Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de bu ay çektirdim ama sağ taraf tıkalı ve kist mevcut canım bakalım nolucak bu ay inşallah olur ama hsg ye girenler genelde hamile kalıyorlarArkadaşlar dün rahim filmi çektirdim.sonuçlarım temiz çıktı.araştırmalarıma göre rahim filminden sonra hamile kalma şansı artıyormuş.rahim filminden sonra hamile kalanlar kimler :) filmden kaç ay sonra hamile kaldınız?öpüyorum hepinizi :)
Hiç üzülme herşeyin tedavisi var artık.inşallah bizde kısmet olacak canım çok umutluyumBen de bu ay çektirdim ama sağ taraf tıkalı ve kist mevcut canım bakalım nolucak bu ay inşallah olur ama hsg ye girenler genelde hamile kalıyorlar![]()
Çok teşekkür ederim.ayy ne güzel böyle güzel örnekleri görmek.inşallah ikinci bebişinizde filmden sonra hemen gelir :) aynen dediğiniz gibi ufak tıkanıklar açılıyormuş doktorumda öyle dedi :)Geçmiş olsun Canım ben 10 yıl önce çektirmiştim temizdi sonucum.Ve o ay hamile kaldım hiç umudum yoktu bi kızım oldu :) galiba ilacın etkisiyle ufak tefek yapışıklıklar açılıyor temizleniyor.Şimdi yine istiyoruz ama olmuyor tekrar çektirecem bende galiba.İnşallah olur sizinde
Rica ederim Canım'Amin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin'darısı sana inşallah'bencede açar bende öyle tahmin ediyorum filmden sonra 2.ay kalanlarda çok'sen yumurtalama zamanını kaçırma yeterHiç üzülme herşeyin tedavisi var artık.inşallah bizde kısmet olacak canım çok umutluyum
Çok teşekkür ederim.ayy ne güzel böyle güzel örnekleri görmek.inşallah ikinci bebişinizde filmden sonra hemen gelir :) aynen dediğiniz gibi ufak tıkanıklar açılıyormuş doktorumda öyle dedi :)
Allah razı olsun senden çok mutlu oldum canımRica ederim Canım'Amin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin'darısı sana inşallah'bencede açar bende öyle tahmin ediyorum filmden sonra 2.ay kalanlarda çok'sen yumurtalama zamanını kaçırma yeterP pammukgelin
Bugün adet günümden itibaren 13üncü gün.doktor filmden sonra 3 gün ilişki yasak dedi.2 gün sonra çalışmalara başlıcaz.yumurtlama dönemimi kaçırmam inşallahRica ederim Canım'Amin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin'darısı sana inşallah'bencede açar bende öyle tahmin ediyorum filmden sonra 2.ay kalanlarda çok'sen yumurtalama zamanını kaçırma yeterP pammukgelin
Sen yinede çalış belki olur :) olmazsa sonraki ayBugün adet günümden itibaren 13üncü gün.doktor filmden sonra 3 gün ilişki yasak dedi.2 gün sonra çalışmalara başlıcaz.yumurtlama dönemimi kaçırmam inşallah![]()
Senden de razı olsun Canım morel bozmak yok Allah büyükAllah razı olsun senden çok mutlu oldum canım![]()
Aynen canım :) gün gün saydıkta noldu gene olmadı.saymazsak olur belki :)Sen yinede çalış belki olur :) olmazsa sonraki ayinşallah
Beklicez canım 3 gün.adetin ikinci günü gel dedi sanırım klomen ve çatlatma iğnesi verecek.sen klomen denedin mi hiçBen geçen ay çektirdim, 10 gün ilişki yasaktı. Hatta biz bu süreyi 12 güne falan çıkardık ve yumurtlamayı kaçırmış olduk. Zaten doktor bu ayı atlayın demişti. Doktor 3 gün sonra diyorsa mutlaka 3 gün bekleyin bence. Ben bu ay yumurta takibi yaptırmayı düşünüyorum ve çatlatma iğnesi isteyeceğim doktordan.
