Rahim polip

Bende olacağım herkes kolay dedi inşallah kolaylıkla geçer polip ameliyatı sonrası aşılama baslicaz süreçler uzuyor ya insan ondan korkuyor

Rahim filmi sonrası
Yarım rahimli olduğumu öğrendim birde polipler
Polipi dert etme histereskopi de rahim genişletme diye bir uygulama da oluyor ama yarım rahimliler de gebe kalıyor Zeynep kamil hastanesi kadın doğum üzerine araştır istersen oraya devam et yaş kaç

Polipi dert etme histereskopi de rahim genişletme diye bir uygulama da oluyor ama yarım rahimliler de gebe kalıyor Zeynep kamil hastanesi kadın doğum üzerine araştır istersen oraya devam et yaş kaç
Nerede o hastane peki yas 28

Aslında doğru söylüyorsunuz ama burda başlandı ya nasil yapcaz bilemiyorum
Devlet hastanesi orası da olduğu için evraklar sistemden görülüyor sorun etmezler tüp bebek yada kadın infertilitesi bölümü her güne randevu var randevu alıp gidiyorsun sistem orda çok hızlı ca ilerliyor ben doç Dr müşerref Banu yılmaz da oldum ameliyat tüp bebek de onda başlayacak ama şuan bu ay son umudum.kendiliginden.gebelik.olur diye inşallah dua ediyorum eğer olmazsa gebelik tüp bebek baslanacak ay başında Mayıs da

Bende olacağım herkes kolay dedi inşallah kolaylıkla geçer polip ameliyatı sonrası aşılama baslicaz süreçler uzuyor ya insan ondan korkuyor
Aslında aşılama öncesi direk tüp bebek geçişi yapabilirler amh bakıldı mi size amh değeri ile hemen tüp bebek alıyorlar aslında rahim.yarim ya oda etki edermi tüp bebek surecime direk geçmeye aşılama da gebelik ihtimalleri genelde düşük sayıda kalıyor ama tüp bebek de ihtimaller daha yüksek

Ben Kocaeli üniversitesinde belli oldu aslında doktorum.sehir hastanesi ameliyatı ol aşılama yi Kocaeli'nde üniversitesinde olucam

Ben Kocaeli üniversitesinde belli oldu aslında doktorum.sehir hastanesi ameliyatı ol aşılama yi Kocaeli'nde üniversitesinde olucam
Hayırlısı olsun inşallah dualarımız kabul olsun Allah sağlıklı evlat nasip etsin inşallah

Gecmis olsun.Amh niz ameliyat öncesi neydi acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…