Kızlar kimse yokmu anlayanKızlar
Ay sonunda evet yanlış okudum yanlış yazdım doğru olan senin dediğin kuzum ne olur pekiBeton değil de batın olabilir mi o “tvbol” yazmışsın tuba mı acaba galiba bi tüpte genişleme var Sıvı oraya dolmuş tabii doktor daha iyi bilir benimki yazdığından doğru anlamı çıkarıp tahmin etme
Ay sonunda evet yanlış okudum yanlış yazdım doğru olan senin dediğin kuzum ne olur pekiBeton değil de batın olabilir mi o “tvbol” yazmışsın tuba mı acaba galiba bi tüpte genişleme var Sıvı oraya dolmuş tabii doktor daha iyi bilir benimki yazdığından doğru anlamı çıkarıp tahmin etme
Canım kanalların sevinebilirsinResmini bulamadım sonuç bu yazıyor histereskopi önerdi doktor daha dün çekildim hsg yi ağrım var biraz histereskopi de ağrı olurmu ? Yarın için randevu verdi dün hsg çekildim
Sonuç bu anlamadım kızlar
Uterin kavite yeterli , bilateral tuba dolum izlendi bilateral batın geçiş ile dağılım izlendi
Nasıl canım anlamadımCanım kanalların sevinebilirsin
Yaa çok şükürNormal cıkmış sonucunuz. tüpleriniz acik.
Tüpler demek istemiştim bi sıkıntı gözükmüyor yaniNasıl canım anlamadım
Yaa çok şükürNormal cıkmış sonucunuz. tüpleriniz acik.
Saglikli gebelikler saglikli bebisler olsun canimYaa çok şükürpolip varmı ona bakcaklar birazdan
İnşallah canım benimm inşallah hepimizinde olsun hayırlısı ileSaglikli gebelikler saglikli bebisler olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?