• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim tersliği ve rahim de yara

AyTerapisii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2018
684
728
53
27
Öncelikle hayırlı kandiller. RABBİM bu güzel gün hürmetine günahlarımızı bağışlasın bizleri affetsin. Ve kimin ne muradı varsa kabul etsin.
Ben de pkos var. Rahim de yara ve rahim tersliği var bunlar gebeliğe engel midir? Bir türlü olmuyor pkos yetmezmiş gibi bir de kiloluyum.

Zorlaştıran şeyler ama olmaz denmez. Yara için fitil filan kullanıyo musunuz?

Öncelikle hayırlı kandiller. RABBİM bu güzel gün hürmetine günahlarımızı bağışlasın bizleri affetsin. Ve kimin ne muradı varsa kabul etsin.
Ben de pkos var. Rahim de yara ve rahim tersliği var bunlar gebeliğe engel midir? Bir türlü olmuyor pkos yetmezmiş gibi bir de kiloluyum.
Benim rahim tersliğim varmış hamile kaldıktan sonra bebek karından ultrasonla görünmeyince anladı doktorlar 🙃 ayrı yeten polikistik görünüm vardı. inşallah sende bir an önce kavusursun bebeğine

Benim rahim tersliğim varmış hamile kaldıktan sonra bebek karından ultrasonla görünmeyince anladı doktorlar 🙃 ayrı yeten polikistik görünüm vardı. inşallah sende bir an önce kavusursun bebeğine
Amin ALLAH razı olsun. Sizde sağlıkla tek avaz'da kavuşursunuz inşaALLAH bebeğinize

Canım sana tavsiyem gebelik için yuz üstü pozisyon bu şekilde çok gebe kalan var rahim tersliği olanlar yüz üstü pozisyon ile gebelik oluyor dene canım o ay kalcaksin ve 2 gun de bir ilişki 30dk hiç kalkma

Eklentiler

• Screenshot_20200329-132154_Instagram.jpg
    Screenshot_20200329-132154_Instagram.jpg
    76,4 KB · Görüntüleme: 18
Back