Peyroni yaramış olabilir. Ben de bir etkisi olmadı. 7.5 mm iyi bir değer. Hayırlısı olsun.Canım ben herzmanki gibi estrofem kullandım dozu bu ay yüksekti ama daha öncede yüksek doz kullanmıştım olmamıştı.ekstra sadece peyroni çayı içtim aslında onada inanmadım. Ama 7.5 oldu artık çaydan midir yoksa olacagindan mi bilmiyorum.insallah sonu güzel biter
İstanbul Üsküdar da Ermiş Attar. Kargo ile de gönderiyorlarİnşallah canım güzel düşün içini ferah tut. Peyroni çayı nerden alınıyor içinde ne var?
Embriyo pgt li değilse tamamen sorun rahim kaynaklı diyemeyiz. Geçmiş olsun.Evet kizlar rahimi bir şekilde 7.5 yaptık ama malesef negatif sonucu aldım.birdaha bakalım nezaman kalınlaşır.
Geçmiş olsun canım. Kalınlaşma olarak mı düşündü doktorun negatif sonucu? 7.5 az bi değer değil çünkü. Embriyo kaçıncı gün embriyosuydu?Evet kizlar rahimi bir şekilde 7.5 yaptık ama malesef negatif sonucu aldım.birdaha bakalım nezaman kalınlaşır.
T rahim genisletme olmuştum doktor rahim şekli hala istenilen gibi değil olmazsa şeklinden olmaz demişti.bugun 6.gunum kan verdim 0 çıktı aslında test günüm salı daha fazla hormon ilacı kullanmak istemedim oyuzden yaptım zaten çok umutlu da değildim.bir an önce adet olup yoluma bakmak istiyorum.Geçmiş olsun canım. Kalınlaşma olarak mı düşündü doktorun negatif sonucu? 7.5 az bi değer değil çünkü. Embriyo kaçıncı gün embriyosuydu?
Ama 5. Gün testte çıkmaz ki daha çok erken.Tekrar geldim.busefer 7.6 ile transver oldum bugün 5.gunum test yaptım tekrar negatif.
Merhaba. Embriyonuz pgt li miydi?Tekrar geldim.busefer 7.6 ile transver oldum bugün 5.gunum test yaptım tekrar negatif.
Canım evet cikmayadabilir.ama insan anlıyor. Bu ilk negatif im değil.fitil koyarken rahimin durumundan da anliyorum. Beni hiç yaniltmadiAma 5. Gün testte çıkmaz ki daha çok erken.
Hayır değildi.geriye kaldı 3 tane onlarda kalite olara 5.gun emriyosunun en dusukleriMerhaba. Embriyonuz pgt li miydi?
Sogan suyu kalinlastiriyoEvet kizlar rahimi bir şekilde 7.5 yaptık ama malesef negatif sonucu aldım.birdaha bakalım nezaman kalınlaşır.
Nasıl anlıyorsunuz?Canım evet cikmayadabilir.ama insan anlıyor. Bu ilk negatif im değil.fitil koyarken rahimin durumundan da anliyorum. Beni hiç yaniltmadi
Soğan suyu da nar suyu da çok içtim zamanında ancak bukadar oluyor.Sogan suyu kalinlastiriyo
5 senenin verdiği bir tecrubede var ilk tüp bebek pozitifti oyuzden karşılaştırma şansım olmuştu.rahim ağzında yumuşama oluyor hatta tıp dilinde buna goodell belirtisi deniliyor en erken gebelik bulgusu.Nasıl anlıyorsunuz?
Nar suyu inceltmek için diye biliyorum soğan suyunu uygun şekilde ictinmi ? İbrahim Adnan Saraçoğlu beyin tavsiye ettiği gibi araştırmaya devam et bence belki denedigin birşey iyi gelirSoğan suyu da nar suyu da çok içtim zamanında ancak bukadar oluyor.
Saracoglunun kürünu uygulamistim. Onun farklı kurlerinide hep denedim.artik oluruna bıraktım.Nar suyu inceltmek için diye biliyorum soğan suyunu uygun şekilde ictinmi ? İbrahim Adnan Saraçoğlu beyin tavsiye ettiği gibi araştırmaya devam et bence belki denedigin birşey iyi gelir
Umudunu kesme Allah büyükSaracoglunun kürünu uygulamistim. Onun farklı kurlerinide hep denedim.artik oluruna bıraktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?