Rahim yapışıklığı

Kaç mm ile transfer oldunuz peki ? Bende incelik sorunu var estroferm ile de kalınlaşmıyor. Siz de sanırım incelik sorunu olmamış ilaçlara cevap vermiş diye anlıyorum

Kaç mm ile transfer oldunuz peki ? Bende incelik sorunu var estroferm ile de kalınlaşmıyor. Siz de sanırım incelik sorunu olmamış ilaçlara cevap vermiş diye anlıyorum
ediğim gibi nar suyu içtim bol bol rahim kalınlaştırdığı için ama tabii siz doktorunuza danışmadan tüketmeyin çünkü yoğun tüketimi kan pıhtılaşması ile ilgili bir takım sorunlara sebep olabiliyor sanırım. 7,5 ölçmüştü en son 1 hafta daha ilaçlara devam ettim sonra transfer yapıldı yani aşağı yukarı 8 mm olmuştur diye düşünüyorum. Elbet kalınlaşacak rahmin kendini toparlaması için bir süreye ihtiyacı var ben 2022 yılında açık miyom ameliyatı oldum sonrasında ameliyat kaynaklı yapışıklık meydana geldi bu zamana kadar da 2 defa histeroskopi oldum. Öyle hemen olan bir durum olmadı yani. Bu süreçte bende çok canımı sıktım hala daha tedirginlik yaşıyorum bebeği göremediğim için ama elimden geleni de yaptım artık içim rahat yine olmazsa yine devam edeceğim çünkü bu bir süreç. Rahimde 2. Beyin gibi bir şey hafızası olan bir organ dolayısıyla kalınlaşacak inanın vakti vardır.

Merhaba, çok teşekkür ediyorum

Merhaba size bişey soracaktım özelden ama özelinize yazamadım lütfen rica etsem bana ordan yazar mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…