Rahim seyirmesi

Sondurak2515

🫂 Elhamdulillâh-i Alâ Külli hâl... 🩵&🩷
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2020
1.532
2.469
83
Aralık'ta boş gebelikten kürtaj oldum. İlk reglden sonra doktor muayene de bir sıkıntı kalmadığını tekrar gebelik düşünebilirsiniz dedi.
Bal çörek otu tarçın kürü denedim. Adetim de değişik oldu. Beklemiş kan gibi . 10 gün sürdü. Az az bitti. Şimdi 2 gündür rahim seyirmesi yaşıyorum. Doktora gideceğim ama kafam da takıldı. Daha önce bu tarz bir sıkıntı yaşayan oldu mu. Sürekli rahmimin seyirdigini ve pıt pıt attığını hissediyorum. Ağrım yok.

Sizin yaşadığınızı ben kürtajdan sonra ilk adetimde adetliyken yasamistim âdetten sonra oldu mu tam emin değilim

Sizin yaşadığınızı ben kürtajdan sonra ilk adetimde adetliyken yasamistim âdetten sonra oldu mu tam emin değilim
Anladım. Kürtajdan sonraki ilk adetimde hatirlamiyorum. Yani arada oluyordu ama bu kadar sık değil. 2 gündür sürekli seyirme , damar atması pıt pıt neyse işte hissediyorum ağrım da olmayınca içim bir tık rahat ama kafam da takılıyor ister istemez.

Gebelik durumu var mı

Gebelik durumu var mı
Geçen ay çok test yaptım. Hepsi de silik çizgi çıktı. Sonra camurumsu kanamalar oldu. Test yapmadım bir daha. Gebelik yok bence. Çünkü 2 gebeliğim de yaşadığım şeyleri yasamıyorum. Gebeymis gibi de hissetmiyorum. Ama yakın zamanda doktora gitsem iyi olacak gibi

Kimyasal mıydı ki… bi gidin rahim kendini toparlamaya calisiyor bence ama gitmekte fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…