Rahim perdesi alınmadan tekrar tüp bebek denemesi yapmayın. Ne kadar masraflı olduğunu biliyorsunuz. Tabi yeri ve boyutu da önemli bu perdenin. Muhakkak iyi bir doktora gösterip ona göre hareket edin.Kızlar hsg fliminde uterusta bikornuat çıktı sanırım buna rahim perdesi diyorlarmis bunun bir zararı olurmu yada tedavisi ameliyat diyorlar ameliyat olmam gerekmi daha önce rahim flimi cekilmeden tüp bebek koydular şimdi böyle birşey de tekrardan konurmu bilgilendirirseniz sevinirim
Zor bir operasyonmu peki?Perdenin ne kadar ileri boyutta önemli olan o benimde perde vardı genişti baya y şeklindeydi hiç gebe kalamamıştım ve tup bebekte denemiştim daha sonra amelyati düzeltildi ve 2 ay sonra normal yolla gebelik oluştu ..
Bir doktor rahimde perde var diyor diğeri rahim başında cokukluk var gercekden her hekim farkli merak ettiğim o zar alinirken rahme bir zarar gelirmi doktoruk rahme zarar gelirse hamile kalinmasi daha zor hatta hic olmaya bilir dediRahim perdesi alınmadan tekrar tüp bebek denemesi yapmayın. Ne kadar masraflı olduğunu biliyorsunuz. Tabi yeri ve boyutu da önemli bu perdenin. Muhakkak iyi bir doktora gösterip ona göre hareket edin.
Yok hayır aksine çok basit anestezi altında histereskopi ile yapılıyor ağrı sızı da olmadı sonrasında 1 saat dinlenmenin ardından gayet yürüyerek taburcu oluyorsun..Zor bir operasyonmu peki?
Çok teşekkürler ederimYok hayır aksine çok basit anestezi altında histereskopi ile yapılıyor ağrı sızı da olmadı sonrasında 1 saat dinlenmenin ardından gayet yürüyerek taburcu oluyorsun..
Tecrübeli doktor rahme zarar vermemesi lazım ama basit bir operasyon güvenilir bir doktora yaptırılabilir tabi gerekliyse,rahim filmi çekilmişsiniz ne kadarlık bi perde olduğu bellidir aslındaBir doktor rahimde perde var diyor diğeri rahim başında cokukluk var gercekden her hekim farkli merak ettiğim o zar alinirken rahme bir zarar gelirmi doktoruk rahme zarar gelirse hamile kalinmasi daha zor hatta hic olmaya bilir dedi
Rahim basinda cokukluk var dedi onun için histeroskopi istedi ceken doktorda perde var dedi septum histeroskopi düzeltilebilirmi bunlarTecrübeli doktor rahme zarar vermemesi lazım ama basit bir operasyon güvenilir bir doktora yaptırılabilir tabi gerekliyse,rahim filmi çekilmişsiniz ne kadarlık bi perde olduğu bellidir aslında
Histereskopiyle kesin tanıyı koyarlar basit bir işlem gerekliysede düzeltme yapılır bende öncesi hem hsg hem histereskopiyle tani konulmuştu, bende geniş septum vardı hicde gebelik olmayınca tekaradan histereskopiyle düzeltilmisti..Rahim basinda cokukluk var dedi onun için histeroskopi istedi ceken doktorda perde var dedi septum histeroskopi düzeltilebilirmi bunlar
Bugun doktora gittim canim cift rahimde olabilir rahim perdeside olabilir bunun için histeroskopi ve laporoskopi istedi artik gittikçe korkuyorum hergun birşey çıkıyorHistereskopiyle kesin tanıyı koyarlar basit bir işlem gerekliysede düzeltme yapılır bende öncesi hem hsg hem histereskopiyle tani konulmuştu, bende geniş septum vardı hicde gebelik olmayınca tekaradan histereskopiyle düzeltilmisti..
Canım allah kolaylık versin çok iyi anlıyorum seni histeteskopiden sonra netlesir kesin ne olduğu ,içinize sinmediyse değişin doktoru yada başka doktordan filminizi yorumlamasını isteyinBugun doktora gittim canim cift rahimde olabilir rahim perdeside olabilir bunun için histeroskopi ve laporoskopi istedi artik gittikçe korkuyorum hergun birşey çıkıyor
Başka doktora gidiyorum şimdi yorumlamasi için gercekden çok zor işlerCanım allah kolaylık versin çok iyi anlıyorum seni histeteskopiden sonra netlesir kesin ne olduğu ,içinize sinmediyse değişin doktoru yada başka doktordan filminizi yorumlamasını isteyin