rahim filmi

zelisss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
35
0
0
Ankara
merhaba arkadaşlar,1,5 yıldır evliyim ve ilk6 ay dogum kontrol hapı kullandım..bırakalı 1 yıl oldu ama hamile kalamadım geçen hafta zekai tahir burak hastanesine gittim 5 tüp kan aldılar ve ultrasonla attan baktılar.ve ultrason sonucu polikistik over dedi doktor ama hiç bilgi vermedi adetinin 2. 3. günü gel muayene edecez tüplere falan bakcaz dedi acaba bu muayene dediği rahim filmimi oluyo lütfen bana bilği veririmisiniz?:85:

yok canım normal muayene ederler. rahim filmi adetin bitmesine yakın çekiliyor ve öncesinde ilaç kullanman gerekiyor. hemen öyle gidince çekilen bir film değil. adetliyken muayene ediyor doktor daha iyi görebilmek için. geçmiş olsun

cnım rahim filmi özellikle gebe kalamayan kadınlarda aşılama yapılacaksa, aşılama öncesinde tüpler açık mı değil mi diye çekiliyor canım.. infertilite tedavisi alacaksan rahim filmi şart çekiliyor

cnım rahim filmi özellikle gebe kalamayan kadınlarda aşılama yapılacaksa, aşılama öncesinde tüpler açık mı değil mi diye çekiliyor canım.. infertilite tedavisi alacaksan rahim filmi şart çekiliyor

ne yapcaklar bilmiyorum açıkcası...hiçbişe demediler...sadece adetin 2. 3.cü gel tüplere ve hormonlara bakcaz dediler...

ne yapcaklar bilmiyorum açıkcası...hiçbişe demediler...sadece adetin 2. 3.cü gel tüplere ve hormonlara bakcaz dediler...

adetin 2-3 günlerinde yapılacak olan hormon testleri senin yumurtlamanın normal olup olmadığını gösterecek canım..korkma.

1 hafta sonra rahim filmim çekilecek fakat ben dr. verdiği ilaçları kullanmadım belki bu ay bebek olur diye.bugün regl oldum ilaçlara da bugün başlayacağım acaba bi sorun olur mu ?

bilen varsaa yazsın LÜTFENN

Son düzenleme:

ben dr. aradım,ne yapmam gerektiğini öğrendimm ...

hormonlarına test ile
tüplerine ultrasyon vb. gibi yollarla bakarlar.
muayene de tabiki rahim içi muayene olabilir, görüntüleme vs.
korkmana gerek yok.

ben de çikolata kisti vardı 7 ay bebiş olmayınca ve en son adeti cok agrılı gecince bi de bayıldım dr rahim filmi istedi ama öyle önceden ilaç falan kullanmadım istanbula gittim...adetim biteli 2 gün olmustu üstelik acıcak diye cok korkmustum cok kolaymısss alttan ilac verdiler baktılar gecti... muyane sırasında bile daha cok canım acıyordu...rahim filminden hemen sonra hamile kaldım :))))film cekmek icin verdikleri ilac rahimdeki yapısıklıgı yok ediomusss rahim filmini cok sevdim:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…