Rahim polip

Rahimde polip çıktı ameliyat olucam süreç nasıl olucak.olan.varmi
Merhabalar bende 9 aylık evliyim 3.aylik bir düsuk yaşadım ve polip vardı histereskopi ile alındı inanılmaz kolay bir işlem ameliyat rahat olun sorunuz olursa her zaman yazabilirsiniz ben Zeynep kamil kadın doğum Hastanesi'nde oldum çok memnun da kaldım

Sonrasında gebe kaldinizmi peki
Geçen ay ameliyat oldum gebelik için de biraz karışık benim süreçler ben düşük yaptıktan sonra genel bir tahlil ve genetik araştırma süreçlerine girdim Zeynep kamil devlet Hastanesi'nde orda da kan pıhtılaşma ve amh düşüklüğü çıktı bende 34 yaşım amh 0.28 ve bir ay sonra tekrar bakıldı amh 0.18 çıktı hızlı da düşen bir tahlil değeri o yüzden yumurta toplama havuz yöntemi yapılacak bana tüp bebek tedavisi başlanacak 2 Mayıs da ama bu ay tüp bebek öncesi şansımıza denemeler yapıyoruz bakalım.tekrar bir gebelik oluşur ise bilgi veririm .

Sonrasında gebe kaldinizmi peki
Bu önümüz 3.4 gün yumurtlama günüm degelendirme yapmaya devame diyoruz gebelik oluşur ise zaten tüp bebek olamyacak ama şans nasip herşey hsg çekildim bu süreçde ve bu süreçte ameliyat oldum.polip için nasip artik

Bu önümüz 3.4 gün yumurtlama günüm degelendirme yapmaya devame diyoruz gebelik oluşur ise zaten tüp bebek olamyacak ama şans nasip herşey hsg çekildim bu süreçde ve bu süreçte ameliyat oldum.polip için nasip artik
Çok geçmiş olsun Rabbım inşallah kucaginizi boş bırakmasın benimde rahim filminden sonra belli.oldu
Yarım rahimliymisim gebelik şansı düşük mus birde polip ler çıktı şuan polip için ameliyat günü bekliyorum sonrasında aşılama deneyecegiz

Benim rahim filmimde iki tane polip çıkmıştı rahimde. Dün ultasonla bakarken gözüme epey büyümüş geldi dedi. Almamız gerekebilir. Gebeliğe o engel oluyordur dedi. Gebeliğe nasıl engel oluyor onu anlamadım. Çünkü benim yumurta büyümüyor zaten. O aşamaya gelmiyor ki hiç rahimdeki polip engel olsun

Çok geçmiş olsun Rabbım inşallah kucaginizi boş bırakmasın benimde rahim filminden sonra belli.oldu
Yarım rahimliymisim gebelik şansı düşük mus birde polip ler çıktı şuan polip için ameliyat günü bekliyorum sonrasında aşılama deneyecegiz
Çok teşekkür ederim siz nerde ameliyat olacaksiniz

Çok sevindim böyle okuyunca ukut kapısı açılıyor Rabbım evladımızı kucağınıza almayı nasip etsin

Benim rahim filmimde iki tane polip çıkmıştı rahimde. Dün ultasonla bakarken gözüme epey büyümüş geldi dedi. Almamız gerekebilir. Gebeliğe o engel oluyordur dedi. Gebeliğe nasıl engel oluyor onu anlamadım. Çünkü benim yumurta büyümüyor zaten. O aşamaya gelmiyor ki hiç rahimdeki polip engel olsun
Bebeğin yerlescegi yerde ya belkide ondan öyle demiştir benim doktorum 2 tane milim dedi ona rağmen almak istedi

Bebeğin yerlescegi yerde ya belkide ondan öyle demiştir benim doktorum 2 tane milim dedi ona rağmen almak istedi
Benim ikisi de 6 mmdi ama biri epey büyümüş ya ultasonda da çok net gözüktü. Korkuyorum bu işlerden ben bir yeri yaparken bir yere zarar gelir diye. Ama çok basit bir işlemmiş sanırım

Back
X