- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.536
- Konu Sahibi atalente35
Bende iyi noolsun idare ediyoruzAaa değiştirmişsin canım nicki iyiyim valla sen napiyosun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende iyi noolsun idare ediyoruzAaa değiştirmişsin canım nicki iyiyim valla sen napiyosun
Aminnnnnnn.insalllah.Evet hastane süreci biraz maliyetli inşallah doktorlara gerek kalmadan oluverir bebekler.. isteyen herkese hayırlısıyla
Merhaba,Anestezili yaptım
Fulya emar da
Acısız
Hiç korkma
Ağrı sızı hiç yokMerhaba,
Bana da bugün doktorum rahim filmi çektir dedi. Fulya emarda. Şimdi regl dönemi gelip geçmesini bekliyorum. Ücreti ne kadar? Bir de ağrı acı yok mu gerçekten çok tırsıyorum
Anestezili daha mı iyi oluyor.doktor herhangi bir ağrı olmadan çekiyorlar dedi ama güvenemiyorum.özel sağlık sigortam var karşılar mı bilmiyorum arayıp bir kaç yerden fiyat almak lazım o zamanAğrı sızı hiç yok
Adet oluyosun gibi his oluyo
Ücretini umuttum ama baya pahalıydı diğer yerlere göre
750 falan
İstersen araştır
Anestezili 550 ye falan olan yerler varsa orda yaptır
Sonuç gösterme açısından farkeder mi bilmiyorum GerçiAnestezili daha mı iyi oluyor.doktor herhangi bir ağrı olmadan çekiyorlar dedi ama güvenemiyorum.özel sağlık sigortam var karşılar mı bilmiyorum arayıp bir kaç yerden fiyat almak lazım o zaman
Yani bende bilmiyorum şimdi bazı doktorlar illa kendi yönlendirdikleri yerlere gitmemizi istiyorlar hatta bazıları surat bile yapıyor:) neyse hayırlısı artık ne diyelim şu film işini bi halledelim de arrık ondan sonra bakarız yolumuza.Sonuç gösterme açısından farkeder mi bilmiyorum Gerçi
Özel sağlık sigortasını sor evet
İnşallah 3 ay içinde hamile olursunYani bende bilmiyorum şimdi bazı doktorlar illa kendi yönlendirdikleri yerlere gitmemizi istiyorlar hatta bazıları surat bile yapıyor:) neyse hayırlısı artık ne diyelim şu film işini bi halledelim de arrık ondan sonra bakarız yolumuza.
Valla benimde ondan şüpheleniyorlar çünkü geçen sene eylülde dış gebelik geçirdim ilk doktorum o zaman istememişti şimdi 1 senedir kalamayınca başka doktora geldim o istedi.inşallah kalırım inşallah sende kalırsın kimsenin kucağı boş kalmasınİnşallah 3 ay içinde hamile olursun
Ben olamadım
Tüpleri sorunlu olanlar hamile kalıyormuş duymuşsundur
Hmm anladım,ben önce nerede yaptıracağıma bir karar verebilsem. Birde bir şey soracağım muayenede olduğu gibi bu bir alet var spekulum ondan da takıyorlar mı ben asıl ondan korkuyorum.Ben anestezi almadım, iyi ki de almamışım toplamda 5 dk sürdü ve hiç acı ağrı olmadı. Öncesinde bir ağrı kesici aldım. Ve anestezi ile anestezisiz 400 tl fiyat farkı oluyordu.. acı eşiğiniz iyi ise yaprırmayın, cihazlar eskiden daha zorluyormuş ama yeni olanlar daha acısız. Yapılan işlem de şu şekilde .. içeriye tentürdiyot gibi bir şeyle temizliyor hijyenik olmasınaçısından. İnce tel kalınlığında bir şey yerleştiriyor ve ilaçı enjekte nediyor. Eğer tüpler açık ise bir şey hissetmezs