Kendi kendine catlama ihtimali olmaz mi ya? Aslinda tam ovitrelle yapmalik mm de yumurtalarKızlar 2 yumurtam oluşmuş 18-18.5 mm bugün baktı doktor. Ama iğne vermedi. Rahim biraz daha kalınlaşsın öyle dedi ve pazartesi tekrar çağırdı. Bana pek mantıklı gelmedi pazartesiye kadar yumurta iyice büyüyecek sağlıksız olmaz mı ? Başına böyle bir durum gelen var mı
İnşallah çatlar. Evet tam olarak mm çok uygun ve pazartesiye kadar çok büyür gibi geldi banaKendi kendine catlama ihtimali olmaz mi ya? Aslinda tam ovitrelle yapmalik mm de yumurtalar
Bana da oyle geldi, bir bildigi vardir doktorun diyelimİnşallah çatlar. Evet tam olarak mm çok uygun ve pazartesiye kadar çok büyür gibi geldi bana
Ya acaba yarın ben iğneyi alıp yapsam mıBana da oyle geldi, bir bildigi vardir doktorun diyelim
Canım ramin kalınlığı bebeğin tutulmasını sağlar. Eğer inceyse doktorunu dinle derimYa acaba yarın ben iğneyi alıp yapsam mı
Öyleymiş ama bu seferde yumurtalar çok büyümeyecek mi yaCanı
Canım ramin kalınlığı bebeğin tutulmasını sağlar. Eğer inceyse doktorunu dinle derim
Bi pazartesi git bakalım belki progestan verir rahmi kalınlaştırmak içinÖyleymiş ama bu seferde yumurtalar çok büyümeyecek mi ya
Ya bende var Protestan kullansam olur mu şuanBi pazartesi git bakalım belki progestan verir rahmi kalınlaştırmak için
Doktor onerisi disinda birsey yapma bence canim. Bilemedim. Rahmi kalinlastirmak icin progestan vermisti bana da . Belki ptesi onu verir.Ya acaba yarın ben iğneyi alıp yapsam mı
Ya bende var Protestan geçen hamileliğimden kalma duruyor. Onu şuan kullansam olur mu acaba ?Doktor onerisi disinda birsey yapma bence canim. Bilemedim. Rahmi kalinlastirmak icin progestan vermisti bana da . Belki ptesi onu verir.
Klomen mi kullandın acaba o çünkü böyle saçma sapan boyutlarda yumurta büyütüyo sonra sönüyo rahim duvarıyla iğnenin bi ilgisi yok aslında çünkü rahim kalınlaştırmak için fitil yada ilaç veriliyo tutunması için bana da saçma geldi bende 3-4 kez yaptım bu çatlatmayı acaba sen yanlış anlamış olabilir misin kendiliğindn catlayabilir dedi mi ?Kızlar 2 yumurtam oluşmuş 18-18.5 mm bugün baktı doktor. Ama iğne vermedi. Rahim biraz daha kalınlaşsın öyle dedi ve pazartesi tekrar çağırdı. Bana pek mantıklı gelmedi pazartesiye kadar yumurta iyice büyüyecek sağlıksız olmaz mı ? Başına böyle bir durum gelen var mı
Femera kullandım. Pazartesi gel duruma göre bakayım kalınlaşmış mı diye dedi. İlişkiye devam et belki çatlarsa değerlendirmiş olursun dedi ama şuan iğne vermeyecem rahşm duvarın ince olmaz dedi. Pazartesi verecem dedi ama bana saçma geldi bilmiyorumKlomen mi kullandın acaba o çünkü böyle saçma sapan boyutlarda yumurta büyütüyo sonra sönüyo rahim duvarıyla iğnenin bi ilgisi yok aslında çünkü rahim kalınlaştırmak için fitil yada ilaç veriliyo tutunması için bana da saçma geldi bende 3-4 kez yaptım bu çatlatmayı acaba sen yanlış anlamış olabilir misin kendiliğindn catlayabilir dedi mi ?
Yarın iğneyi alıp yapsam da sonrasında da progestron fitil mi kullansam acaba? Çünkü iki tane yumurtam var ve boşa gitmesini istemiyorumKlomen mi kullandın acaba o çünkü böyle saçma sapan boyutlarda yumurta büyütüyo sonra sönüyo rahim duvarıyla iğnenin bi ilgisi yok aslında çünkü rahim kalınlaştırmak için fitil yada ilaç veriliyo tutunması için bana da saçma geldi bende 3-4 kez yaptım bu çatlatmayı acaba sen yanlış anlamış olabilir misin kendiliğindn catlayabilir dedi mi ?
E hem değerlendir diyo hem iğne vercem diyo çok saçma bence bidaha bu doktorla devam etmeFemera kullandım. Pazartesi gel duruma göre bakayım kalınlaşmış mı diye dedi. İlişkiye devam et belki çatlarsa değerlendirmiş olursun dedi ama şuan iğne vermeyecem rahşm duvarın ince olmaz dedi. Pazartesi verecem dedi ama bana saçma geldi bilmiyorum
Yani yapabilirsin aslında ama o doktorla devam etmenin anlamı yok saçmalamış baya bi şimdi yapsan bi ton laf yiyceksin bilemedim canım sen nasıl doğru buluyosan öyle yap iğne yaptıktan bi kaç gün sonra progestan fitil başlayabilirsin bi gün boş bi gün dolu şekilde ilişkiyi devam ettirebilirsin öncesinde sperm bulunması kötü bişey değil aslında avantaj hayırlısı olsun ben yerinde olsam bende şansa bırakmak istemezdim ama bu iğneler sadece ufak dokunuş illa yumurta çatlar diye bişey yok onu bilmen gerekiyo tabi kiYarın iğneyi alıp yapsam da sonrasında da progestron fitil mi kullansam acaba? Çünkü iki tane yumurtam var ve boşa gitmesini istemiyorum
Canım bence doktorun dediğinin dışına çıkmaYa bende var Protestan kullansam olur mu şuan
Evet işte canım şansa bırakmak istemiyorum çünkü çok yıprandım inan. Birde özel hastaneye gidiyorum ve giriş ücret çok pahalı e iğnede bin tl yani pazartesi günü 2.dega hastaneye gitmek maddi açıdan beni sarsacak biraz. Yarın iğneyi yapıp pazartesi devlet hastanesine gidip kontrol ettirmek en iyisi gibi geliyorYani yapabilirsin aslında ama o doktorla devam etmenin anlamı yok saçmalamış baya bi şimdi yapsan bi ton laf yiyceksin bilemedim canım sen nasıl doğru buluyosan öyle yap iğne yaptıktan bi kaç gün sonra progestan fitil başlayabilirsin bi gün boş bi gün dolu şekilde ilişkiyi devam ettirebilirsin öncesinde sperm bulunması kötü bişey değil aslında avantaj hayırlısı olsun ben yerinde olsam bende şansa bırakmak istemezdim ama bu iğneler sadece ufak dokunuş illa yumurta çatlar diye bişey yok onu bilmen gerekiyo tabi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?