Sizin rahatsızlığınız var mıydı bunun dışındaBende olacağım herkes kolay dedi inşallah kolaylıkla geçer polip ameliyatı sonrası aşılama baslicaz süreçler uzuyor ya insan ondan korkuyor
Sizin rahatsızlığınız var mıydı bunun dışında
Keske Zeynep Kamil hastanesi gitseydiniz hemen alıyorlar orda sistem çok şükür iyiKocaeli şehir hastanesi ama haber bekliyorum 2 aydır olmak icin
Polipi dert etme histereskopi de rahim genişletme diye bir uygulama da oluyor ama yarım rahimliler de gebe kalıyor Zeynep kamil hastanesi kadın doğum üzerine araştır istersen oraya devam et yaş kaçRahim filmi sonrası
Yarım rahimli olduğumu öğrendim birde polipler
Nerede o hastane peki yas 28Polipi dert etme histereskopi de rahim genişletme diye bir uygulama da oluyor ama yarım rahimliler de gebe kalıyor Zeynep kamil hastanesi kadın doğum üzerine araştır istersen oraya devam et yaş kaç
Hastane Üsküdar da Anadolu yakası İstanbul kocaeli yakın aslında 1 saat araçla gelinir ben Avrupa bölgesinden hastaneye 1 saate gidiyorumNerede o hastane peki yas 28
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim dermansız dert vermesin bu şekilde gebe kalan insanlar varRahim filmi sonrası
Yarım rahimli olduğumu öğrendim birde polipler
Süreç korkutuyor benide doktorum polip ameliyat sonrası aşılama yaoalim dediÇok geçmiş olsun canım. Rabbim dermansız dert vermesin bu şekilde gebe kalan insanlar var
Aslında doğru söylüyorsunuz ama burda başlandı ya nasil yapcaz bilemiyorumHastane Üsküdar da Anadolu yakası İstanbul kocaeli yakın aslında 1 saat araçla gelinir ben Avrupa bölgesinden hastaneye 1 saate gidiyorum
Devlet hastanesi orası da olduğu için evraklar sistemden görülüyor sorun etmezler tüp bebek yada kadın infertilitesi bölümü her güne randevu var randevu alıp gidiyorsun sistem orda çok hızlı ca ilerliyor ben doç Dr müşerref Banu yılmaz da oldum ameliyat tüp bebek de onda başlayacak ama şuan bu ay son umudum.kendiliginden.gebelik.olur diye inşallah dua ediyorum eğer olmazsa gebelik tüp bebek baslanacak ay başında Mayıs daAslında doğru söylüyorsunuz ama burda başlandı ya nasil yapcaz bilemiyorum
Aslında aşılama öncesi direk tüp bebek geçişi yapabilirler amh bakıldı mi size amh değeri ile hemen tüp bebek alıyorlar aslında rahim.yarim ya oda etki edermi tüp bebek surecime direk geçmeye aşılama da gebelik ihtimalleri genelde düşük sayıda kalıyor ama tüp bebek de ihtimaller daha yüksekBende olacağım herkes kolay dedi inşallah kolaylıkla geçer polip ameliyatı sonrası aşılama baslicaz süreçler uzuyor ya insan ondan korkuyor
Ben Avrupa yakası çok devlet hastanesi var ama Zeynep kamil.secme özelliğim yılların hastanesi ve kadın doğum.uzeri olmasıSüreç korkutuyor benide doktorum polip ameliyat sonrası aşılama yaoalim dedi
Ben Kocaeli üniversitesinde belli oldu aslında doktorum.sehir hastanesi ameliyatı ol aşılama yi Kocaeli'nde üniversitesinde olucamDevlet hastanesi orası da olduğu için evraklar sistemden görülüyor sorun etmezler tüp bebek yada kadın infertilitesi bölümü her güne randevu var randevu alıp gidiyorsun sistem orda çok hızlı ca ilerliyor ben doç Dr müşerref Banu yılmaz da oldum ameliyat tüp bebek de onda başlayacak ama şuan bu ay son umudum.kendiliginden.gebelik.olur diye inşallah dua ediyorum eğer olmazsa gebelik tüp bebek baslanacak ay başında Mayıs da
Hayırlısı olsun inşallahBen Kocaeli üniversitesinde belli oldu aslında doktorum.sehir hastanesi ameliyatı ol aşılama yi Kocaeli'nde üniversitesinde olucam
İnşallahHayırlısı olsun inşallahdualarımız kabul olsun Allah sağlıklı evlat nasip etsin inşallah
Histeroskopi oluyor kesinlikle genel anestezi altında yaptırın çok ağrı olmuyor korkulacak birşey yokRahimde polip çıktı ameliyat olucam süreç nasıl olucak.olan.varmi
Gecmis olsun.Amh niz ameliyat öncesi neydi acaba.Geçen ay ameliyat oldum gebelik için de biraz karışık benim süreçler ben düşük yaptıktan sonra genel bir tahlil ve genetik araştırma süreçlerine girdim Zeynep kamil devlet Hastanesi'nde orda da kan pıhtılaşma ve amh düşüklüğü çıktı bende 34 yaşım amh 0.28 ve bir ay sonra tekrar bakıldı amh 0.18 çıktı hızlı da düşen bir tahlil değeri o yüzden yumurta toplama havuz yöntemi yapılacak bana tüp bebek tedavisi başlanacak 2 Mayıs da ama bu ay tüp bebek öncesi şansımıza denemeler yapıyoruz bakalım.tekrar bir gebelik oluşur ise bilgi veririm .
Histereskopi öncesi 0.28 idi sonrası 0.18 olduGecmis olsun.Amh niz ameliyat öncesi neydi acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?