Rahim içi perde veya çift rahim teşhisi konulanlar yardımcı olabilir mi?

Bu hamileliğin nasıl geçiyor peki canım yatarak mi
Yok benim septum 100 de 95 temizlendi. Şu an bir sıkıntı yaşamıyorum. Yine de önceki gebeliklerim nedeniyle ilaç kullanıyorum ama yatmamı gerektiren bir durum yok şu an için. Ama dediğim gibi ilk doktorum aldım dediği septum yüzünden 3 operasyon daha geçirdim körü körüne güvenmemek lazım kimselere

Yok benim septum 100 de 95 temizlendi. Şu an bir sıkıntı yaşamıyorum. Yine de önceki gebeliklerim nedeniyle ilaç kullanıyorum ama yatmamı gerektiren bir durum yok şu an için. Ama dediğim gibi ilk doktorum aldım dediği septum yüzünden 3 operasyon daha geçirdim körü körüne güvenmemek lazım kimselere

Çok haklısın. Hamileyken benim en başından beri kanamam senin de öyle miydi

Pazartesi mr ise takılacak hiçbişey yok zaten Ağrı kesici almanıza da gerek Yok makineye girip çıkıyorsunuz 10 dk kıyafetleriniz üstünüzde röntgen gibi biraz daha uzun yatıyorsunuz o kadar

Mr dan sonra hsg istenmis ya sizden o yüzden sordum. Mr da bişey gozukmezse perde yok mudur gerçekten peki. Ultrason da kesin tanı konulmazmis mesela

Çok haklısın. Hamileyken benim en başından beri kanamam senin de öyle miydi
Benim hiç kanamam olmadı. İkinci gebeliğimde hafif lekelenmem olmuştu ama hiç kanama geçirmedim. İlaçta vermediler o zaman. Ben hiç kalp atışı alamadım 6 haftalık gelişim durdu iki gebelikte de kürtaj olmak zorunda kaldım. Septum hariç hiçbir sebep bulunamadı. Kimi doktor septumdan dedi kimisi septumdan değil. Şu an sağlıklı gebelik olduğunu düşünürsek sanırım septum kaynaklıymış ama kucağıma almadan inanamayacağım sanırım

Mr dan sonra hsg istenmis ya sizden o yüzden sordum. Mr da bişey gozukmezse perde yok mudur gerçekten peki. Ultrason da kesin tanı konulmazmis mesela
MR da yoksa yoktur bence ama yumurtalıklar tam detaylı değerlendirilemeyebilir belki ama septum veya benzeri çıkar diye düşünüyorum. Bende istenen hsg kurul istediği içindi. 4 boyutlu usg de de çıkıyor sonra gittiğim doktorun vardı mesela tekrar hsg ye göndermemişti normal 4 boyutlu işe muayene etmişti

Benim 20. Haftada kanamadan dolayı eşten ayrıldı bebeğim. Suni sanciyla ölü doğum yaptım herkesin farklı oluyor demek. Bana perdeden dolayı kanama dedi doktor demek ki her perdesi olanda kanama olmuyor

X