüştü leep işlemi yaptırdım ama doktorum bana aşı ol falan demedi aklım karıştı şimdi kontrole gittiğimde bir sorayım

Bende konizasyon yaptırdım bu haftada kontrole gittim durumun çok iyi gözüküyor dedi.Smair aldılar bu cumartesi sonucunu bakacağız inşaallah atlatacağım :85::85::85:

Back