Rahim fliminde hamile kalmak

X

xxxnezo

Ziyaretçi
slm bayanlar ben birsey ögrenmek istiyodum ben bu ay rahim flimi cektırecegim HSG adetimin 10 gununde bu ay yumurtlama döneminde sansımızı denesek zararı olurmu sizce
daha öncede çekilmiştim kurtaj oldum dr. tekrar istedi tşk ederim simdiden cavaplar için yazarsanız sevinirm ... sevgiler

merhaba bende bu ay hsg çektirdim sonrada korunmadık ve suan adetim 2 gün gecikti ben seviniyorum ama bir zararı olurmu ki doktor korunma falan bişe demedi sen kürtajı ne için oldun önce bu yüaden mi......

xxxnezo, merhaba doktorlar bu konuda iki farkli sey soyluyor dene bir sey olmaz ya da deneme garanti olsun diyorlar. bir de film sonrasi antibiyotik verdikleri icin. ama ben denemistim kalmamistim gerci. yine de sabredebiliyorsan bekle istersen.
bir de neden ikinci kez film istedi doktor, nedenini ayrintili yazar misin?

merhaba bende bu ay hsg çektirdim sonrada korunmadık ve suan adetim 2 gün gecikti ben seviniyorum ama bir zararı olurmu ki doktor korunma falan bişe demedi sen kürtajı ne için oldun önce bu yüaden mi......

bence hic korkma arkadasim cunku bazi doktorlar deneyebilirsiniz diyor benimkisi oyle demisti gerci bir degeri de bekle bir ay daha iyi demisti ama bilinen kesin bir nedeni olsa kesinlikle deneme derlerdi. uzme kendini ama test yap bence:)) gerci film snrasi benim de bir gun gecikmisti ama senin iki gun olmus, sabah atesini olc dusuk cikmazsa bence test yaptir.
nezonun filmle ilgisi yok kurtajinin bebegini kaybetti benim gb hamileyken, filmle ilgisi yok.

ben antibiyotikte almadım bide çocuk yokki daha yumurtlamadan önce çekiliyosun filmi ne zararı olabilir ki....

bence hic korkma arkadasim cunku bazi doktorlar deneyebilirsiniz diyor benimkisi oyle demisti gerci bir degeri de bekle bir ay daha iyi demisti ama bilinen kesin bir nedeni olsa kesinlikle deneme derlerdi. uzme kendini ama test yap bence:)) gerci film snrasi benim de bir gun gecikmisti ama senin iki gun olmus, sabah atesini olc dusuk cikmazsa bence test yaptir.
nezonun filmle ilgisi yok kurtajinin bebegini kaybetti benim gb hamileyken, filmle ilgisi yok.

ya ben bir iki gün daha bekliyim diyorum korukuyorum negatif çıkar diye geçen çarşamba yaptım testi negatif çıktı o yüzden bekliyim diyom ama ne kadar bekleyebilirim bilmem

bana vermisti doktorum herhangi bir enfeksiyon riskine karsi ama bak iyiki vermemmis sana hamile olabilirsin.
lutfen takma kafana simdi bunu once netlestir bir hamilemsin diye.
hani olur da var olan yumurtan biraz rontgen aliyor zarari olur mu diye dusunuyor doktorlar, ama ben film sonrasi hamile kalanlari hatirliyorum burada hicbir sey olmadi. soyle dusun yuzde bir bile olsa ihtimal doktor milleti deneme diyor ustune sorumluluk almamak icin.
bence kafani buna hic takma simdi, testini yap sonrada doktoruna sor. burda o ay hamile kalmis arkadaslar sana daha iyi anlatir.

ya ben bir iki gün daha bekliyim diyorum korukuyorum negatif çıkar diye geçen çarşamba yaptım testi negatif çıktı o yüzden bekliyim diyom ama ne kadar bekleyebilirim bilmem

gecen carsamba tabii cikmaz:)) ancak adete birkac gun kala belki, idrar testinden bahsediyorum. en guzeli regle birkac gun gecince yapmaktir. Insallah hamilesindir, degilsen de uzulme film sonrasi onumuzdeki uc ay sansin cok yuksek diyorlar hep.

gecen carsamba tabii cikmaz:)) ancak adete birkac gun kala belki, idrar testinden bahsediyorum. en guzeli regle birkac gun gecince yapmaktir. Insallah hamilesindir, degilsen de uzulme film sonrasi onumuzdeki uc ay sansin cok yuksek diyorlar hep.

senin ne zaman çekildi filmin....

canım slm ben daha önce düşük yaşadım aradan 1 yıl geçti hamile kalamayınca dr. tekrar rahim flimi istedi benimde duyumum bazı dr. önerdiklerini duydum flimden sonra ama kararsız kaldım bende cevaplarınız içinde tşk.

X