• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim (Uru) Miyom Rahatsızlıgı Olanlar ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi feen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

feen

Sporcu
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2008
953
11
118
İstanbul
Merhaba arkadaslar,
Yakın zamanda annemın bır rahatsızlıgı olusmus, bobrek cevresınde hafif bir agrı ve tuvalet ihtiyacı sırasında bır kereye mahsus bır kanaması olmus.
Bugun doktora gıdıp muayne oldugunda rahim dısında nohut yada bezelye buyuklugunde bir sey olustugunu ve bunun miyom oldugunu belırtmıs. Ve ayrıca usuttugunude eklemıs.
Korkulacak bırseyın olmadıgını soylemıs. Bugun telefonda konustuk bunları annemle.
Sanırım aynı olay zamanında anneannemde de varmıs...

Annem icin endiseleniyorum.
Benım sormak ıstedıgım zararsız bır hastalık mıdır bu? Boyle bır durumla karsılasan bayan arkadaslarımız var mı aramızda?

Okudugunuz ıcın tesekkurederim...

Son düzenleme:
aynı rahatsızlık annemde de var.Hemde annemdeki mandalina büyüklüğünde.Annem 6 ayda bir kontrol oluyor özel doktorda.Doktorların tek söylediği ağrı yapmıosa çok kanaman olmuyosa bişey yapılamayacağı.ama ağrı sızı oluosa o zaman sanırım ameliyatla alıolarmış.Birde annen menopoza girdimi?çünkü menopoza girmek üzereyse o zaman kendiliğinden geçiomuş.Benim anne 43 yaşında menopoz testlerini falan yaptırdı henüz menopoz yok o yüzden ağrı vermediği sürece beklicek.Aman anne ii bi doktora mümkünse özelde görünsün bütün testlerini yaptırsın çünkü yumurtalığı sararsa rahimin alınmasına kadar gidior :(

aynı rahatsızlık annemde de var.Hemde annemdeki mandalina büyüklüğünde.Annem 6 ayda bir kontrol oluyor özel doktorda.Doktorların tek söylediği ağrı yapmıosa çok kanaman olmuyosa bişey yapılamayacağı.ama ağrı sızı oluosa o zaman sanırım ameliyatla alıolarmış.Birde annen menopoza girdimi?çünkü menopoza girmek üzereyse o zaman kendiliğinden geçiomuş.Benim anne 43 yaşında menopoz testlerini falan yaptırdı henüz menopoz yok o yüzden ağrı vermediği sürece beklicek.Aman anne ii bi doktora mümkünse özelde görünsün bütün testlerini yaptırsın çünkü yumurtalığı sararsa rahimin alınmasına kadar gidior :(

Tesekkurederim cevapladıgın icin sevgili civciv226.
Annem henuz 40 yasında menopoza girmedi.
Sizin annenizede acil sifalar diliyorum.

Back