Rahim T mi

Bende böyle idim düşük yapıyordum ameliyat oldum kuzenim bu yüzden gebe kalamıyormus oda ameliyat oldu sonra 4 ay sonra hamile kaldi
Merhabalar, sizin de mi t rahimdi? Ameliyat nasıl oldunuz, hangi şehirde acaba? Kaç düşük yaşadınız? Sürecinizden bahseder misiniz biraz? Büyük ihtimalle ben de ameliyat olacağım ve korkuyorum oldukça. Bir hafta önce 4 aylık bebeğimi kaybettim ben de. Bir buçuk yıl sonra hamile kaldım, İlk hamileliğim kimyasaldı. 2. De düşükle sonuçlandı kalbi durdu bebeğimin. Doktorum büyük ihtimalle t rahim kaynaklı olduğunu söylüyor ve ameliyat öneriyor.

Görüştüm rahim hakkında birşey demedi sağ tüpümün açık olduğunu sol tüpünde açık ama sağ taraf kadar olmadığını söyledi o kadar
Canım bazı doktorlara güvenilmez benim düşüklerim vardı bi rahim filmi çekeyim dedim ve çeken doktor gayet normal dedi raporda da normal olduğu yazıyordu bende görüntüyü merak edip bi baktım bariz t rahim bu dedim ve birkaç doktora gösterdim hepsi t rahim histeroskopi olman gerek dedi ve şubatta çok iyi bir profesör de histeroskopi oldum hatta bana bu rahimle gebe kalman mucize olmuş dedi doktor aynı zamanda tüp bebek doktoruydu ben artık tüp düşünüyorum hocam dedim ben sana para versen dahi asla yapmam senin bebeğin olur dene dedi ameliyattan sonra iki ay korunma verdi sonra araya yaz tatili girince pek denemeyedik toplamda 3 4 aydır deniyoruz Şuan bir gebelik oluşmadı bakalım inşallah sağlıklı bir gebelik elde ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…