Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar ben perde ameliyati oldum. Bugün 8. Gun. Hala hareketlerim kısıtlı. Bu ameliyati olanlar kac günde iyilestiniz? dol tupumde tikali. Tekrar ameliyat olucam.bu durumda olan varmi , bebek sahibi olabildiniz mi?
Arkadaşlar ben perde ameliyati oldum. Bugün 8. Gun. Hala hareketlerim kısıtlı. Bu ameliyati olanlar kac günde iyilestiniz? dol tupumde tikali. Tekrar ameliyat olucam.bu durumda olan varmi , bebek sahibi olabildiniz mi?
Benim de rahim perde var eşim istemiyor ameliyat çünkü rahim delinmë riski var diye bende karar veremedim siz şuan Nasılsıniz kaç gün oldu zor geçti mi bana fikir verir misiniz ? Ve çocuğunuz var mı benim yok bir yıllık evliyim siz baya olmuş ameliyat olalı...
Evet ameliyat oldum sonrasinda biraz zorlandim. Yarim perde vardi. Doktorum hicbir olumsuzluktan bahsetmedi. Cok kilolu olduğum icin 6 ayda 25 kilo vererek zayiflamami istedi sonra gel dedi. Gebe kalamadim hala. Doktora gitmeye de korkuyorum. Bakalım hakkimizda hayırlısı
8 ay olmuş şimdi aklıma şu geliyor perdeyi aldırmak da mı çözüm değil bilemedim olmayınca olmuyor Allah ne zaman nasip etti o zaman olacak heralde Allah hepimiz için hayırlısı versin bende bekliyorum canım