- Konu Sahibi tubakaradas
Duydum ama rahim içi yaptirmadim açıkçası düşündüm ama cesaret edemedim ama bende rahim içine koydurmayi düşünüyorum gözlerimi sülük ile tedavi ettirdim yüksek göz tansiyonu riskim vardı sülük tedavisinden sonra tekrar doktora gittiğimde 2 kez muayene etti doktor neye göre risk var demişler dedi hacamat ve sülük tedavisi sünnete uygun ehline denk gelirseniz başarılı sonuçlar alabilirsiniz diye düşünüyorum ben şahsen başıma sırtıma kalp arkasına hacamat kuyruk sokumuna hacamat üstüne sülük koyduruyorum kendi adıma ben güzel sonuçlar aldımMerhabalar hanımlar
Daha önce rahim içi sülük yaptıran var mı aranızda varsa tavsiye eder misiniz?
Ne gibi faydalarını görüp neden yaptırdınız acaba?
Ben gebelik düşündüğüm için faydası olduğunu duydum o yüzden merak ediyorum
Eğer yaptiracaksaniz dikkat edin sünnete uygun günlerinde ve temiz dualı biri olmalı şimdi bunu ticarete döktü insanlar oysaki zamanları var öncesinde ve sonrasında dikkat edilmesi gereken hususlar var
Ama benim size tavsiyem daha önce hacamat ya da sülük yaptirmadiysaniz önce bi tarama diyorlar komple bi kontrol ettirdin kupa koydurun kasik bölgesine de sülük koydurun akabinde varsa cesaretiniz rahim içi koydurursunuz illa içeri koymaları şart değil dışarıdan da yerlestiriyorlar ve 3 lemeyi unutmayın bu ay hacamat günlerinde yaptırdınız yapan kişiye sorun tekrar 1 hafta 2 hafta neyse ne zaman yapalım diye 3 kere üst üste yaptırın 3leyin yani
Çok uzun oldu hakkınızı helal edin ben tavsiye ediyorum ayrıca hacamat ve sülük peygamber efendimizin sünnetidir şifa olsun insaallah