Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende içmeye başladım canım acaba kaç cm kalınlaşmıştı hatırlıyor musun kacken kaç oldu meselaMerhaba benim de aynısı olmuştu. Ben her gün 1 bardak doğal nar suyu içtim ve 1 saate yakın yürüdüm. Diğer ay kalınlaşma olmuştu
Kalınlaşma ne kadar olmuştu canım sende bende aynı sorunu yaşadım ekstra bir ilaç daha verdi Perşembe günü kontrole gideceğim nasipseMerhaba kızlar tüp transfer surecınce rahmimin kalınlasmadıgı fark edildi ve tedavi iptal oldu haliyle. Aynı problemi yaşayıp doğal yoldan çözüm bulabilenınız oldu mu ? Fikri olan yardımcı olsun lütfen
Benim 6,5 da kaldı canım ıptal ettı transferi ve dupbaston verdı adet olmak için adetin 3. Günü gitcem. Sende mı transfer olacaksın canımKalınlaşma ne kadar olmuştu canım sende bende aynı sorunu yaşadım ekstra bir ilaç daha verdi Perşembe günü kontrole gideceğim nasipse
6 küsürdü doktor iptal etti. Diğer ay yine aynı ilaçları verdi bu sefer 9.75 olmuştu. Transfer oldum şükür tuttu 10 haftalık hamileyimBende içmeye başladım canım acaba kaç cm kalınlaşmıştı hatırlıyor musun kacken kaç oldu mesela
Maşallah canım hayırlı olsun . Dondurulmuş muydu6 küsürdü doktor iptal etti. Diğer ay yine aynı ilaçları verdi bu sefer 9.75 olmuştu. Transfer oldum şükür tuttu 10 haftalık hamileyim
Evet bende transfer olacağım dün muayene olduğumda 5.8 idi estrofem harici ilaç verdi vagifem diye şimdi onu kullanıyorum Perşembe tekrar gideceğim inşallah istenilene ulaşır duaniza talibim canlarımBenim 6,5 da kaldı canım ıptal ettı transferi ve dupbaston verdı adet olmak için adetin 3. Günü gitcem. Sende mı transfer olacaksın canım
Of of estrofemı günde 3 doz alıyordum kalçaya ayrıyeten bır bant ama hıc cevap vermedı rahmım. Nar suyuna başladım bak arkadaş faydasını görmüş hemen başla sendeEvet bende transfer olacağım dün muayene olduğumda 5.8 idi estrofem harici ilaç verdi vagifem diye şimdi onu kullanıyorum Perşembe tekrar gideceğim inşallah istenilene ulaşır duaniza talibim canlarım
Dün başladım bende nar suyuna günde 1 bardak inşallah kalınlaşır sende sağlıcakla başlarsın inşallah tedavine canımOf of estrofemı günde 3 doz alıyordum kalçaya ayrıyeten bır bant ama hıc cevap vermedı rahmım. Nar suyuna başladım bak arkadaş faydasını görmüş hemen başla sende
Evet dondurulmuştuMaşallah canım hayırlı olsun . Dondurulmuş muydu
İnşallah canım hepımızDün başladım bende nar suyuna günde 1 bardak inşallah kalınlaşır sende sağlıcakla başlarsın inşallah tedavine canım
Merhaba canım muayene oldun mu kalınlaşma oluşmuş muEvet bende transfer olacağım dün muayene olduğumda 5.8 idi estrofem harici ilaç verdi vagifem diye şimdi onu kullanıyorum Perşembe tekrar gideceğim inşallah istenilene ulaşır duaniza talibim canlarım
Gecmıs olsun canım bende yarın gıdecegım tekrar başlayacağız ınsallah kalınlaşır bu kez hepımızınGünaydın hanımlar bende rahim inceliği sorunu var benimde kalınlaşmıyor en fazla 6.5 mm oldu üç yıl bekledik histereskopi laparoskopi oldum jel uygulanfi olmadı en son üç çizgi olmadan nar suyu avakado ile 7 mm oldu transfer etti tutmadı bu ay bidaha başlıyoruz nar suyu iki gündür başladım inşallah kalınlaşır bide genetik test yaptı kanda pıhtılaşma çıktı
Aminnn inşallah rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine hepimize şifa verir inşallah hayırlı evlatlar sahibi oluruzGecmıs olsun canım bende yarın gıdecegım tekrar başlayacağız ınsallah kalınlaşır bu kez hepımızın
Amın canımAminnn inşallah rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine hepimize şifa verir inşallah hayırlı evlatlar sahibi oluruz
Nar suyu elbette içilsin ama bununla olacak şey değil. Forumda konular var tek tek bakın. Çeşitli takviyeler ve yüksek doz estrofem +fitil ile felan arttıranlar var.Günaydın hanımlar bende rahim inceliği sorunu var benimde kalınlaşmıyor en fazla 6.5 mm oldu üç yıl bekledik histereskopi laparoskopi oldum jel uygulanfi olmadı en son üç çizgi olmadan nar suyu avakado ile 7 mm oldu transfer etti tutmadı bu ay bidaha başlıyoruz nar suyu iki gündür başladım inşallah kalınlaşır bide genetik test yaptı kanda pıhtılaşma çıktı
benim ilk transferımde kalınlık da dahil hersey normaldi tutmadı, ikinci transferde hoca estrofemi artırmayı bırak bu kez ilaçsız deneyecegız dedi. Caresız gıbıyız ya ne bilim aklım şaştı artık benim deNar suyu elbette içilsin ama bununla olacak şey değil. Forumda konular var tek tek bakın. Çeşitli takviyeler ve yüksek doz estrofem +fitil ile felan arttıranlar var.
3 yılda rahim prpsi, kök hücre ve kanlandırıcı iğne yapılmadı mı rahme? Bunlarda tedavisi.
Doğal siklus ile kendi kalınlaşmasını bekleyecektir. Kaç mm olduğunu, üç çizgi görünümü var mı bunların bilgisini alın. Tutmamanın çeşitli sebepleri var ama Allah nasip ettiyse olacaktır. En önemli sebep bu.benim ilk transferımde kalınlık da dahil hersey normaldi tutmadı, ikinci transferde hoca estrofemi artırmayı bırak bu kez ilaçsız deneyecegız dedi. Caresız gıbıyız ya ne bilim aklım şaştı artık benim de