- 13 Haziran 2016
- 1.571
- 1.283
- 83
- Konu Sahibi Elanur4206
-
Ya merhaba araştırkan denk geldiniz bende bugun rahim filmi çektirdm:)inş hemen hamile kalırım siz hemen hamilemi kaldınız bana sol biraz tıkalı dedi sağ açıkmış inş allahım.kızlar rahim filmi çekileli 9 gün oldu şeffaf kokusuz renkde akıntım var . Adetimin 10.günü çekildim rahim filmini ve adetimin 7.günü eşimle beraber olduk yumurtlama günlerm ise 11/12.günler benim sorum şu normalde bi sperm kadının rahminde 3-5 gün yaşayabiliyorsa hamile kalma olasılığım nedir ? Ve biz rahim filminden sonra hiç eşimle beraber olmadık . Eğer içeride sperm varsa bile rahim filmi çekildiğim an içerye verilen ilaç spermleri öldürür zaten değilmi ? Açıkcası bu ay hamile kalmakdan korkuyorum doktorum bu ay korunun dedi ama işde rahim filminden 3 gün önce ilişkiye girdik biz . Çok uzun oldu ama aklıma buraya sormak geldi .
Öyle oldu zaten canım adet bittiCanim bende cekildim ama doktorum ozelliklr adetten sonra beraberlik olduysa kesinlikle cekilemezsin demisti seni nasil uyarmadi ki cunku hamile olmaman gerekiyor cekilirken bu yuzden ozelikle adet den hemen sonra cekiliyor gebelik suphesi olmasin diye
Sağ açık sol biraz tıkalıymş ama hamiliğe engel değil dedi doktorm inşFilm sonucu nasil cikti canim
İnşallah canım rabbim gönlüne göre versin ben 1 ay korundum diğer ay hamile kaldım çok şükür rabbim nasio etti. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Benim tüplerimin ikiside açıkdı. Bizde asıl sorun eşindeydi canım.onuda kürlerle halletik çok şükür.Ya merhaba araştırkan denk geldiniz bende bugun rahim filmi çektirdm:)inş hemen hamile kalırım siz hemen hamilemi kaldınız bana sol biraz tıkalı dedi sağ açıkmış inş allahım.
Benim eşimdede sprem sıkıntı var kür tariflerini hatırlıyorsanız yazabilirmisinizİnşallah canım rabbim gönlüne göre versin ben 1 ay korundum diğer ay hamile kaldım çok şükür rabbim nasio etti. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Benim tüplerimin ikiside açıkdı. Bizde asıl sorun eşindeydi canım.onuda kürlerle halletik çok şükür.
Canım bizde ileri hızlı hareketli düşüktü %10 filandı. Sperm sayısı yüksekti birde morfoloji bozukluğu vardı yani şekil bozukluğu. Hareketlilik için her gün akşam yatmafan önce taze sıkılmış havuç suyu sabahları aç karnına soğuk press keçiboynuzu pekmezi yine hergün fındık ceviz yedirdim. Yemek olarak et balık yani protein ağırlıklı ve aynı zamanda kuru fasulye nohut ıspanak filan. İlaç olarak evicap kullandık sadece . Morfoloji bozukluğu içinde çoban çökerten otu aktarlardan temin edebilirsin. Hatırladıklarımı yazdım canım inşallah bir faydam olur.Benim eşimdede sprem sıkıntı var kür tariflerini hatırlıyorsanız yazabilirmisiniz
Teşekkür ederim biizmkide pekmez yiyor fındık fıstık arttırı arrk onun dışında bizde promen k vitamin ilaxı aldık havuç syudua hergün denicemCanım bizde ileri hızlı hareketli düşüktü %10 filandı. Sperm sayısı yüksekti birde morfoloji bozukluğu vardı yani şekil bozukluğu. Hareketlilik için her gün akşam yatmafan önce taze sıkılmış havuç suyu sabahları aç karnına soğuk press keçiboynuzu pekmezi yine hergün fındık ceviz yedirdim. Yemek olarak et balık yani protein ağırlıklı ve aynı zamanda kuru fasulye nohut ıspanak filan. İlaç olarak evicap kullandık sadece . Morfoloji bozukluğu içinde çoban çökerten otu aktarlardan temin edebilirsin. Hatırladıklarımı yazdım canım inşallah bir faydam olur.
Teşekkür ederim tekrardan allah hayırlısıyka kavuştursun bebişinleCanım bizde ileri hızlı hareketli düşüktü %10 filandı. Sperm sayısı yüksekti birde morfoloji bozukluğu vardı yani şekil bozukluğu. Hareketlilik için her gün akşam yatmafan önce taze sıkılmış havuç suyu sabahları aç karnına soğuk press keçiboynuzu pekmezi yine hergün fındık ceviz yedirdim. Yemek olarak et balık yani protein ağırlıklı ve aynı zamanda kuru fasulye nohut ıspanak filan. İlaç olarak evicap kullandık sadece . Morfoloji bozukluğu içinde çoban çökerten otu aktarlardan temin edebilirsin. Hatırladıklarımı yazdım canım inşallah bir faydam olur.
Amin canım benim rabbim en kısa sürede sanada nasip etsin.Teşekkür ederim tekrardan allah hayırlısıyka kavuştursun bebişinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?