Rahim sokuluğu

ceylan070707

Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2024
87
122
8
Herkese Merhaba, olumsuz tüp bebek denemelerim oldu. Doğal yollada bir kaç kez hamilelik yaşadım ama kimyasalla sonuçlandı. Bugünlerde çevremde rahim soğukluğu diye bir şeyden bahsediyorlar. Bilgisi olan var mı? Nasıl tedavi ediliyor? Forumda tek başlık gördüm onda da çörek otu yağı önerilmiş. Tecrübe ve bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Ya ben hiç gebe kalamadım ama ısıtmak için bazı yöntemler varmış. Mesela hint yapı çörekotu yağını karnınıza sürün diyorlar. Bir de çorap giyin ayağınızı sıcak tutun ve bal tüketin başka yol varsa ben de dinlerim bu arada

Ben istagramda hep görüyorum baya yapılması gerekenler işte belirtileri filan yazıyor ama ne kadar doğru bilmiyorum bir göz atın isterseniz

Hindi yağını internette görüşmüştüm tamam deneyeceğim teşekkür ederim

Ben istagramda hep görüyorum baya yapılması gerekenler işte belirtileri filan yazıyor ama ne kadar doğru bilmiyorum bir göz atın isterseniz
ben çok baktım ama hiç karşıma çıkmadı bu sebeple grupla paylaşmak istedim. Paylaşımlarda dikkatinizi çekenler olduysa paylaşabilir misiniz?

ben çok baktım ama hiç karşıma çıkmadı bu sebeple grupla paylaşmak istedim. Paylaşımlarda dikkatinizi çekenler olduysa paylaşabilir
Belirtileri eller ve ayakları soğuk olan kadınlarda olabilir adet olunca karının alt tarafında ağrı filan yazıyordu. Yapılacaklarada vajinal buhara oturmak.karına sıcak su torbası koymak ıhlamur içmek gibi şeyler yazıyorlardı instagramon arama kısmına yaz belki bulabilirsin detaylı bilgi bana keşfette önüme düşmüştü

Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…