Rahim ince diye ovitrelle yapmadı

nurpinarr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2023
2.414
591
43
26
Kızlar 2 yumurtam oluşmuş 18-18.5 mm bugün baktı doktor. Ama iğne vermedi. Rahim biraz daha kalınlaşsın öyle dedi ve pazartesi tekrar çağırdı. Bana pek mantıklı gelmedi pazartesiye kadar yumurta iyice büyüyecek sağlıksız olmaz mı ? Başına böyle bir durum gelen var mı

Kendi kendine catlama ihtimali olmaz mi ya? Aslinda tam ovitrelle yapmalik mm de yumurtalar

Klomen mi kullandın acaba o çünkü böyle saçma sapan boyutlarda yumurta büyütüyo sonra sönüyo rahim duvarıyla iğnenin bi ilgisi yok aslında çünkü rahim kalınlaştırmak için fitil yada ilaç veriliyo tutunması için bana da saçma geldi bende 3-4 kez yaptım bu çatlatmayı acaba sen yanlış anlamış olabilir misin kendiliğindn catlayabilir dedi mi ?

Femera kullandım. Pazartesi gel duruma göre bakayım kalınlaşmış mı diye dedi. İlişkiye devam et belki çatlarsa değerlendirmiş olursun dedi ama şuan iğne vermeyecem rahşm duvarın ince olmaz dedi. Pazartesi verecem dedi ama bana saçma geldi bilmiyorum

Yarın iğneyi alıp yapsam da sonrasında da progestron fitil mi kullansam acaba? Çünkü iki tane yumurtam var ve boşa gitmesini istemiyorum

E hem değerlendir diyo hem iğne vercem diyo çok saçma bence bidaha bu doktorla devam etme

Yarın iğneyi alıp yapsam da sonrasında da progestron fitil mi kullansam acaba? Çünkü iki tane yumurtam var ve boşa gitmesini istemiyorum
Yani yapabilirsin aslında ama o doktorla devam etmenin anlamı yok saçmalamış baya bi şimdi yapsan bi ton laf yiyceksin bilemedim canım sen nasıl doğru buluyosan öyle yap iğne yaptıktan bi kaç gün sonra progestan fitil başlayabilirsin bi gün boş bi gün dolu şekilde ilişkiyi devam ettirebilirsin öncesinde sperm bulunması kötü bişey değil aslında avantaj hayırlısı olsun ben yerinde olsam bende şansa bırakmak istemezdim ama bu iğneler sadece ufak dokunuş illa yumurta çatlar diye bişey yok onu bilmen gerekiyo tabi ki

Bence doktorunuzu dinleyin. Dinlemeyecekseniz de başka doktora gidin.

Yumurtanın 20-23 mm büyüklüğünde olması gebelik için zaten daha iyi büyümesini beklemek istemiştir doktor. E rahim de inceyse zaten doğru olan beklemek yeterince kalınlaşmamış rahme embriyo yerleşmez

Evet işte canım şansa bırakmak istemiyorum çünkü çok yıprandım inan. Birde özel hastaneye gidiyorum ve giriş ücret çok pahalı e iğnede bin tl yani pazartesi günü 2.dega hastaneye gitmek maddi açıdan beni sarsacak biraz. Yarın iğneyi yapıp pazartesi devlet hastanesine gidip kontrol ettirmek en iyisi gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…