Herhangi bir sıkıntı çıkmamış hamile kalmaya engel olacak pcos çikolata kisti vs gibi bir şeyiniz var mıydı neden rahim filmi çektirdinizAnlayan varsa bakabilirmi rahim filminin sonucalari bu
Eki Görüntüle 3554576
Hamile kalamiyodum 3 yildir evliyim korunmamiz yoktu hormonlarda normaldi miyom vs hic biseyde yokHerhangi bir sıkıntı çıkmamış hamile kalmaya engel olacak pcos çikolata kisti vs gibi bir şeyiniz var mıydı neden rahim filmi çektirdiniz
Aynı yerde çektirmişiz :) bende sadece sağ tuba ile başlayan yer sizin gibi yani doktorum çok hafif bir tıkanıklık varmış açılmış demiştiAnlayan varsa bakabilirmi rahim filminin sonucalari bu
Eki Görüntüle 3554576
Benim tikanik vardi galiba acilmis kendi doktorum oyle soylemistiAynı yerde çektirmişiz :) bende sadece sağ tuba ile başlayan yer sizin gibi yani doktorum çok hafif bir tıkanıklık varmış açılmış demişti
Sizcede tikanikmi var di acilmismi oyle gorunuyo doktor galiba demistiAynı yerde çektirmişiz :) bende sadece sağ tuba ile başlayan yer sizin gibi yani doktorum çok hafif bir tıkanıklık varmış açılmış demişti
Canım senin iki taraftada varmış benim sadece sağ tarafımdaydı doktorun kim bu arada memnun musunSizcede tikanikmi var di acilmismi oyle gorunuyo doktor galiba demisti
Bursa sehir hastanesinde özlem caylan memnunum yine yarin tekrar gidip tekrar kan vericem bakalim hayirlisi senin doktorun kim nezaman cekildin rahim filminiCanım senin iki taraftada varmış benim sadece sağ tarafımdaydı doktorun kim bu arada memnun musun
Canım senin iki taraftada varmış benim sadece sağ tarafımdaydı doktorun kim bu arada memnun mSizcede tikanikmi var di acilmismi oyle gorunuyo doktor galiba demisti
ben nilüfer doruğa gidiyorum canım ayşenur kaya :) şubat 27de çekildimBursa sehir hastanesinde özlem caylan memnunum yine yarin tekrar gidip tekrar kan vericem bakalim hayirlisi senin doktorun kim nezaman cekildin rahim filmini
Hamile kaldin mi neyin vardıCanım senin iki taraftada varmış benim sadece sağ tarafımdaydı doktorun kim bu arada memnun m
ben nilüfer doruğa gidiyorum canım ayşenur kaya :) şubat 27de çekildim
Bu ay aşılama yaptık yarın test yapacagım pcos hastasıyım 2023 mayısta hamile kaldım kendiliğinden ama düştü sonrasında hamile kalamadımHamile kaldin mi neyin vardı
Bende pco yok ama yumurta yetersizligi var sanirim ilac verir onun icinBu ay aşılama yaptık yarın test yapacagım pcos hastasıyım 2023 mayısta hamile kaldım kendiliğinden ama düştü sonrasında hamile kalamadım
İlk defa duydum bunuBende pco yok ama yumurta yetersizligi var sanirim ilac verir onun icin
Amh baktırdın mı kaç çıktıYumurtlarim yeterli degilmis bilmiyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?