Hayır hiç denemedim benim yumurtam hep büyüyor çünkü iki kere takip ettirmiştim. Ama çatlayıp çatlamadığından emin değilim. Bir kere doktor veriyodu iğneyi ben istemedim kendisi çatlasın dedim korktum iğneden. Doktor da tamam nasıl istersen demişti. Senin kacinci ayin deneme konusunda?Aynen canım :) gün gün saydıkta noldu gene olmadı.saymazsak olur belki :)
Beklicez canım 3 gün.adetin ikinci günü gel dedi sanırım klomen ve çatlatma iğnesi verecek.sen klomen denedin mi hiç
Anladım canım.3 ay oldu tedaviye başlayalı.ne bende ne eşimde sorun çıkmadı.yumurtalarımda büyüyüp çatlıyor.ilk ay klomen ve çatlatma iğnesi denedik.garanti olsun dedi doktor.klomenden kullanınca eğer yumurtalar çatlamazsa çoğu kişide kist oluşuyor doktorum kist oluşmasın hemde çatlasın garanti olsun diye iğnede vermişti ama olmadı.sonra bir ay ara verdik vücut dinlensin dedi.ondan sonraki ay eşim bel fıtığından ameliyat oldu ilişki yasaktı gitmedim doktora.bu ay gittiğimde vakit kaybetmeyelim rahim filmi çekelim dedi oda temiz çıktı.rahim filminden sonra hamile kalan çok bakalım belki kalıveririz kurtuluruz şu stresten.eğer doktorun iğne verirse kesinlikle kullan korkma.minnacık bi iğne ip gibi hiç acıtmıyor :)Hayır hiç denemedim benim yumurtam hep büyüyor çünkü iki kere takip ettirmiştim. Ama çatlayıp çatlamadığından emin değilim. Bir kere doktor veriyodu iğneyi ben istemedim kendisi çatlasın dedim korktum iğneden. Doktor da tamam nasıl istersen demişti. Senin kacinci ayin deneme konusunda?
Evet inşallah biz de bir an önce hamile kalırız. Sonraki bat ne zaman senin canım? Benimki 15 Aralık. Ben cuma günü doktora gideceğim yumurta takibi için ve iğne isteyeceğim bu ay.Anladım canım.3 ay oldu tedaviye başlayalı.ne bende ne eşimde sorun çıkmadı.yumurtalarımda büyüyüp çatlıyor.ilk ay klomen ve çatlatma iğnesi denedik.garanti olsun dedi doktor.klomenden kullanınca eğer yumurtalar çatlamazsa çoğu kişide kist oluşuyor doktorum kist oluşmasın hemde çatlasın garanti olsun diye iğnede vermişti ama olmadı.sonra bir ay ara verdik vücut dinlensin dedi.ondan sonraki ay eşim bel fıtığından ameliyat oldu ilişki yasaktı gitmedim doktora.bu ay gittiğimde vakit kaybetmeyelim rahim filmi çekelim dedi oda temiz çıktı.rahim filminden sonra hamile kalan çok bakalım belki kalıveririz kurtuluruz şu stresten.eğer doktorun iğne verirse kesinlikle kullan korkma.minnacık bi iğne ip gibi hiç acıtmıyor :)
6 Aralık canım. Bakarsın adet olmayız bebişler gelir :)Evet inşallah biz de bir an önce hamile kalırız. Sonraki bat ne zaman senin canım? Benimki 15 Aralık. Ben cuma günü doktora gideceğim yumurta takibi için ve iğne isteyeceğim bu ay.
İnşallah inşallah. Okuyunca yüzümde gülümseme oldu valla. Amin Allah isteyen herkese nasip etsin içinde de bize.6 Aralık canım. Bakarsın adet olmayız bebişler gelir :)
Amin canım :) umutsuzluğa asla kapılma. Doktorum bana adet olan her kadın anne olur dedi. Umutsuzluğa kapılacak gibi olduğumda doktorun bu sözünü hatırlıyorum. Sende bunu düşün.İnşallah inşallah. Okuyunca yüzümde gülümseme oldu valla. Amin Allah isteyen herkese nasip etsin içinde de bize.
Ne güzel demiş :) inşallah canım haberleşiriz. HoşçakalAmin canım :) umutsuzluğa asla kapılma. Doktorum bana adet olan her kadın anne olur dedi. Umutsuzluğa kapılacak gibi olduğumda doktorun bu sözünü hatırlıyorum. Sende bunu düşün.
Görüşürüz canım :) hoşçakalNe güzel demiş :) inşallah canım haberleşiriz. Hoşçakal