Merhaba size bi sorum olacak sizce bu nedi
Bir resim gönderip bu nedir derken pardon ?Merhaba size bi sorum olacak sizce bu nedir
Yanlış göndermişim busayfayı yeni öğrendim kusura bakmayın cahillik yapmanıza tepki vermenize gerek yok ayıp bisey atmamisimBir resim gönderip bu nedir derken pardon ?
Pcos bende de var maalesef moralinizi bozmak istemem ama rahim kalınlaşması her zaman gebelik belirtisi değildir. Bu şikayetle tam 3 kere kürtaj oldum. O kadar yoğun kanamam oldu ki içeriyi kürtajla temizlediler ve parça gönderdiler patalojiye.Merhaba arkadaşlar ikinci bebişi düşünüyorum ve PCO hastasıyım birincisinde bir sene tedavi gördüm tedaviyle olmadı akısina bıraktım ve tamda arkadaşların dediği GB ummadığım anda geldi mucizem şimdi kizim 6 yaşındakardeş istiyoruz doktor tedaviye bu ay başlayacaktı pcolularin sorunudur adet olamamak ! Adetim iki gün geçti doktor rahim kalinlasmis dedi ve kan testi istedi hamilelik çıkmadı duphaston verdi beş gündür duphaston kullanıyorum gelen giden yok acaba bişe varmıdır kan testi yaptırali altı gün oldu umitlenmek istemiyorum ama birkaç gündür mide bulantısı anı baş dönmesi el ayak uyuşması vs yaşıyorum birde ağlıyorum bu ilacın ya. Etkileri mi hamilelik belirtisi olabilir mi bilemedim ? Sorum şu rahim kalinlasmasi varsa adete yakinmdr fakat beş altı gündür gelen giden yok ilaç aldığım halde ? Bir daha test yapsammi kan testinin üzerinden daha altı gün geçti
Cahillik mi sen daha siteyi doğru düzgün bilmiyosun kullanmasını da ben mi cahil oluyorumYanlış göndermişim busayfayı yeni öğrendim kusura bakmayın cahillik yapmanıza tepki vermenize gerek yok ayıp bisey atmamisim
Jinekolog yada bs
Cahillik mi sen daha siteyi doğru düzgün bilmiyosun kullanmasını da ben
Sende yedin baya baya hadi canım konumun dışına alalım seniLaf mı soktun sen şimdi bana kıyamam
Zaten art niyetli olmasan bir satırdan bu kadar laf kalabalığı yapmazdin pardon demişim orda bir resim atıp açıklama dahi yapmayip konuma atliosun hadi tamam yanlışlik oldu diosun eyvallah da sonunu niye batırıp cahillik filan diyip sacmalisoun ? Sana orda ne bir kötü soz var ne hakaret kendi kendine gelin güvey oluyorsunCanım sen cahilligi farklı algılamışsın hiç bilmemek cahilliktir ben bildiğim halde yanlış anlamışım unutma her insan yanlış yapabilir şaşırabilir insaniz sonuçta şaşarız da beşeriz de
Zaten art niyetli olmasan bir satırdan bu kadar laf kalabalığı yapmazdin pardon demişim orda bir resim atıp açıklama dahi yapmayip konuma atliosun hadi tamam yanlışlik oldu diosun eyvallah da sonunu niye batırıp cahillik filan diyip sacmalisoun ? Sana orda ne bir kötü soz var ne hakaret kendi kendine gelin güvey oluyorsu
Geçmiş olsun umarım bebeğinizi sağlıkla kucağıniza alirsinizPcos bende de var maalesef moralinizi bozmak istemem ama rahim kalınlaşması her zaman gebelik belirtisi değildir. Bu şikayetle tam 3 kere kürtaj oldum. O kadar yoğun kanamam oldu ki içeriyi kürtajla temizlediler ve parça gönderdiler patalojiye.
Birinci tip ergen gece gece beni buldu ya hadi canım gölge etme başka ihsan istemezzz al resmini düs konularının peşine ha gerçi sen bu sitede jinekolog da var saniyosun galiba ki öyle bir resmi kim nasıl yorumlayacak harbi merak ettimAhhhh tatlım tatlım önce sen baslattin ama tepki vererek neyse hepimize geçmiş olsun
Birinci tip ergen gece gece beni buldu ya hadi canım gölge etme başka ihsan istemezzz al resmini düs konularının peşine ha gerçi sen bu sitede jinekolog da var saniyosun galiba ki öyle bir resmi kim nasıl yorumlayacak harbi merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?