Rahim inceliği sorunu yaşayıp hmile kalabilenler var mı?

Peyroni yaramış olabilir. Ben de bir etkisi olmadı. 7.5 mm iyi bir değer. Hayırlısı olsun.

Melisa adaçayı zencefil ayva yaprağı var.@saskito dediği gibi ermiş attar Üsküdar.internetten aldım.bunuda deneyeyim bari diye aldım.

Evet kizlar rahimi bir şekilde 7.5 yaptık ama malesef negatif sonucu aldım.birdaha bakalım nezaman kalınlaşır.

Evet kizlar rahimi bir şekilde 7.5 yaptık ama malesef negatif sonucu aldım.birdaha bakalım nezaman kalınlaşır.
Geçmiş olsun canım. Kalınlaşma olarak mı düşündü doktorun negatif sonucu? 7.5 az bi değer değil çünkü. Embriyo kaçıncı gün embriyosuydu?

Geçmiş olsun canım. Kalınlaşma olarak mı düşündü doktorun negatif sonucu? 7.5 az bi değer değil çünkü. Embriyo kaçıncı gün embriyosuydu?
T rahim genisletme olmuştum doktor rahim şekli hala istenilen gibi değil olmazsa şeklinden olmaz demişti.bugun 6.gunum kan verdim 0 çıktı aslında test günüm salı daha fazla hormon ilacı kullanmak istemedim oyuzden yaptım zaten çok umutlu da değildim.bir an önce adet olup yoluma bakmak istiyorum.

Tekrar geldim.busefer 7.6 ile transver oldum bugün 5.gunum test yaptım tekrar negatif.

Soğan suyu da nar suyu da çok içtim zamanında ancak bukadar oluyor.
Nar suyu inceltmek için diye biliyorum soğan suyunu uygun şekilde ictinmi ? İbrahim Adnan Saraçoğlu beyin tavsiye ettiği gibi araştırmaya devam et bence belki denedigin birşey iyi gelir

Nar suyu inceltmek için diye biliyorum soğan suyunu uygun şekilde ictinmi ? İbrahim Adnan Saraçoğlu beyin tavsiye ettiği gibi araştırmaya devam et bence belki denedigin birşey iyi gelir
Saracoglunun kürünu uygulamistim. Onun farklı kurlerinide hep denedim.artik oluruna bıraktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…