Aynen canım sağol.Umudunu kesme Allah büyük
Merhaba sizin de rahminiz inceymis kac gun suruyor reglleriniz acaba?Saracoglunun kürünu uygulamistim. Onun farklı kurlerinide hep denedim.artik oluruna bıraktım.
Benim de rahim duvarımda sorun vardı kalınlaşmıyordu doktorum estrofemi üç defa vajinal verdi ve criminal forte bant kullandım çok şükür kalınlaşma oldu ve transferim yapıldıMerhaba sizin de rahminiz inceymis kac gun suruyor reglleriniz acaba?
Merhaba. Ekim ayında opu oldum. Ohss olduğum için embriyoları dondurmuşlardı. Bugün doktora gittim Salı günü transfer ederiz dedi doktorum ama rahim duvarı kalınlaşmasından bahs etmedi bana sadece hemşireye endometrium 4 mm dediğini duydum bana femara ilacı vermişti 1 hafta oldu kullanıyorum ve femaraya devam et dedi ecopirin ve folbiolda kullanıyorum. Başka ilaç yazmadı bildiğim kadarıyla femara ilacı yumurta geliştirici bir ilaç değilmi?Benim de rahim duvarımda sorun vardı kalınlaşmıyordu doktorum estrofemi üç defa vajinal verdi ve criminal forte bant kullandım çok şükür kalınlaşma oldu ve transferim yapıldı
Pardon eylül ayında opu oldumMerhaba. Ekim ayında opu oldum. Ohss olduğum için embriyoları dondurmuşlardı. Bugün doktora gittim Salı günü transfer ederiz dedi doktorum ama rahim duvarı kalınlaşmasından bahs etmedi bana sadece hemşireye endometrium 4 mm dediğini duydum bana femara ilacı vermişti 1 hafta oldu kullanıyorum ve femaraya devam et dedi ecopirin ve folbiolda kullanıyorum. Başka ilaç yazmadı bildiğim kadarıyla femara ilacı yumurta geliştirici bir ilaç değilmi?
Bir bilgim yok hiç kullanmadım femara diye bir ilaçMerhaba. Ekim ayında opu oldum. Ohss olduğum için embriyoları dondurmuşlardı. Bugün doktora gittim Salı günü transfer ederiz dedi doktorum ama rahim duvarı kalınlaşmasından bahs etmedi bana sadece hemşireye endometrium 4 mm dediğini duydum bana femara ilacı vermişti 1 hafta oldu kullanıyorum ve femaraya devam et dedi ecopirin ve folbiolda kullanıyorum. Başka ilaç yazmadı bildiğim kadarıyla femara ilacı yumurta geliştirici bir ilaç değilmi?
İlk gün güzel oluyorum normal şekilde sonra birden azalıyor lekelenme şeklinde devam ediyor 3.gun ped kullanmiyorum.Merhaba sizin de rahminiz inceymis kac gun suruyor reglleriniz acaba?
Ayniyiz siiznle ve psikolojikmen cok kotu henuz bir evladim bile yok 3 kuretajim var ve tup bebege basladik ama ya cocgum olmadan ben menopoz olursam diye her reglda 1 hafta strese giriyorum..İlk gün güzel oluyorum normal şekilde sonra birden azalıyor lekelenme şeklinde devam ediyor 3.gun ped kullanmiyorum.
Rahim inceligi sorununuz mu var. Benim reglilerim oyuzden az.neden aklınıza menopoz geliyor.Ayniyiz siiznle ve psikolojikmen cok kotu henuz bir evladim bile yok 3 kuretajim var ve tup bebege basladik ama ya cocgum olmadan ben menopoz olursam diye her reglda 1 hafta strese giriyorum..
Merhaba...c7nku menopoz durumunda regl kani azalmasi olurmus ve rahim inceligi olurmus o yuzden korkuyorum amhim da 0.93Rahim inceligi sorununuz mu var. Benim reglilerim oyuzden az.neden aklınıza menopoz geliyor.
