• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim filmine gitmeden önce cinsel ilişki

filizim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Kızlar ya bir sorum olacak benim doktorum bir şey söylemedi ama cuma günü rahim filmine gideceğimde öncesinde cinsel ilişkide bulunmanın bir zararı olmuyor değilmi:uhm:Çektiren arkadaşlar cevap yazabilirmi acabayerimseniben​

canım zaten adetten sonra belli günlerde çekiliyor ben 9.günde gitmiştim ve ilişki olmadann

Doktorum bana adetten sonraki ilk hafta içinde dedi canım günü yok.Yani cuma 11.günü oluyor..Doktormu dedi sana canım ilişki olmadan çekilecek diye??

Doktorum bana adetten sonraki ilk hafta içinde dedi canım günü yok.Yani cuma 11.günü oluyor..Doktormu dedi sana canım ilişki olmadan çekilecek diye??

canım tam hatırlamıyorum dedi galiba zaten ilişki sonunda gitmek mantıksız olur galiba
ilişki sonunda gebelik olma ihtimali var biliyorsun
ilişkiye girme bence öyle git yinede sen bilirsinna.s.a.s.
şimdiden geçmiş olsunn

Saol canım da zaten korunuyoruz biz ben kürtaj oldum bebeğimi kaybettim 1.5 ay önce falan olmazsa yarın arayım doktorumu....

canım ben reglin 7. 8. 9. günleri hsg çekiliyor diye biliyorum 11. gün çektiricem demisin doktoruna bir de onu sorarsan 11. gün geç olmasın

canım ben reglin 7. 8. 9. günleri hsg çekiliyor diye biliyorum 11. gün çektiricem demisin doktoruna bir de onu sorarsan 11. gün geç olmasın

Hım sorarım ama gün olarak demedi işte bana adetten sonraki ilk hafta içinde dedi.Ben yarın bir arayım en iyisi yazarım burayada bilgi olsun ....

teşekkür ederim ben reglimin 8. günü(bu perşembe) hsg çektiricem günüm belli yani senin için dedim ben geç kalmış olma diye

teşekkür ederim ben reglimin 8. günü(bu perşembe) hsg çektiricem günüm belli yani senin için dedim ben geç kalmış olma diye
Tamam canım saol...yerimseniben

çok üzüldüm canım allah yaşatmasın birdaha böyle bir acıı:çok üzgünüm:
en iyisi doktorunu araman

Amin canım.Evet haklısın yarın ilk iş aramam lazım..CADIARZU

bence gır canım eheh cunku uzun bı sure gıremeyeceksın bıze 1 ay cınsel ılıskı yasaktısositososito

Benim adetim 8 gün sürüyorduu zaten dr da 9.günü çekince olmamıştııı.Canım dr sor istersen ama bir zararı olacağını sanmıyorum.

Yok canım ya sanmam bize kürtajdan sonra bile 1 hafta yasak koydu:jeyyar:

Canım flimden sonrada ilişki yasak diye bir kural yokk.Hatta ben ilaç tedvaisi görüyordum geçen ay dr beraberlik oldumu diye sormuştu..Tabi ben korkudan yapmamıştım:roflol:

Saol balsurat soracağım doktoruma birazdan 11'den sonra geliomuş onu bekliyorum....Benimde adetim 1 hafta sürüyor:(

Yok canım ya sanmam bize kürtajdan sonra bile 1 hafta yasak koydu:jeyyar:

canım fılmden sonra tupler zedelendıgı ıcın yada sole soyleyeyım acıldıgı ıcın mıkrop kapmaması gerekır cınsel yolla olusabılcek hın turlu sey var yoksa rahım fılmı derken bı de enfeksıyon kaomayın hatta doktorum 1 ay boyunca bana antıbıotık verdı ve o bır ay boyunca ılıskı yasaktı takı obur adet donemıne kadr.:enbuyukkk:

arkadaşlar bende geçen ay hsg çektirdim ne filmden önce nede filmden sonra ilişki yasak demedi dr biz kanama olduğu için 2 gün ara vermiştik sadece sonrasında herşey normale döndü zaten

doktor bana gününün önemi yok kanam bittikten sonraki ilk hafta içinde dedi..

Back
X