- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
Aynen öyle bende de çikolata kisti var bi çocuk olsa bütün dertlerimizi unutturacak işte ama olmuyor ben bi an umutlandim oldu dedim ama düşük yaptım çok zor gerçektenbnde hsg çektirdim 1 tane dış gebeliğm var 1 tüpüm full tıkalı doktor 4 ay deneyin olmazsa tüp bebek dedi ama bnm hala dikişlerim bile iyileşmemişken nasıl denerim korkuyorum ve denemiyorum. tüpte tıkanıklık için brkoli kürü deniyorum. herkesin yorumlarını okudum çoğunuzun tüpler açık ama başka problemler var. herkesin derdi farklı valla :'(
Aynen öyle bende de çikolata kisti var bi çocuk olsa bütün dertlerimizi unutturacak işte ama olmuyor ben bi an umutlandim oldu dedim ama düşük yaptım çok zor gerçekten
Bizi zaten bi biz anlarız umudumuzu kaybetmeyelim inşallah bir gun bizde anne olcazdüşük dış gebelik kısaya olan seni mutlu eden şeyi kaybetmek çok zorüzüntüsü çok farklı tekrar istediğinde kesin gelmeyeceğini bilmek çok farklı anlayabiliyorum düşüncelerini
Bizi zaten bi biz anlarız umudumuzu kaybetmeyelim inşallah bir gun bizde anne olcaz
Ben sogan kürü yaptım zaten faydası oldu mu bilmiyorum ama çocuk olmadı yani kistim ne alemde onu da bilmiyorum kiste faydası olduysa bile haberim yok en son 5cm diamin inşallah canım benim. çikolata kistlerini sağon kürü küçültüyolar diyorlar burda çok konu var hatta. bende brokoli kürü deniyorum 21 gün sabah akşam içicem . snra 15 gün soğan kürü deneyeceğim. 4 ay snra tekrar hsg çekilicem ve bakalım işe yaramış olcak mı
ilk mesaja sevindim bunu görünce çok üzüldüm. Allah sabırlar versin. inşallah olur yine. düşük sebebi belli mi?Aynen öyle bende de çikolata kisti var bi çocuk olsa bütün dertlerimizi unutturacak işte ama olmuyor ben bi an umutlandim oldu dedim ama düşük yaptım çok zor gerçekten
Belli değil olabilir dedi doktor yani sağlıksız bi gebelikmiş dedi araştırmaya gerek duymadı ama bi sonrakine aspirin kullancam öğrenir öğrenmez sanırım kan pıhtılaşmasından süphelendi gebeliğinı ögrenir ogrenmez aspirine başlicaz dediilk mesaja sevindim bunu görünce çok üzüldüm. Allah sabırlar versin. inşallah olur yine. düşük sebebi belli mi?
kan pıhtılaşmasını bende sorcaktım bugün unutttum. araştırıyorlar mı pıhtılaşmayı bir şekilde?Belli değil olabilir dedi doktor yani sağlıksız bi gebelikmiş dedi araştırmaya gerek duymadı ama bi sonrakine aspirin kullancam öğrenir öğrenmez sanırım kan pıhtılaşmasından süphelendi gebeliğinı ögrenir ogrenmez aspirine başlicaz dedi
Evet normalde kan alınıp bakılması lazım ama doktor kendisi öyle dedi bende anesteziden yeni ayılıyodum sormak aklima gelmedi neden aspirin kullancam diye eve geldim de internetten baktım ne için kullanıldığınakan pıhtılaşmasını bende sorcaktım bugün unutttum. araştırıyorlar mı pıhtılaşmayı bir şekilde?
Bence kesin cektir zaten tıkalıysa tüpler boşa aşılama falan yapılıyor ama hafif tikanikliklar varsa onlar aciliyo ve kendiliginden bile gebe kalabilirsin benim gibimerhaba kızlar, ben de 2 yıllık evliyim 1 senedir de bebek istiyoruz ancak olmadı kısmet değilmiş. ikimizde de görünen bi sıkıntı yok. 2 ay önce aşılama yaptık ancak o da olmadı. şimdi bu hsg yi araştırırken buldum burayı. doktorum gerek yok yapmamıza dedi ama ben de yaptırmak istiyorum. tüplere bakılması açısından. sonrasında da gebelik kendiliğinden olabiliyormuş.
aşılama öncesi kesin hsg yapılmalı mı ? onu anlayamadım gitti.
buarada bursa da tavsiye edebileceğiniz bi yer varsa sevinirim?
hepimizn hakkında hayırlısı olsun.
