• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim kanseri

Merhaba, çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin 🤲🏻🙏🏻
Dün bir şey okumuştum nazar kadınlarda rahim'de yerleşir diye acaba nazardan dolayı vs olabilir mi?
Bılemıyorum kı allah razı olsun çarşamba ameliyat olcam rahmım alıncak zor bı karardı ama kızımı düşünmem gerekiyor rıskı göze alamadım

Çok geçmiş olsun, son durum ne? Benim de hiç bitmeyen kanamalarım başladı, doktora gideceğim kısmetse, ne gibi belirtiler yaşanıyor acaba?
3 ay boyunca hç kesılmedı kanamam ben öyle farkettim ihmal etmeyın allah korusun kanser oncesı evreler de olabılıyomus tedavı sayesınde iş rahım alınmasına kadar gıtmeden kurtuluyorsun ben çok ihmal ettm en son arkdaslarımın zoruyla gttm sağolsunlar 1 evrede yakaladk

3 ay boyunca hç kesılmedı kanamam ben öyle farkettim ihmal etmeyın allah korusun kanser oncesı evreler de olabılıyomus tedavı sayesınde iş rahım alınmasına kadar gıtmeden kurtuluyorsun ben çok ihmal ettm en son arkdaslarımın zoruyla gttm sağolsunlar 1 evrede yakaladk
Çok geçmiş olsun, evet benim de bir ayı aşkındır bitmiyor kanamam, çok korkuyorum en çok da ailem çok üzülecek diye. Neyse ALLAHIM hepimize şifa versin.

Merhaba. Ben 34 yaşındayım. 32 yaşında kanser sebebiyle rahim yumurtalık ve lenflerimi aldırdım.
Bende aldırdım rahımı yumurtalıklar kaldı ama ıyılesme surecı ne kadar acaba 10 gün olcak hala agrıdan uyuyamıyorum benım bıde ameliyat sonrası solunum sıkıntım oldu bı hafta yoğun bakımda yattm

Bende aldırdım rahımı yumurtalıklar kaldı ama ıyılesme surecı ne kadar acaba 10 gün olcak hala agrıdan uyuyamıyorum benım bıde ameliyat sonrası solunum sıkıntım oldu bı hafta yoğun bakımda yattm
Çok geçmiş olsun şimdi nasılsınız? neden solunum sıkıntısı oldu sigara içiyor muydunuz? ben de ameliyat olacağım çok korkuyorum sigarayı bırakamadım. Haftaya ameliyat olacağım

Çok geçmiş olsun şimdi nasılsınız? neden solunum sıkıntısı oldu sigara içiyor muydunuz? ben de ameliyat olacağım çok korkuyorum sigarayı bırakamadım. Haftaya ameliyat olacağım
Evet günde 2 paket nerdeyse ama ben hastane de 3. Günde ameliyat oldum o ara rıno vurıs soğuk algınlığı yanı kapmısım tam ameliyat olcakken göğüste geldı baktı bısey olmaz dedi cıger alt şoplar sönmüş bıldıgın korkma okadar korkulcak bı ameliyat degıl normalde bı gün önlem amaclı yoğun bakımda kalıyosun çıkıyosun en fazla 2 gün hastanede kalınıyor benim sorunlar çıktı dıye bı hafta kaldm 4. Hafta ma gircem ilk 2 hafta zorluyo biraz acık ameliyata inşallah sorunsuz atlatırsn allah sıfa versin inşallah sen neden olcaksın ameliyat?

Evet günde 2 paket nerdeyse ama ben hastane de 3. Günde ameliyat oldum o ara rıno vurıs soğuk algınlığı yanı kapmısım tam ameliyat olcakken göğüste geldı baktı bısey olmaz dedi cıger alt şoplar sönmüş bıldıgın korkma okadar korkulcak bı ameliyat degıl normalde bı gün önlem amaclı yoğun bakımda kalıyosun çıkıyosun en fazla 2 gün hastanede kalınıyor benim sorunlar çıktı dıye bı hafta kaldm 4. Hafta ma gircem ilk 2 hafta zorluyo biraz acık ameliyata inşallah sorunsuz atlatırsn allah sıfa versin inşallah sen neden olcaksın ameliyat?
Çok geçmiş olsun kardeşim Allah acil şifalar versin bir daha yaşatmasın
Hpv var mıydı sizde birde varsa kaç yıldır var dı tip neydi biliyomusunuz

Çok geçmiş olsun . Ben de rahim içi kanseri sebebiyle ameliyat olacağım.

Çok geçmiş olsun kardeşim Allah acil şifalar versin bir daha yaşatmasın
Hpv var mıydı sizde birde varsa kaç yıldır var dı tip neydi biliyomusunuz
Benım rahim ıcındeydı HPV yoktu bende servıkse yayılmamıstı 1 evredeydı

Çok geçmiş olsun . Ben de rahim içi kanseri sebebiyle ameliyat olacağım.
Benımde aynı 1 evre grade 2 çıktı ameliyat patolojisınde yumurtalıklar alınmadı yasım genc olduğu ıcın 31 yasındaym bana da iki seçenek sunuldu ya hormonlu spral takılıp 3 ay da bır bıyopsı ya da ameliyat
Sımdı ıyıkı olmuşum dıyorum sanada çok gecmıs olsun

Back
X