How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

rahim yarası yaktıran varmı ?

meeleekk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2012
14
0
36
İzmir
Akdaşlar smear testi yaptırdım mart ayında yara oldugunu söyledi doktorum yakıcaz dedi ve bi sene uğraştırıcak dedi ikincikez yandı bu ay sonunda tekrar yanması gerekiyor bu kadar büyük olması normalmi? ben demeden hamile kalma dedi doktorum düşük yaptım bi defada daha sonra düşüğünü araştıralım dedi... hamile olmak istiyorum ama bi türlü tedeviler bitmedi hormon değerlerimle kan değerlerime baktırdım yumurtalıklarımda sorun yok yarın özele gidip yakılmasında problem olup olmadığını sorucam yapılan işlemlerin doğru olup olmadığını sorucam bakalım ...:(((

Son düzenleme:
bende 2008 şubat ayında rahım ağzı yaramı yaktırdım..bende çok çekmiştim , oldukça geniş bir yüzeyde bulunuduğunu söylemişti doktorum ... o yara varken hep akıntım olurdu ve belımın sağ tarafı ağrırıdı...ama sonrasında çok dıkkat ettim , 1 ay ilişki yok demişti ben 2 ay yapmadım ..fitillerimi ialçalrımı düzenli kullandım ,kendimi soğuktan falan korudum, çorap gıydım, nebilim antibıyotık falan kullanmammaya calıştım vs.... şimdilik bir sıkıntım yok... 2010 yılında da bir bebeğim oldu , normal doğumla...
ama 2.sefer yakılacak gibi bir durum varsa bir doktora daha görun mutlaka ..ona göre gerekenı yaptır.

Back