- 1 Mayıs 2020
- 923
- 867
- 53
- 27
Ümitsizliğe kapilma canım ya bendede pko var yumurta tembelligiBizim erkek faktörü canım doktor deneyin yine dedi ama eşimin sperm sayısı az normal yollarla maalesef zor olması
Geçmiş olsun şimdiden:)Dayanırım evet çok teşekkür ler
Şöyle doktorum özel zaten o bulunacak yani çok iyi bir doktor ama o işlem nasıl olur bilemiyorumRahim filmini cektireceginiz yer cok önemi bence. Kullanacakları aletler, görüntüleme yöntemi vs yeni sistem olmalı. Benim ağrı eşiğim çok düşüktür buna rağmen ilk Hsg cekildiginde sadece ilaç tiplerden geçerken sanırım regl sancısı şeklinde bir ağrı oldu zaten kısa sürdü ve bitti gayet iyi gecti yani. Ancak birkaç yıl sonra ikinci Hsg filmi için başka bir merkeze gitmiştim kendini filmi cektiremeden dışarı zor attım diyebilirim çünkü işlemi yapan kişi acemiydi sanırım bir türlü rahime katateri yerleştirmedi, yapamadığı gibi bir de beni suçlar gibi saçma sapan konuşup moralimi bozdu. Ben de bırakın vazgeçtim istemiyorum diyip paramı geri alıp çıktım. İlk cektirdigim yere gittim ve yine sorunsuz ikinci filmimi de çekilmiş oldum...
İnsallah hayırlısıyla kavuşuruz bebeklerimize :) pko olup da hamile kalan çokÜmitsizliğe kapilma canım ya bendede pko var yumurta tembelligi
Canım sen neden iki kere cektirdin ben çektirdiği m ay hamile kaldım ama kimyasal yine çektirmek istiyorum bence rahimde yapisikliklar var ondan olmuyor yine çektiricem düşük olunca heralde rahim içi yapisikliklari tekrarladiRahim filmini cektireceginiz yer cok önemi bence. Kullanacakları aletler, görüntüleme yöntemi vs yeni sistem olmalı. Benim ağrı eşiğim çok düşüktür buna rağmen ilk Hsg cekildiginde sadece ilaç tiplerden geçerken sanırım regl sancısı şeklinde bir ağrı oldu zaten kısa sürdü ve bitti gayet iyi gecti yani. Ancak birkaç yıl sonra ikinci Hsg filmi için başka bir merkeze gitmiştim kendini filmi cektiremeden dışarı zor attım diyebilirim çünkü işlemi yapan kişi acemiydi sanırım bir türlü rahime katateri yerleştirmedi, yapamadığı gibi bir de beni suçlar gibi saçma sapan konuşup moralimi bozdu. Ben de bırakın vazgeçtim istemiyorum diyip paramı geri alıp çıktım. İlk cektirdigim yere gittim ve yine sorunsuz ikinci filmimi de çekilmiş oldum...
İnşallah canım ya evet var gülüm ama benim 3 yıldır artık pekte umursamıyorumİnsallah hayırlısıyla kavuşuruz bebeklerimize :) pko olup da hamile kalan çok ☺
Dediğim gibi iki kez işlemi yaptırdım, aynı merkezde yaptirdigim işlem sorunsuz ve gayet iyi ilerledi. Ağrısız diyemem ama regl sancısı gibi hissedilen bir ağrı ve kısa sürüyor. Film için gitmeden önce bir ağrı kesici alabilirsiniz bana öyle söylemişlerdi . Sadece Parol içip gitmiştim.Şöyle doktorum özel zaten o bulunacak yani çok iyi bir doktor ama o işlem nasıl olur bilemiyorum
Bende öyle yapayım ben sorun çıkacağını zannetmiyorum ama çocuk açısından ümitsizim. Peki mantar yada enfeksiyon engeller mi hamileliğiDediğim gibi iki kez işlemi yaptırdım, aynı merkezde yaptirdigim işlem sorunsuz ve gayet iyi ilerledi. Ağrısız diyemem ama regl sancısı gibi hissedilen bir ağrı ve kısa sürüyor. Film için gitmeden önce bir ağrı kesici alabilirsiniz bana öyle söylemişlerdi . Sadece Parol içip gitmiştim.
Allah en hayırlı zamanla nasip etsin insallah hepimizeİnşallah canım ya evet var gülüm ama benim 3 yıldır artık pekte umursamıyorum
Canım ben ilk hsgden bikac ay sona hamile kalmıştım ancak gebeliğim sonlandı ve kürtaj oldum. İkincisini de kürtaj olduğum için doktorum isted ve şüphelendiği üzere kürtajdan sonra yapışıklık oluşmuş. Histereskopi ile açıldı ve şuan aşılama ile hamileyim.Canım sen neden iki kere cektirdin ben çektirdiği m ay hamile kaldım ama kimyasal yine çektirmek istiyorum bence rahimde yapisikliklar var ondan olmuyor yine çektiricem düşük olunca heralde rahim içi yapisikliklari tekrarladi
Mantar için birşey diyemiyorum ama enfeksiyon engelleyebilirBende öyle yapayım ben sorun çıkacağını zannetmiyorum ama çocuk açısından ümitsizim. Peki mantar yada enfeksiyon engeller mi hamileliği
Ben düşükten sonra hiç baktirmadim kimyasal diye aceba benimde öyle olmuş olabilirmi ama benim kürtaj değildi düşüktü rahîm filmi cekinsem bence yine olur kesin düşük yapışıklık yaptıCanım ben ilk hsgden bikac ay sona hamile kalmıştım ancak gebeliğim sonlandı ve kürtaj oldum. İkincisini de kürtaj olduğum için doktorum isted ve şüphelendiği üzere kürtajdan sonra yapışıklık oluşmuş. Histereskopi ile açıldı ve şuan aşılama ile hamileyim.
O konuda doktoruna danış istersen canım. Rabbim gönlünüze göre versin inşallahBen düşükten sonra hiç baktirmadim kimyasal diye aceba benimde öyle olmuş olabilirmi ama benim kürtaj değildi düşüktü rahîm filmi cekinsem bence yine olur kesin düşük yapışıklık yaptı
Bende yarın çektiricem bakalım inş kolay geçer bir sorun çıkmazÇocuk istiyorum olmuyor rahim filmi çekinmem kasım çok korkuyorum zor mu çektirenler anlatırmısınız nasıl yapılıyor
Acımıyor canımİnşallah kolay olur içim rahatladı biraz dayanırım acı olsada ama bazıları aşırı ağrılı doğum yapmak gibi felan yazmıştı korktum o yüzden
Siz nasıl gebe kaldınız ,rahim filminin bir etkisi oldu muBen anestezisiz çektirdim, ağrı eşiğim yüksek normalde de o yüzden çok şiddetli dayanılmayacak bir ağrı hissetmedim. Siz eğer çok tedirginseniz ve ağrı eşiğiniz düşükse anestezili çektirmenizi tavsiye ederim, birşey hissetmezsiniz bu şekilde. Bence korkulacak bir durum yok biraz abartıldığı için insan çektirmeden önce tedirgin oluyor ama o kadar değil gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?