rahim kisti rahatsızlıkları hakkında bilgisi olan yardımmmmmmmm

sevgi28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2013
854
98
73
Giresun
arkadaşlar.rahimde kistler olduğu zaman ne gibi rahatsızlıklar oluyor..annem 50 yaşında.çölyak tanısı konuldu bir kaç yıl önce.ve yaklaşık 1 yıldır falanda rahimde kist var demiş doktor.sürekli karnı kasıkları şiş.karnım ağrıyo sürekli diyor.yürürken bile idrara sıkışıyor.idrara çıkınca az bişi gelsede sürekli var gibi hissediyor.midem bulanıyor diyo.ayakları yanıyo sürekli.ist özel hastaneye gitmeyi düşündü.çölyaktan dolayı sanıyor ama ben kistlerin yaptığını düşünüyorum.boşuna özellere para dökmek yerine eğerki kistlerdense en azından rahmini aldırıp rahatlamasından yanayım.varsa bu sorunları yaşayanlar yardım etsin nolur..

Canım ben de çölyaklıyım ne saydıysan hepsini bizzat yaşıyorum sık bulantı ağrı ve ateş hem de 11 yıl oldu benim teşhis konalı yıllardır diyetteyim ama hala düzelemedim.Annenin ağrıları bizim hastalığın ağrıları gibi geldi bana ama idrar olayı kist ile ilgili olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…