• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim incelmesi

Doğal siklus ile kendi kalınlaşmasını bekleyecektir. Kaç mm olduğunu, üç çizgi görünümü var mı bunların bilgisini alın. Tutmamanın çeşitli sebepleri var ama Allah nasip ettiyse olacaktır. En önemli sebep bu.
Evet soruyorum hep hocada ekranı cevırıp anlatıyor sağolsun . Rabbim ol dese olur hemen gerısı bahane gerçekten

Hanımlar merhaba benim de benzer bir sorunum var, doktorumla bir kaç farklı ilaç kombinasyonlarını denedik herkesde farklı işleyebiliyor. Estrofem hap bende faydalı olmadı, bir siklusta 8 taneye kadar alıyordum, vücudum çok strese girdi bence. En son vagifem fitil ve bantları 2şer olarak kullanınca daha iyi sonuç aldık. Yine 8mmyi göremedik ama 3 çizgi yapısal olarak iyi görünüyor dedi. Bana daha önce prp yapmıştı ama bence hiç işe yaramadı. Bir de kan değerlerinize, demir, B12 ve D vit değerlerinize de baktırın kansızlıktan da kalınlaşmıyor olabilir, bol bol yürüyüş ile kan akışını sağlamak gerekiyormuş.

Back