- 8 Ağustos 2017
- 1.510
- 1.008
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yarın yaptıracağım ama korkuyorum.
Çok sağolun kızlar. Bu işlemden sonra işe gidebilirim değil mi sizce sıkıntı olur mu
Slm bende bu ayda bebek olmazsa bende yaptircam nasil oluyor kac dk suruyor bende korkuyorm
Girecek arkadaşlara: sakın korkmayın. Girmeden önce bacaklarım titriyordu ordaki herkes de öyleydi . resmen ağlamak istiyordum nefes alıp durdum. Sadece aletleri koyarken korkuyorsunuz. İlacı verdikten sonraki 3 sn acı hissediyorsunuz. Kanama çok fazla olmadı bende .uterus antevert. Tüplerden geçiş izlendi yazıyor. Sıkıntı yok sanırım. Tekrar doktora gidemedim işe dönmek zorudna kaldım.
2-3sene oldu yani.Ne kadar zamandır deniyorsunuz? Anestezili mi yaptıracaksınız anestezisiz mi? Kısa süren Bi işlem sancı oluyor yaparken ama o süre 1 dk bile sürmüyor.. Bende korkmuştum ama sonrasında tüplerin açık olduğunu öğrenince çok rahatlıyorsun
2-3sene oldu yani.
teşekkür ederimÇok geçmiş olsun size de
Esimede sperm testi falann yaptirdik ama offf ne bileyimHer testi yaptırdıysanız eşinizde dahil bence zaman kaybetmeyin rahim filmi için..
Merhaba, başka guruplarda bu konuyla ilgili fikir aldım ama hala tedirginim. Echomardan herkes çok memnun ama bazıları ağrılı olduğunu söylemiş. Beni en çok düşündüren anestezisiz çekim olması, cesaret edebilir miyim bilmiyorum.Rahim filmini İstanbul echomardan başla bir yerde çektirmeyin
Ne zaman yaptınız ben yarın yapacağım Sonomed 700 istediBende İstanbul hekimoğlu görüntüleme merkezinde çektirdim 400 tl fiyatı acı 0
Bugün yaptırdım hemde ağrısız oldu ben çok stres yaptımNe zaman yaptınız ben yarın yapacağım Sonomed 700 istedi