- 10 Mart 2016
- 2.729
- 11.380
- 208
- 30
Yok canm ilaç almadım öncesinde ve sonrasında.Zaten o gün muayene olmuştum drum rahim filmi istedi ve aynı günde çekildim.Hatta druma anestezi almak istiyorum dediğimde hiç gerek yok ağrılı bir işlem değil demişti ve gerçekten de tam dediği gibiydi.Druna sor yine de herkesin farklı olabilir.O da gerek yok derse anestezi alma bence.Oncesinden ilac iciyormusun peki canim
Canim en iyisi kendi druna sor çünkü kişiden kişiye değişiyor agri hissetme durumu.Tüpler kapalı olduğu zaman mi acı oluyor tam bilmiyorum ama ben Nisan gibi anestezi almadan çektirdim.Acı eşiğim çok düşük olmasına rağmen pek agrim olmadı ve kısa sürdü. Drum da anesteziye gerek duymamisti.Çıkınca iyiki anestezi almamışım dedim.Ama dediğim gibi kişilerde tüplerin durumuna göre değişebiliyor agri hissetme olayı. Bunu da seni muayene ederek en iyi drun söyler.Ayy cok kotuymuş ya , nette bir sitede acı hissedilmez anasteziye gerek yok vs yazılmıstı tabi hic yaptrmadım bilemiyorum tecrubeler önemli benm ıcın :) korktm suan.
Tesekkuer canimCanim en iyisi kendi druna sor çünkü kişiden kişiye değişiyor agri hissetme durumu.Tüpler kapalı olduğu zaman mi acı oluyor tam bilmiyorum ama ben Nisan gibi anestezi almadan çektirdim.Acı eşiğim çok düşük olmasına rağmen pek agrim olmadı ve kısa sürdü. Drum da anesteziye gerek duymamisti.Çıkınca iyiki anestezi almamışım dedim.Ama dediğim gibi kişilerde tüplerin durumuna göre değişebiliyor agri hissetme olayı. Bunu da seni muayene ederek en iyi drun söyler.
Hanımlar devlet hastanelerinde de yapılıyor mu hsg işlemi? Bende yaptırmak istiyorum ama korkuyorumözelde mi olmalı illa, devlette nasıl yapılıyor prosedür nedir bilen varmı?? ?? ??
merhaba hanımlar bugün bu konuyla ilgili o kadar çok şey okudum ki.6 yaşında bir oğlum var bir buçuk yıldır 2.yi istiyoruz ama olmadı doktor rahim filmi çektirmemi istedi bende kararsız kaldım bir tane var eğer sorun olsaydı oda olmazdı diye düşündüm hatta ağustosta kimyasal geçirdim.bana fikir verecek olanınız varmı?
Özelde yeni cihazları olan bir yerde yaptırmanızı öneririm . devlette cihaz eski olur vs . zaten bi dünya insanla uğraşıyorlar belki rahat edemezsiniz . hijyen açısından vs . hayırlısı olsun
bende bırakmak istemiyorum canım hatta Rabbim nasip ederse 3.bile yapmaya hazırdım ben ama gel gör ki 2. yi bulamadık henüz oğlum artık reklamlarda bile bebk görse bizim neden yok demeye başlıyor ister istemez üzülüyorum.hormon tahlillerimi yaptırdım normal çıktı doktor da rahim filmi istedi.ben erteledikçe erteledim ama olmadıkça da kafama takılıyor.sende birşey çıktı mi filmde canımbende geçen sene aralık ayında bir kimyasal gebelik geçirmiştim ondan öncede bir kürtajım olmuştu kimyasalın üzerine tekrar doktora başvurdum ertelediğim rahim filmini tekrar isteyince bu sefer yeter artık diyip gidip çektirdim ve iyi ki de çektirmişim ve kısmet olursa tek bırakma derim çocuğunu bu hayatta ailenin tek çocuğu olduğum için hiç bir zaman sevmemişimdir tek kalmayı insana bir kardeş olması süper birşeydir diye düşünüyorum tabi ki herşeyden önce Rabbim nasip ederse :)
yok canım benimde çok şükür temiz çıktı ama bazen bir pıhtılaşma olabiliyormuş tüpler de rahim filmini çektirdiğinde bu pıhtılaşmalar yok oluyormuş film için verilen ilaç sayesinde ben çektirdiğim ay hamile kaldım senin ki hem de bir çocuğun var çok şükür sonuçta olmuş bence erteleme derim o yüzdenbende bırakmak istemiyorum canım hatta Rabbim nasip ederse 3.bile yapmaya hazırdım ben ama gel gör ki 2. yi bulamadık henüz oğlum artık reklamlarda bile bebk görse bizim neden yok demeye başlıyor ister istemez üzülüyorum.hormon tahlillerimi yaptırdım normal çıktı doktor da rahim filmi istedi.ben erteledikçe erteledim ama olmadıkça da kafama takılıyor.sende birşey çıktı mi filmde canım
