Rahim tersliğinde gebelik😞

Blgkya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2019
18
10
3
30
Merhaba kızlar.
Son adet tarihim 24 mart. ovulasyon testi yapmadan 11.günden itibaren birer gün arayla ilişkiye girdik eşimle 4 defa. Bugün itibariyle regl günüme 3 gün kaldı 2 gün önce kan testi yaptırdım çıkmadı. Rahim tersliğim var bundan korkuyorum. Acaba bir kaç gün daha beklemeliöiyim bilmiyorum. Çok kafaya taktım sanırım. Yarın doktora gidicem muayene için . Yeniden test yapıcam. Sizce ne yapmalıyım?

Rahim tersliği gebelige engel degil.diye biliyorum. Stres yapma bence

Görümceminde ters su an hamile ama biraz zor hamile kaldi.3 sene sonra oldu.bilmiyorum bi ilgisi varmidir

İşte bende bundan korkuyorum annemin 4 yıl olmamış aynı durumdan

Ters rahim dediginiz nedir arkadaslar

Ters rahim dediginiz nedir arkadaslar
Normal rahim ters armut şeklinde ve mesaneye eğik durumdadir. Ters rahim mesaneye değil arka tarafa eğik durumda olur. Ama genelde yers rahim ne gebelige ne doguma engeldir. Zaten hamile kalindiginda 3 aydan sonra rahim iyice büyüdüğü icin normal haline geliyor kizlar korkulacak bir durum değil.

Kızlar sabah test yaptım 3+4teyim ve betam 30 çıktı. Gebelik var sanırım çokkk mutluyummmm.

cok tesekku ederim turkce nasil soyleniyor bilmiyordum benimkide o durumda rahimim mesaneye degil rektuma..
Aynen engel degil diye biliyorum ben hamile kaldim ama dis gebelikti...
Tekrar tesekkur ederim :)

cok tesekku ederim turkce nasil soyleniyor bilmiyordum benimkide o durumda rahimim mesaneye degil rektuma..
Aynen engel degil diye biliyorum ben hamile kaldim ama dis gebelikti...
Tekrar tesekkur ederim :)
Umudunu kaybedip pes etme rahim seklinde bozukluk yok sadece durusu ters olmus oluyor sorun yok

Merhabalar, konunuz eskiymiş ama umarım görürsünüz. Benim de rahimim ters, siz hamile kalmayı başarmışsınız maşallah Allah kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah. Bana önerebileceğiniz şeyler var mı ekstra olarak yaptığınız? Ben de gebelik planlıyorum 3 aydır fakat olmuyor. Herhangi bir sağlık sıkıntımız yok sadece rahimde terslik var. Şimdiden çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…