- 18 Aralık 2018
- 158
- 91
- 48
- 27
amin inşallah sizde aşılamaya gerek kalmadan inşallah bebeğinize kendiliğinden gelerek kavuşursunuz ama rahim filminden sonra genelde ilk 3 ay hamilelik bekliyorlar hiçbir probleminiz yoksa bi kaç deneyebilirsiniz aşılamadan önce diye düşünüyorumHanımlar merhaba, bende bu ay hsg çektirenlerdenim. Benim doktorum özellikle anestezili istediği için anestezi altında çekildi diye hiç bişey hissetmedim sonrasında az bi kasık ağrısı dışında hiç birşey yaşamadım bu ay tamamen oluruna bıraktık eğer olumlu bi sonuç alamazsak önümüzdeki ay aşılama düşünüyoruz eşimle. 1.5 yıllık evliyim hiç korunmadık onun dışında 10 ay önce düşükle sonuçlanan bi gebelik yaşadım. Şuan beklemedeyiz. Sizinle paylaşmak istedim. eğerki olursa herkese ümit olmak adına bende olumlu haberi yazarım hepinizin dilediği dilediğincr olsun
Amin inşallah en hayırlısı olsun. Çok uzun bi süre değil belki 1.5 yıl ama gerçekten hem sabır açısından hemdr psikolojikmen tükendik biz bu süreçte o yüzden bekleyebileceğimi sanmıyorum. Takdir-i ilahi bakarız bu ay göndermiş mucizeyi bizede zor günleri siler unuturuz hayırlısıylaamin inşallah sizde aşılamaya gerek kalmadan inşallah bebeğinize kendiliğinden gelerek kavuşursunuz ama rahim filminden sonra genelde ilk 3 ay hamilelik bekliyorlar hiçbir probleminiz yoksa bi kaç deneyebilirsiniz aşılamadan önce diye düşünüyorumtabi ki hepimiz sabırsızlıkla kavuşmayı beklediğimiz için dayanabilir misiniz beklemeye bilemem :) Allah'ım hakkımızda hayırlısını versin
Canım üç ay beklemenizi tavsiye etsemmmm emin ol o tedaviler çok çok çok stres yaptırıyor insana iki gol uğraştım ben tüp bebek dondurulmuşlar fln sonra rahim filmini çektirdiğim an hamile kaldım.Amin inşallah en hayırlısı olsun. Çok uzun bi süre değil belki 1.5 yıl ama gerçekten hem sabır açısından hemdr psikolojikmen tükendik biz bu süreçte o yüzden bekleyebileceğimi sanmıyorum. Takdir-i ilahi bakarız bu ay göndermiş mucizeyi bizede zor günleri siler unuturuz hayırlısıyla
Ahhh keşke öyle bi sabır gelsede eşim ve bana bizde sabredecek gücü bulabilsek keşkee.. bu ay için geri sayımdayız artık BAT 6 ocak. Dilerim rabbimden banada sen gibisini kısmet eder.Canım üç ay beklemenizi tavsiye etsemmmm emin ol o tedaviler çok çok çok stres yaptırıyor insana iki gol uğraştım ben tüp bebek dondurulmuşlar fln sonra rahim filmini çektirdiğim an hamile kaldım.
Ya birde sana şunu sorayım. Ne zman rahim filmi çektirdin? SAT ne zamandı? Ne zaman anladın hamileliğini? Çok üst üste olduCanım üç ay beklemenizi tavsiye etsemmmm emin ol o tedaviler çok çok çok stres yaptırıyor insana iki gol uğraştım ben tüp bebek dondurulmuşlar fln sonra rahim filmini çektirdiğim an hamile kaldım.