Bana doktor hiç menopozdan bahsetmedi.rahim inceliği olduğu için adetlerim az hiç o açıdan düşünmedim.bana amh testide yapmadı.yasim 38Merhaba...c7nku menopoz durumunda regl kani azalmasi olurmus ve rahim inceligi olurmus o yuzden korkuyorum amhim da 0.93
Merhaba en yakin univ hastanesinde amh testi yaptirin bence ucretsiz...ben 31 yasindayim ve israrla testi ben istedim ve oyle ogrendim rezervimin azaldigini .....ozellerde de yapiliyor 200 tl ye bilginiz olsunBana doktor hiç menopozdan bahsetmedi.rahim inceliği olduğu için adetlerim az hiç o açıdan düşünmedim.bana amh testide yapmadı.yasim 38
merhabalar. sanıyorum hamilesiniz. bu rahim inceliği sorununuzu nasıl çözdünüz? bendede soru var yumurtlama sonrası 5 mm kaldı. şimdi estrofem kullanıyrorum ama için çok rahat değil.Aynı sorunu bende yaşıyorum bu ayda transferim iptal olabilir çok üzülüyorum başka sorunlarla uğraşırken birde bu çıktı şimdi
Bende de aynı sorun vardı. Doktorum estrofemi vajinal olarak verdi o ay kalınlaşma 9.1 mm oldu. Ki benim de maksimum 5 mm olmustu. Doktorunuza bir danışın . Direk vajinaya koydum emilimi daha yüksek oluyor böyle dedi doktorum. O ay dış gebelik geçirdim. Su an tekrar deniyoruz bu ay kalınlaşması kendiliğinden 8 mm oldu daha doğrusu geçen ay ama bu ay estrofemi gene 6 tane aldım ben ağızdan bu defa. Şimdi de sonucum pozitif görünüyor üçüncü testi vermeyi bekliyorum.merhabalar. sanıyorum hamilesiniz. bu rahim inceliği sorununuzu nasıl çözdünüz? bendede soru var yumurtlama sonrası 5 mm kaldı. şimdi estrofem kullanıyrorum ama için çok rahat değil.
bilgi için teşekkür ederim. bana ilginç gelen doktorum tekrar kalınlık ölçümü için çağırmadı. artık bekleyelim dedi. olmadı doktorumu arayıp sorayım. tekrar teşekkürler.Bende de aynı sorun vardı. Doktorum estrofemi vajinal olarak verdi o ay kalınlaşma 9.1 mm oldu. Ki benim de maksimum 5 mm olmustu. Doktorunuza bir danışın . Direk vajinaya koydum emilimi daha yüksek oluyor böyle dedi doktorum. O ay dış gebelik geçirdim. Su an tekrar deniyoruz bu ay kalınlaşması kendiliğinden 8 mm oldu daha doğrusu geçen ay ama bu ay estrofemi gene 6 tane aldım ben ağızdan bu defa. Şimdi de sonucum pozitif görünüyor üçüncü testi vermeyi bekliyorum.
Canım ya hep mı var di rahim inceliği yoksa klomen gibi ilaç yüzünden mı oldu. Ben bilmiyorum ama şunu hatırlıyorum ilk ay klomen kullandığımda 7 8 mm di şimdi ince. 4 kez kolem kullandım adet oldum şimdi ve çok az kanama varBende de aynı sorun vardı. Doktorum estrofemi vajinal olarak verdi o ay kalınlaşma 9.1 mm oldu. Ki benim de maksimum 5 mm olmustu. Doktorunuza bir danışın . Direk vajinaya koydum emilimi daha yüksek oluyor böyle dedi doktorum. O ay dış gebelik geçirdim. Su an tekrar deniyoruz bu ay kalınlaşması kendiliğinden 8 mm oldu daha doğrusu geçen ay ama bu ay estrofemi gene 6 tane aldım ben ağızdan bu defa. Şimdi de sonucum pozitif görünüyor üçüncü testi vermeyi bekliyorum.
Ben klımen kullanmadım niye vardı rahim inceliği bilmiyorum ama düzeldi doktor sayesinde. Geçen ay 8.1 olmustuCanım ya hep mı var di rahim inceliği yoksa klomen gibi ilaç yüzünden mı oldu. Ben bilmiyorum ama şunu hatırlıyorum ilk ay klomen kullandığımda 7 8 mm di şimdi ince. 4 kez kolem kullandım adet oldum şimdi ve çok az kanama var
Merhaba benimde incelik sorunum var kalınlık 7.2 transfer olucam haftaya çarşamba üç çizgi oluşmuyor bende sizde varmıydı iç çizgiVar canım ben. 6.5 mm ile yapıldı transferim sonuç pozitifti. Sadece kalınlık değil öenmli olan. Üç çizgi görüntüsünü de sorgulayın.üç çizgili yaprak görüntüsü varsa şansınız daha yüksek olur.
Evet vardı. İnceydi ama üç çizgi görmüştük.Merhaba benimde incelik sorunum var kalınlık 7.2 transfer olucam haftaya çarşamba üç çizgi oluşmuyor bende sizde varmıydı iç çizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?