Canım selam. Asprını sormussun. Benımde 2 düşügüm var malesef. 2sıde cabuk ve kendılıgınden olusan gebelıklerdı. Ama ıkısınınde 7.hafta kalbı durdu. Hatta ıkıncısınde aspırın ve sulandırıcı ıgne kullanmama ragmn düşük oldu neyse sonra Pıhtılaşma ve kromozm testlerımızı ıstedı doktor. Arastrma hastanesınde yaptrdık ve gec sonuclanan testler bunlar. 3ay fln bekledık. Neyse sonuc kromozomlar eşimdede bendede temiz çok şükür. Pıhtılaşma testide sadece tasıyıcı cıktı. Bazı doktor sulandırıcı kullanmam gerektiğini bazısı gerekmedıgını söylüyo. Bu karısık bı durum kan pıhtılasma nedenıyle dusuk yaşayanlar formunda 1yılı aşkındır arkadaslarla konusuyoruz doktorlar hep ayrıstı. Neyse şuan asıl konum testler sonuclanalı ve bız korunmayı burakalı 9ay oldu ve hamılelık budefa olusmadı ilkdefa bukadr bekleyınce strese gırdım hormon degerlerım altust oldu fsh yuksekdı stresten fln. Yumurtlama olmadı gecenay. İlaç kullandım. Neyse çok şükür düşmüş fsh bu ay. İnşallah bu ay olur yumurtlama. Rahım fılmınıde doktorum ıstemedı 2 hamılelık olustu dıye ama bn kendum gidıp cektrdım aklımda soru kalsın ıstemedım cunku. Son adet 20 ocak. 26 ocakta rahım filmi cekıldı. Temız cok şükür. Bakalım buhafta ovulasyon haftam degerlendırmeyı düşünüyorum. Fılmden snra hamile kalanları arastırırken bu sayfayı buldum. İnşallah benımde bu ay hemen olusur hamılelık yıpratıcı bı surecBence kesin cektir zaten tıkalıysa tüpler boşa aşılama falan yapılıyor ama hafif tikanikliklar varsa onlar aciliyo ve kendiliginden bile gebe kalabilirsin benim gibi
Canim benim ben senin şansinı bu sefer yuksek goruyorum cunku benim de tuplerim acikti ama film sayesinde ben gebe kaldim yoksa bende hormon testleri falan yaptirmistim ve sol yumurtaligimdaki cikolata kisti harici hepsi temiz cikmisti tabi bu kist cocuga buyuk engel ama filmden sonra hemen oldu mucize gibiydi bakalim bende gebe kalirsam doktor ogrenir ogrenmez aspirine baslicaz dedi zarari yoksa kullanirim cunku bana bakilmadi pihtilasma var mi yok mu diye doktor oyle tahmin ettiCanım selam. Asprını sormussun. Benımde 2 düşügüm var malesef. 2sıde cabuk ve kendılıgınden olusan gebelıklerdı. Ama ıkısınınde 7.hafta kalbı durdu. Hatta ıkıncısınde aspırın ve sulandırıcı ıgne kullanmama ragmn düşük oldu neyse sonra Pıhtılaşma ve kromozm testlerımızı ıstedı doktor. Arastrma hastanesınde yaptrdık ve gec sonuclanan testler bunlar. 3ay fln bekledık. Neyse sonuc kromozomlar eşimdede bendede temiz çok şükür. Pıhtılaşma testide sadece tasıyıcı cıktı. Bazı doktor sulandırıcı kullanmam gerektiğini bazısı gerekmedıgını söylüyo. Bu karısık bı durum kan pıhtılasma nedenıyle dusuk yaşayanlar formunda 1yılı aşkındır arkadaslarla konusuyoruz doktorlar hep ayrıstı. Neyse şuan asıl konum testler sonuclanalı ve bız korunmayı burakalı 9ay oldu ve hamılelık budefa olusmadı ilkdefa bukadr bekleyınce strese gırdım hormon degerlerım altust oldu fsh yuksekdı stresten fln. Yumurtlama olmadı gecenay. İlaç kullandım. Neyse çok şükür düşmüş fsh bu ay. İnşallah bu ay olur yumurtlama. Rahım fılmınıde doktorum ıstemedı 2 hamılelık olustu dıye ama bn kendum gidıp cektrdım aklımda soru kalsın ıstemedım cunku. Son adet 20 ocak. 26 ocakta rahım filmi cekıldı. Temız cok şükür. Bakalım buhafta ovulasyon haftam degerlendırmeyı düşünüyorum. Fılmden snra hamile kalanları arastırırken bu sayfayı buldum. İnşallah benımde bu ay hemen olusur hamılelık yıpratıcı bı surec
Ben başkent hastanesinde çektirdim telefonla randevu alip gidiyosun doktora gitmene falan gerek kalmiyor zaten orda bi doktor oluyor hatta bi ekip var yani sadece doktor yok cok cok memnun kaldim aci agri falan yok ha var ama cok hafif bi adet sancisi o da 10 saniye o kadar daha sonra sana filminin cd sini veriyolar filmi de doktor daha sonra yorumlayip raporluyo onu daha sonra aliyosun umarim cektirmeden yardimci olabilmisimdirmerhaba,
4 ay önce dış gebelik geçirdim, 2 kere mtx iğne vuruldum ve 1,5 ay önce beta hcg sıfırlandı.
yakın zamanda adet göreceğim. bu adetim bittikten sonra doktorum korunmayı bırakabileceğimi söyledi. ama ben tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum
hsg filmi gibi bir şey istemedi doktorum ama ben hsg çektirip emin olup sonra korunmayı bırakmak istiyorum.
ankarada hsg filmi için önereceğiniz doktor/hastane var mı?
yardımcı olursanız çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?