• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim filminden sonra hamile kalanlar toplanalım birbirimize umut olalım 2018

Çok sağolun kızlar. Bu işlemden sonra işe gidebilirim değil mi sizce sıkıntı olur mu

Slm bende bu ayda bebek olmazsa bende yaptircam nasil oluyor kac dk suruyor bende korkuyorm

Ne kadar zamandır deniyorsunuz? Anestezili mi yaptıracaksınız anestezisiz mi? Kısa süren Bi işlem sancı oluyor yaparken ama o süre 1 dk bile sürmüyor.. Bende korkmuştum ama sonrasında tüplerin açık olduğunu öğrenince çok rahatlıyorsun

Girecek arkadaşlara: sakın korkmayın. Girmeden önce bacaklarım titriyordu ordaki herkes de öyleydi . resmen ağlamak istiyordum nefes alıp durdum. Sadece aletleri koyarken korkuyorsunuz. İlacı verdikten sonraki 3 sn acı hissediyorsunuz. Kanama çok fazla olmadı bende .uterus antevert. Tüplerden geçiş izlendi yazıyor. Sıkıntı yok sanırım. Tekrar doktora gidemedim işe dönmek zorudna kaldım.

Girecek arkadaşlara: sakın korkmayın. Girmeden önce bacaklarım titriyordu ordaki herkes de öyleydi . resmen ağlamak istiyordum nefes alıp durdum. Sadece aletleri koyarken korkuyorsunuz. İlacı verdikten sonraki 3 sn acı hissediyorsunuz. Kanama çok fazla olmadı bende .uterus antevert. Tüplerden geçiş izlendi yazıyor. Sıkıntı yok sanırım. Tekrar doktora gidemedim işe dönmek zorudna kaldım.

Çok geçmiş olsun size de

Rahim filmini İstanbul echomardan başla bir yerde çektirmeyin
Merhaba, başka guruplarda bu konuyla ilgili fikir aldım ama hala tedirginim. Echomardan herkes çok memnun ama bazıları ağrılı olduğunu söylemiş. Beni en çok düşündüren anestezisiz çekim olması, cesaret edebilir miyim bilmiyorum.

Ben 4 Eylül cuma çektireceğim bir aşılama yaptık başarısız oldu pso var Kasımda ekimde tüp bebek yapacağız inşllah gerek kalmaz amin

Bende İstanbul hekimoğlu görüntüleme merkezinde çektirdim 400 tl fiyatı acı 0

Back