Rahim filmi

mavikelebekl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2024
17
3
21
Merhaba hanımlar rahim filmi cekinicem doktorum adetin bitiigi gün cekiliceksin dedi hamile kalmak çok istiyorum doktora başvurdum oda direk rahim filmi dedi korkuyorum rahim filmini çekmeye küçük bir şey ama bilginiz varmı veya hiç çektirdinizmi

Merhaba Canım ben çektirdim. Çok korkarak gittim elim ayağım titriyordu ama sakinlikte fayda var. Öyle aman aman zor değil. Vajinal muayenede sadece ufak bir ağrı hissedecekmişsin gibi düşün ama saniyelik olaylar. Sen korkma çekil filmini.

Merhaba hanımlar rahim filmi cekinicem doktorum adetin bitiigi gün cekiliceksin dedi hamile kalmak çok istiyorum doktora başvurdum oda direk rahim filmi dedi korkuyorum rahim filmini çekmeye küçük bir şey ama bilginiz varmı veya hiç çektirdinizmi
Gitmeden önce bir parol içmenizi tavsiye ederim . Bende anestezi almadan çektirdim sol tüplerim enfeksiyon kaplı ve tıkalı olduğu için çok ağrı çektim . Sagdan ağrım olmadı . Eve gelir gelmez ilaç aldım hemen geçti

Gitmeden önce bir parol içmenizi tavsiye ederim . Bende anestezi almadan çektirdim sol tüplerim enfeksiyon kaplı ve tıkalı olduğu için çok ağrı çektim . Sagdan ağrım olmadı . Eve gelir gelmez ilaç aldım hemen geçti
Çekildikten sonra hemen hamile kalırsın deniliyor sizce öyle olurmu

4 yaşında oğlum var. 2. İstediğimiz zaman çekinmiştim kendiliğinden olmayınca . Filmi çekileli 1 sene oldı geçen sene aralıkta çekmiştim henüz bir gebelik oluşmadı . Üstüne üstlük pcoslu olduğumu ödendim .

Hayır ben hamile kalmadım hormon sorunlarım vardı onları çözmek için kısa bir süre 2 ay kadar doğum kontrol hapı kullandım. Ama ilacı bırakınca 2 ay içinde hamile kaldım. Sağlıklı bir gebelik olmadı ama sonuç olarak kaldım. Üsteslik bir tüpüm tıkalı çıkmıştı

Merhaba, ben 3 senelik evliyim geçen sene korunmayı bıraktım bebek istiyorduk fakat 1 yıl boyunca hamile kalamadım 1 yıl geçince hormon testi yaptırdım normal çıktı her şey doktorun hsg önerdi 29 temmuz 2024’de çektirdim anestezisiz çekildi çok korkarak gittim normal alttan muayene gibiydi sadece ilacı uyguladıklarında anlık adet sancısı gibi bir ağrı girdi çok kısa sürdü ağrı dayanılmayacak gibi değildi, sağ tüpümde ilaç ilerledi fakat sol tüpüm tıkalı çıktı, işlem esnasında açabildiler çok şükür açamasalardı operasyon gerekli dediler çünkü. Normalde 10 dakika sürüyor benim yarım saatten fazla sürdü ona rağmen dediğim gibi aşırı ağrım olmadı sonrasında da bütün gün gezdim ağrı kesici bile kullanmadım çünkü ağrım hiç olmadı. Herkesin ki farklı ama benim için süreç böyle geçmişti. İçinizi ferah tutun 😊

Merhaba ben geçen pazartesi anestezili çektirdim hiçbir şey hissetmedim o yüzden. İşlem sonrası da rahattım. Şimdi yumurtlama dönemim geçti 16 aralık bat bekliyorum bakalım. Rahim filminden sonra ilk 3-4 ay ihtimal yüksek diyorlar.

Merhaba ben geçen pazartesi anestezili çektirdim hiçbir şey hissetmedim o yüzden. İşlem sonrası da rahattım. Şimdi yumurtlama dönemim geçti 16 aralık bat bekliyorum bakalım. Rahim filminden sonra ilk 3-4 ay ihtimal yüksek diyorlar.
ay cnm bende kasım sonu çektirdim bende 20 aralıkta adet olacağım ama inşallah olmam bende bekliyorum bakalım

benim işyerimdeki bayanda anestezili çekil diyor benim açık olan tüpüm bile çekindim için kapalı çıktı diyo

X