Rahmin geriye dönük olması bir anomali değildir. Gebeliğe engel bir durum da değildir. Gebelikte rahim, normal şeklini alır. Doğumdan sonra tekrar geriye dönük hale döner.
Gebelik için istiyorum evet.
Doktorum sağ yumurtalığımin yukarda olduğunu çevrilebilir olduğunu söylemişti. Bayadir aklıma takıldı bu. Başka bi sebeb bulamıyorum ..
Benim de rahmim ters burda bi çok insan okudum bi sıkıntı yaşamamışlar e çoçuk için de sorun değilse ne gerek var sağlığınızı tehlikeye atıcak bişey yapmayın derim
Durumunuz gebelige engel degil.
Benimde rahmim ters. Korunmayi biraktigim ay gebe kaldim. 3 sefer hem de. İlk ikisi yasamadi ama o durum kan pihtilasmamdan kaynakli.
4 yıllik evliyim. 7. Ayimda hamile kaldım. Ama düşük oldu. O zaman beri doktorlara gidiyorum. Bu sorun olmaz uzayabilir demişlerdi. Özele gittiğim doktorda başka bir sebeb bulamadığımız için bu olabilir ama çevrilebilir demişti. Çevremde de bulamadım ilgilenen .
4 yıllik evliyim. 7. Ayimda hamile kaldım. Ama düşük oldu. O zaman beri doktorlara gidiyorum. Bu sorun olmaz uzayabilir demişlerdi. Özele gittiğim doktorda başka bir sebeb bulamadığımız için bu olabilir ama çevrilebilir demişti. Çevremde de bulamadım ilgilenen .