Gebeliğe Hazırlık Rahim kalınlaşması fakat adet olamama gebelik belirtisi mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla senin gibi kart ve yaşı geçmiş budala olacağıma genç olurum ergennolurum ne güzel
Yaşımımi okudun belkide benden büyüksün dur fakat bedenen gelişmesi gereken yerler küçük kalmistir protein ağırlıklı beslenme öneriyorum sana son olarak şu saçma mesajlarını sil de git konumdan boşa sayfalarimi tuketmee hadi çiçek gibi tazecik kıymetli bir tanecik

Hamilesin bence yaptır test

Adet yaklaştığında da rahim kalınlaşır gebelikte de adet yaklaştığında rahim bebeği beslemek ve bebeğin tutunması için rahimin içini besler döllenmiş yumurta varsa gebelik yoksa adet olur. Eğer gereğinden fazla kalınlaşırsa benim gibi sorunlar yaşayabilirsiniz. Bence ilacınızın bitmesini bekleyin ilaç bittikten sonra yine de adet olmazsanız tekrar bir test ve dra gidin

Evet doktorumda duphaston a başla adet olmazsan 15 gün sonra gel dedi yani ayın 27 si gibi oluyor ama dayanamiyorm bilirsiniz insanin ruh hali farklı oluyor

Evet doktorumda duphaston a başla adet olmazsan 15 gün sonra gel dedi yani ayın 27 si gibi oluyor ama dayanamiyorm bilirsiniz insanin ruh hali farklı oluyor
Anlıyorum bu rahatsızlığı geçirdiğim dönemde biz de oğluma kardeş istiyorduk olmuyordu. Bu rahatsızlıktan ötürü çocuktan fikan vazgeçtiğimiz anda hamile kaldım. Hatta bu yaz için tedviye başlamayı düşünüyorduk. Zor ama ilacı bitirin bence.

Ya ben aslında yazın düşünmek istiyordum hadi dedim şimdiden oluruna bırakayım çünkü planlı isteyince olmuyor kendimden biliyorum sonra Dr gidip folik asit almaya. Basliyim bari diye Dr bence tedavi ol bir tane daha olsun oluruna birakma deyince bende başladı eskisi gibi oldumu tuttumj vs diyr heyecanlanmalar yoksa ne güzel ne zaman olursa olsun modundaydim

İdrarda cikarmi acaba bilemedim altı gün önce kanda negatif çıktı sizin çocuğunuz varmı ? Boyle bişey yasadinizmi daha önce
Prectior marka test yapın varsa çıkacaktır

Kızlar bugün idrar yaptım ama isikda çok çok silik ikinci çizgi var gibi ne dersiniz ?

Bakın çok çok silik gördüm sanki siz ?

Eklentiler

• IMG_20201217_162722.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 117
  • IMG_20201217_162703.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 114
  • IMG_20201217_162010.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 115
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…