- 24 Aralık 2024
- 93
- 37
- 3
- 31
- Konu Sahibi banaderlerelif
-
Karnımın üstünden muayene etti.. Cinsel isteksizliğin var aşırı dedi. Onu bildiNeye göre karar vermiş soğuk olduğuna
İlk defa duydum vallaKarnımın üstünden muayene etti.. Cinsel isteksizliğin var aşırı dedi. Onu bildi
Çörek otu yağıyla rahim bölgesine ve ayak bileğine masaj yap o da ısıtıyor rahimiMerhaba... Gittiğim hacamatçı kadın rahmimin soğuk olduğunu ve soğuk rahimle hamile kalmanın çok zor olduğunu söyledi...ısıtmak için bol bol pekmezli su iç ve ayaklarını sıcak tut dedi. Bunlar haricinde rahim soguklugunu duyan ve çözüm önerisi olan var mı?
Ben buna inanıyorum. Sirke mesela rahmi sogutuyomus. Uzun süre diyet yaptım sirkeli su içtim. Ara kanamalarım vs oldu. Adet düzensizliğim zaten vardi.Merhaba... Gittiğim hacamatçı kadın rahmimin soğuk olduğunu ve soğuk rahimle hamile kalmanın çok zor olduğunu söyledi...ısıtmak için bol bol pekmezli su iç ve ayaklarını sıcak tut dedi. Bunlar haricinde rahim soguklugunu duyan ve çözüm önerisi olan var mı?
Merhaba bende ilk hamileligimde hacamatci demisti bana da termal e gittim 5 gün sicak suda oturdum 20 ser dk belli aralıklarla sonra hamile kaldım rahim soğukluğuna inanıyorum çörek otu yagi sür alt karına havlu koy testere dişli aslan pençesi içebilirsinMerhaba... Gittiğim hacamatçı kadın rahmimin soğuk olduğunu ve soğuk rahimle hamile kalmanın çok zor olduğunu söyledi...ısıtmak için bol bol pekmezli su iç ve ayaklarını sıcak tut dedi. Bunlar haricinde rahim soguklugunu duyan ve çözüm önerisi olan var mı?
Yaa ben de alayım o zaman gerçekten o kadar üşüyen bir insanım ki.. Yaz kış kalçalarım soğuk olur mesela. Demir ilacı da içiyorum ama etkisi ne oldu pek anlamadımMerhaba bende ilk hamileligimde hacamatci demisti bana da termal e gittim 5 gün sicak suda oturdum 20 ser dk belli aralıklarla sonra hamile kaldım rahim soğukluğuna inanıyorum çörek otu yagi sür alt karına havlu koy testere dişli aslan pençesi içebilirsin
belki de bebek olmamasinin sebebi fazla cinsel munasebete girmemenizdir. hacamatci kadina gidene kadar daha cok yataga girseniz sorun cozulecekti belki.Karnımın üstünden muayene etti.. Cinsel isteksizliğin var aşırı dedi. Onu bildi
Aynısı bende olur kalcam hep soğuktur her bünye aynı değil işte kimisi hiç etkilenmez bazı hassas bünyeye sahip olanlar herseyden etkileniyor misal ben senYaa ben de alayım o zaman gerçekten o kadar üşüyen bir insanım ki.. Yaz kış kalçalarım soğuk olur mesela. Demir ilacı da içiyorum ama etkisi ne oldu pek anlamadım
belki de bebek olmamasinin sebebi fazla cinsel munasebete girmemenizdir. hacamatci kadina gidene kadar daha cok yataga girseniz sorun cozulecekti belki.
bir de bunca cinsel isteksizlige 9 ay gebelik + 40 gun lohusalik + bebek yorgunlugu, uykusuzluk, dikis agrilari falan da eklenecek. o zaman ne olacak?
once evliliginizi , cinselliginizi oturtun sonra cocuk yapin. sonra araya sogukluk girer, kavgalar artar, bebekle koca evine gidiverirsiniz
Ah hassas bünyeler vücut da psikoloji de hassas bendeAynısı bende olur kalcam hep soğuktur her bünye aynı değil işte kimisi hiç etkilenmez bazı hassas bünyeye sahip olanlar herseyden etkileniyor misal ben sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?