yani öyle tabi canım işte benimde kafam orda karışıyor zaten bir tane var diyorum birde acıyor çok dedikçe yaptıranlar boşuna acı çekmeyeyim diyorum olur diyorum sonrada olmadı işte birşey varsa da tedavisini olurum diyorum.kafam allak bullak anlayacağın.yok canım benimde çok şükür temiz çıktı ama bazen bir pıhtılaşma olabiliyormuş tüpler de rahim filmini çektirdiğinde bu pıhtılaşmalar yok oluyormuş film için verilen ilaç sayesinde ben çektirdiğim ay hamile kaldım senin ki hem de bir çocuğun var çok şükür sonuçta olmuş bence erteleme derim o yüzden
ben 1 sene ilaç ile tedavi gördüm her ay 4 yumurta çatlatma iğnesi, 5 yumurta oldu çatlatma iğnesi ama sonuç yok en son da doktorumu değiştirdim çünkü üstüne düştükçe psikolojik olarak çöküntü yaşadım eşime bakıldı onda da birşey yok doktor baktı yumurtam oluyor çatlıyor eşim de birşey yok bunun altında yatan başka bir sebep vardır diye filme gönderdi filmi görüp tedavi uygulamak daha iyi olacaktır çok şükür ki tedaviye gerek kalmadan hamile kaldım film üstüne tabi herşeyden önce zaman, onun geleceği vakti biz belirleyemiyoruz inşallah hiç bir şeye gerek kalmadan Rabbim tekrar nasip etsin kucağına :)yani öyle tabi canım işte benimde kafam orda karışıyor zaten bir tane var diyorum birde acıyor çok dedikçe yaptıranlar boşuna acı çekmeyeyim diyorum olur diyorum sonrada olmadı işte birşey varsa da tedavisini olurum diyorum.kafam allak bullak anlayacağın.
ben 1 sene ilaç ile tedavi gördüm her ay 4 yumurta çatlatma iğnesi, 5 yumurta oldu çatlatma iğnesi ama sonuç yok en son da doktorumu değiştirdim çünkü üstüne düştükçe psikolojik olarak çöküntü yaşadım eşime bakıldı onda da birşey yok doktor baktı yumurtam oluyor çatlıyor eşim de birşey yok bunun altında yatan başka bir sebep vardır diye filme gönderdi filmi görüp tedavi uygulamak daha iyi olacaktır çok şükür ki tedaviye gerek kalmadan hamile kaldım film üstüne tabi herşeyden önce zaman, onun geleceği vakti biz belirleyemiyoruz inşallah hiç bir şeye gerek kalmadan Rabbim tekrar nasip etsin kucağına :)
inaşallah canım cumaya randevu aldım bakalım gideceğim başka bir doktora gideceğim bu kez o ne karar verecek bakalım Rabbim tüm isteyenlere nasip etsinben 1 sene ilaç ile tedavi gördüm her ay 4 yumurta çatlatma iğnesi, 5 yumurta oldu çatlatma iğnesi ama sonuç yok en son da doktorumu değiştirdim çünkü üstüne düştükçe psikolojik olarak çöküntü yaşadım eşime bakıldı onda da birşey yok doktor baktı yumurtam oluyor çatlıyor eşim de birşey yok bunun altında yatan başka bir sebep vardır diye filme gönderdi filmi görüp tedavi uygulamak daha iyi olacaktır çok şükür ki tedaviye gerek kalmadan hamile kaldım film üstüne tabi herşeyden önce zaman, onun geleceği vakti biz belirleyemiyoruz inşallah hiç bir şeye gerek kalmadan Rabbim tekrar nasip etsin kucağına :)
ayyy umut oluyorsun resmen bana bende bu yüzden korkuyorum ama gerçi adetlerimde çok sancılı benim birde oğlumda sezaryan olmasına rağmen 1 gün doğum sancısı çektim açılma olmadı.birazda alışık sanki bünye ama yinede korkuyorum sanırım ama gideceğim ya bunu oğluma yapamam elimizde imkan varsa değerlendirmeliyiz inşallah çok beklemeyiz yine :)ayrıca da ben film çektirdiğimde acı hissetmedim bende çok kulak verdim çok acıyormuş filan diye korka korka gittim ama hiç öyle değilmiş :)
benim de adetlerim çok sancılı geçer o sancının yanında gerçekten hiç birşey değil film çektirmek benim kanamam da olmadı gittiğin yerde önemli ben ağrısız rahim filmi diye gittim hatta dedim bana anestezi verin o kadar korktum ama ısrarla böyle birşeye izin vermediler iyi ki de vermemişler :))ayyy umut oluyorsun resmen bana bende bu yüzden korkuyorum ama gerçi adetlerimde çok sancılı benim birde oğlumda sezaryan olmasına rağmen 1 gün doğum sancısı çektim açılma olmadı.birazda alışık sanki bünye ama yinede korkuyorum sanırım ama gideceğim ya bunu oğluma yapamam elimizde imkan varsa değerlendirmeliyiz inşallah çok beklemeyiz yine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?