- 8 Mart 2018
- 2
- 0
- 16
- 30
- Konu Sahibi Zumrudyazici
-
Anestezisiz yapılıyor ama korkmayın öyle bahsedildiği kadar dayanılmayacak bir ağrı acı olmuyor sadece kasık ve karın bölgenizde bir baskı hissediyosunuz ilaç verildiği sırada regli ağrısının 1-2 tık üstünü düşünün zaten hazırlanma aşaması dahil 10 dk bile sürmüyo işlem.Merhaba arkadaş bir konuda danışmak ve yardım bilgi almak için burdayım. Aranızda devlet hastanesinde Rahim filmi diğer adıyla HSG (Histerosalpingografi) çektiren var mı? Prosedür nasıl? Özel hastanelerde çok pahalı ama anestezi altında yapıyorlar acısız ağrısız. Acaba Devlet Hastanelerinde de anesteziyle mi yapıyorlar? Yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba ben de çarşamba çektireceğim. Anestezi sedasyon olarak uygulanıyor değil mi? Yani kısa süreli bir durum. Kaç dakika sonra kendinize geldiniz acabaHerkes acısız ağrısız kolay bir işlem olduğunu söylüyor, belki de öyledir gerçekten bilemiyorum. Ben anestezi ile çektirdim özel hastanede(900 tl) kendime geldiğimde çok hafif bi kanamam oldu, kasıklarımda 1-2 saat kadar bi ağrı oldu ara sıra ve sonrasında geçti. Enfeksiyon kapmamak adına doktor ilaç yazmıştı.
Özel hastanelerde anestezi yapılıyor sadece ben üniversite hastanesinde cekildim 1 ay önce anestezi olmadım sadece ağrı kesici içmemi söylediler abartılıcak bir ağrı yok adet sancısı gibi bir ağrısı oluyor oda 2 dakika sürüyor.Merhaba arkadaş bir konuda danışmak ve yardım bilgi almak için burdayım. Aranızda devlet hastanesinde Rahim filmi diğer adıyla HSG (Histerosalpingografi) çektiren var mı? Prosedür nasıl? Özel hastanelerde çok pahalı ama anestezi altında yapıyorlar acısız ağrısız. Acaba Devlet Hastanelerinde de anesteziyle mi yapıyorlar? Yardımcı olursanız sevinirim
Mrb hsg sonrası ilk adeti ne zaman oldunuzHerkes acısız ağrısız kolay bir işlem olduğunu söylüyor, belki de öyledir gerçekten bilemiyorum. Ben anestezi ile çektirdim özel hastanede(900 tl) kendime geldiğimde çok hafif bi kanamam oldu, kasıklarımda 1-2 saat kadar bi ağrı oldu ara sıra ve sonrasında geçti. Enfeksiyon kapmamak adına doktor ilaç yazmıştı.
Merhabalar ben jınekolojık muayene bile olamıyorum. İster istemez kasiliyorum. Anestezili olsam nasıl yapıyorlar,tamamen mi uyutuluyorAnestezisiz yapılıyor ama korkmayın öyle bahsedildiği kadar dayanılmayacak bir ağrı acı olmuyor sadece kasık ve karın bölgenizde bir baskı hissediyosunuz ilaç verildiği sırada regli ağrısının 1-2 tık üstünü düşünün zaten hazırlanma aşaması dahil 10 dk bile sürmüyo işlem.
Ben jınekolojık muayenede bile duramıyorum. O zaman vajinismussun dediler hemen. Hayır öyle olsa eşimle birlikte olamam dedim. Kasiliyorum iki iki dört yanı. Kendimi sıkıp bacaklarımı kastiğim için de spekulum takamiyor doktor. Sizce bu yüzden anestezili HSG yaptırmam daha mı doğru?Ben çekildim 1 ay önce anastezili uyudum 10 dk hiçbir şeyde anlamadım en iyisi
Korktum çünkü bayıltmadan ağrı olur diye o yüzen özelde çekildim
Bence anastezili çektir hem rahat olursun hem anlamazsın daha iyi olur senin içinBen jınekolojık muayenede bile duramıyorum. O zaman vajinismussun dediler hemen. Hayır öyle olsa eşimle birlikte olamam dedim. Kasiliyorum iki iki dört yanı. Kendimi sıkıp bacaklarımı kastiğim için de spekulum takamiyor doktor. Sizce bu yüzden anestezili HSG yaptırmam daha mı doğru?
Merhaba devlet hastaneleri anestezili yapmıyor bildiğim kadarıyla özel merkezler yapıyor, evet tamamen uyutuyorlar.Merhabalar ben jınekolojık muayene bile olamıyorum. İster istemez kasiliyorum. Anestezili olsam nasıl yapıyorlar,tamamen mi uyutuluyor
Merhaba arkadaş bir konuda danışmak ve yardım bilgi almak için burdayım. Aranızda devlet hastanesinde Rahim filmi diğer adıyla HSG (Histerosalpingografi) çektiren var mı? Prosedür nasıl? Özel hastanelerde çok pahalı ama anestezi altında yapıyorlar acısız ağrısız. Acaba Devlet Hastanelerinde de anesteziyle mi yapıyorlar? Yardımcı olursanız sevinirim
Nasıl oldu maskeyle mi uyuttular rahat nefes aldın mıBen çekildim 1 ay önce anastezili uyudum 10 dk hiçbir şeyde anlamadım en iyisi
Korktum çünkü bayıltmadan ağrı olur diye o yüzen özelde çekildim
Maskeli tabi hiç anlamadım bileNasıl oldu maskeyle mi uyuttular rahat nefes aldın mı
Nasıl nefes alacağız maskeyle uyurkenMaskeli tabi hiç anlamadım bileUyandırdılar beni rahat uyandım
İnan ben hiç anlamadım bile hafif maskeyi aşşaya çektim zorlanmadım yani korkmaNasıl nefes alacağız maskeyle uyurken
Uykuya dalmadan mıİnan ben hiç anlamadım bile hafif maskeyi aşşaya çektim zorlanmadım yani korkma
Aynen bana iğne yapmadan söyledi bana damar yolunaçu açıyorum diye maskemi az aşşaya çektim sonra hiç bise hatırlamıyorumUykuya dalmadan mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?