pinkheartt Üye Kayıtlı Üye 14 Haziran 2024 856 379 26 27 Ekim 2024 Konu Sahibi pinkheartt #21 Mavikelebenk .!.: Merhaba rahim iltihabı sık idrar gibi sorunlar yapıyor muydu ? Bende de var da Genişletmek için tıkla... Yapmıyordu. Rahim iltihabı olduğunuzu nasıl anladınız sadece histeroskopide çıkıyor bu durumda o yüzden sordum
Mavikelebenk .!.: Merhaba rahim iltihabı sık idrar gibi sorunlar yapıyor muydu ? Bende de var da Genişletmek için tıkla... Yapmıyordu. Rahim iltihabı olduğunuzu nasıl anladınız sadece histeroskopide çıkıyor bu durumda o yüzden sordum
pinkheartt Üye Kayıtlı Üye 14 Haziran 2024 856 379 26 27 Ekim 2024 Konu Sahibi pinkheartt #22 kubrakrds .!.: Yok hiçbir belirti yoktu histeroskopide gördüler Genişletmek için tıkla... Tedavi gördünüz mü hamile kalabildiniz mi
kubrakrds .!.: Yok hiçbir belirti yoktu histeroskopide gördüler Genişletmek için tıkla... Tedavi gördünüz mü hamile kalabildiniz mi
K kubrakrds Üye Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2023 657 416 28 27 Ekim 2024 Konu Sahibi pinkheartt #23 pinkheartt .!.: Tedavi gördünüz mü hamile kalabildiniz mi Genişletmek için tıkla... Hamile kalıyordum ama düşük oluyor
pinkheartt .!.: Tedavi gördünüz mü hamile kalabildiniz mi Genişletmek için tıkla... Hamile kalıyordum ama düşük oluyor
pinkheartt Üye Kayıtlı Üye 14 Haziran 2024 856 379 26 28 Ekim 2024 Konu Sahibi pinkheartt #24 kubrakrds .!.: Hamile kalıyordum ama düşük oluyor Genişletmek için tıkla... Rahim iltihabı teşhisi konulup antibiyotik tedavisi gördükten sonrada mı düşü oldu
kubrakrds .!.: Hamile kalıyordum ama düşük oluyor Genişletmek için tıkla... Rahim iltihabı teşhisi konulup antibiyotik tedavisi gördükten sonrada mı düşü oldu
Mavikelebenk Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Kasım 2021 1.065 884 28 Ekim 2024 Konu Sahibi pinkheartt #25 pinkheartt .!.: Yapmıyordu. Rahim iltihabı olduğunuzu nasıl anladınız sadece histeroskopide çıkıyor bu durumda o yüzden sordum Genişletmek için tıkla... Bana doktor alttan muayane yaptı ultrasonla rahimde sıvı birikmiş dedi. Bir de rahim ağzında çok akıntı olduğu için iltihap var dedi
pinkheartt .!.: Yapmıyordu. Rahim iltihabı olduğunuzu nasıl anladınız sadece histeroskopide çıkıyor bu durumda o yüzden sordum Genişletmek için tıkla... Bana doktor alttan muayane yaptı ultrasonla rahimde sıvı birikmiş dedi. Bir de rahim ağzında çok akıntı olduğu için iltihap var dedi
K kubrakrds Üye Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2023 657 416 28 28 Ekim 2024 Konu Sahibi pinkheartt #26 pinkheartt .!.: Rahim iltihabı teşhisi konulup antibiyotik tedavisi gördükten sonrada mı düşü oldu Genişletmek için tıkla... Sonra hamile kalamadım işte ya 6 ay oldu gebe kalamadim doktora gidicem canim
pinkheartt .!.: Rahim iltihabı teşhisi konulup antibiyotik tedavisi gördükten sonrada mı düşü oldu Genişletmek için tıkla... Sonra hamile kalamadım işte ya 6 ay oldu gebe kalamadim doktora gidicem canim