19 Kasım sat işte adet bitiminden bir kaç gün sonra rahim filmi rahim filminden üç dört gün sonra da hamile kalıyorum :) yumurtlama günümdü tam şimdi hamileliğim 6 hafta 3 günlükYa birde sana şunu sorayım. Ne zman rahim filmi çektirdin? SAT ne zamandı? Ne zaman anladın hamileliğini? Çok üst üste oldukafamda deli sorular
Oyu rabbim sana bağışlasın sağlıkla kucağına alırsın inşallahh. Benim bu ay olmadı, aşılamaya geçiyoruz artık.19 Kasım sat işte adet bitiminden bir kaç gün sonra rahim filmi rahim filminden üç dört gün sonra da hamile kalıyorum :) yumurtlama günümdü tam şimdi hamileliğim 6 hafta 3 günlük
Canım merhaba. Benim de rahim filmimde rahim şeklin T çıktı. Daha önce 4 kere kimyasal gebelik geçirmiştim. Acaba o mu etki oldu diye düşünmüyor değilim. 16sında randevum bakalım ne olacak.bende 5 kasımda çektirdim rahim t şeklinde dedi doktor bu engel olabiliyormuş hamile kalmaya ameliyat lazımmış fakat bizde eşimle bikaç ay daha deneyelim ona göre ameliyat kararı alalın dedik
merhabalar;Canım merhaba. Benim de rahim filmimde rahim şeklin T çıktı. Daha önce 4 kere kimyasal gebelik geçirmiştim. Acaba o mu etki oldu diye düşünmüyor değilim. 16sında randevum bakalım ne olacak.
bende de kalp rahim çıktı gebeliğe engel değilmil zaten genel olarak benim bir sorunum yok, malesef eşimin sperm sayısı az olan spermlerde hareketsiz eşinin sonuçları düzelmeden gebe kalman zor dedi doktorumBende çektirdim ve kalp şeklinde rahim cıktı ama doktor gebeliğe engel degil dedi tüplerim açıktı çekimdiğim ay olmadi ondan sonraki ay gebe kaldım ama kalp atışı durduğu için alındı şuan hala denemekteyim 3 aydır yok bir şey
Canım Allah yardim etsin tedaviyi de bence ertelemeyin eger eşine bi tedavi yapilabiliyosa benim de eşimde yok sorun bende var işte cikolata kisti adı kadar tatlı olmayan bi kist ve gebeliği zorlaştırıyor herkesin ayrı bi derdi var iştebende de kalp rahim çıktı gebeliğe engel değilmil zaten genel olarak benim bir sorunum yok, malesef eşimin sperm sayısı az olan spermlerde hareketsiz eşinin sonuçları düzelmeden gebe kalman zor dedi doktorum
eşimin çok şükür tedavisi var canım şuan ilaç tedavisi görüyor, 1 ayı bitirdi 3 ay kullanacak martta kontrolü var tekrar, kullandığı ilaçla çok iyi sonuçlar alanlar var umarım bizde de işe yarar çoğunda tekrar kontrole bile gitmeden gebelik oluşmuş, Rabbim dermansız dert vermesinCanım Allah yardim etsin tedaviyi de bence ertelemeyin eger eşine bi tedavi yapilabiliyosa benim de eşimde yok sorun bende var işte cikolata kisti adı kadar tatlı olmayan bi kist ve gebeliği zorlaştırıyor herkesin ayrı bi derdi var işte
Bence kesin çektir çünkü ben faydasını gördümkızlar pco luyum.bir senedir hamile kalamıyorum. klomen kullandım yumurtam oluştu ama gebelik oluşmadı.doktor 3 ay bekleyelim dedi. ama ben çok sabırsızım gidip hsg mi çektirsem diyorum?
Amin insallah işe yarar bu aşamalar insanı çok yıpratıyor çünkü bian önce bebiş gelir inşallaheşimin çok şükür tedavisi var canım şuan ilaç tedavisi görüyor, 1 ayı bitirdi 3 ay kullanacak martta kontrolü var tekrar, kullandığı ilaçla çok iyi sonuçlar alanlar var umarım bizde de işe yarar çoğunda tekrar kontrole bile gitmeden gebelik oluşmuş, Rabbim dermansız dert vermesin
Amin canım Rabbim kucağımızı boş bırakmasın.Amin insallah işe yarar bu aşamalar insanı çok yıpratıyor çünkü bian önce bebiş gelir inşallah
nasıl;? gebe mi kaldın?Bence kesin çektir çünkü ben faydasını gördüm
Evet cektirdiğim ay olmadı ama ondan sonraki ay oldu 9 aydır tam günlerinde ilişkiye girdiğim halde olmuyordunasıl;? gebe mi kaldın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?