- 6 Şubat 2023
- 673
- 957
- 34
-
- Konu Sahibi Merveeee57
Hayırlısı inşallah ya bizde de hiç bir sorun çıkmadı tüm testleri yaptık bekliyoruz öyleceEvet öyle diyorlar inş bu ay bu tez doğru çıkar yoksa birdahaki ay aşılama planlaması yaptık işin boyutu değişecek artık :/ hayırlısı canım kalbimizden geçen olsun inş
MalesefMerhaba, sonrasında hamile kaldınız mı? Hamilelik oranı artıyor diyorlar umudum bu yönde
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah biz de 1 seneye yakın deniyoruz bakalım rabbim hepimize yaşatsın bu mutluluğuMalesef3 yıldır evliyim ve oluşmadı gebelik doktora gider gitmez ilk etapta hsg çekelim başlayacağımız tedavi boşa gitmesin dedi öyle yaptım normaldi tüpler klomen de ikinci ayım bakalım artık
Fakat bende çok duydum hsg den sonra gebe kalma oranı çok yüksek fakat tüplerde sorun var ise tıkalı ise vs herşeyin hayırlısı umuyorum ki sen hemencecik gebe kalırsın hayırlısıyla
İzmirde Tınaztepe de çekilcem 3000 dedilerHakkımızda hayırlısı olsun inşallah biz de 1 seneye yakın deniyoruz bakalım rabbim hepimize yaşatsın bu mutluluğu
Çokmuş ya ama el mecbur gidiyor insan devlette randevu alamadıkİzmirde Tınaztepe de çekilcem 3000 dediler
İzmir medifema da 7500e çektirdim canım bu ayHangi şehir Izmir de çektiren varsa fiyat bilgisi yazabilir mi
Anestezili herhalde yoksa çok pahalıymışİzmir medifema da 7500e çektirdim canım bu ay
Nerde yaşıyorsun ben adet olmayı bekliyorum geçen ay yaotrcktm olmadı ben İstanbul Fatih'te 900 TL ye
Nerde yaşıyorsun ben adet olmayı bekliyorum geçen ay yaotrcktm olmadı ben İstanbul Fatih'te 900 TL ye yaotrcm
Evet anestezili bana da çok pahalı geldi açıkçası doktordan memnun olduğum için başka yer araştırmadımAnestezili herhalde yoksa çok pahalıymış
Ben bu gün anestezisiz 3000 e çekildim çok acı yok benceEvet anestezili bana da çok pahalı geldi açıkçası doktordan memnun olduğum için başka yer araştırmadım
çok değişken oluyor burda neler okudum kimisi acıdan bayılmış falan cesaret edemedim o yüzden anestezisiz çekimeBen bu gün anestezisiz 3000 e çekildim çok acı yok bence
Maalesef karşılamıyor. Benim özel sağlık sigortam olduğu halde ücretli bir görüntüleme merkezinde çektirmiştim. Özel sağlık sigortası veya tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırırsanız Dr muayenesi ve tahlillerde çok işe yarıyorArkadaşlar merhaba, rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum özel hastanede iyi bir doktor var ben de özel sağlık sigortası yapayım diyorum ama hsg yi karşılar mı emin değilim bilginiz var mı ? Doktor en son 2 bin civarı demişti çünkü.
Merhaba gebelik oluştu mu filmden sonraBen az önce yaptırdım canım ağrısız demişlerdi gerçekten de beklediğim gibi sancılı ağrılı bi işlem değilmiş sadece insan geriliyor ilk defa yaptırdığı için
Yok canım olmadı aşılama sürecini başlattıkMerhaba gebelik oluştu mu filmden sonra
Rahim filminden sonra bu zamana kadar bir işlem yapılmadı mı pekiYok canım olmadı aşılama sürecini başlattık
Rahim filminden sonra bu zamana kadar bir işlem yapılmadı mı peki
Yani mart ayinda çektirdiniz sanırım mart ayindan temmuz ayina kadar doğal yolla gebelik mi beklediniz yoksa ekstra bir aşılama vs yapıldı mınasıl bi işlem doktor başka bir şey söylemedi
Doğal yolla olmayınca temmuzda aşılama kararı aldıkYani mart ayinda çektirdiniz sanırım mart ayindan temmuz ayina kadar doğal yolla gebelik mi beklediniz yoksa ekstra bir aşılama vs yapıldı mı