Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bir süre daha devam eder endişelenmeyin benimde o şekilde oldu2 gün önce rahim filmi çekindim ilk gün kırmızı renkte kanamam oldu 2 gündür de kahverengi akıntı şeklinde devam ediyor. 2 sene önce de çektirmiştim ama onda hiç böyle olmamıştı aynı durumu yaşayanlar var mı acaba aranızda ne zaman kesilir acaba
İnşallah ya regl zaten yeni bitti üstüne bu olunca insan bıkıyor bi yandan da korkuyor yanlış giden bişey mi oldu diyeMerhaba bir süre daha devam eder endişelenmeyin benimde o şekilde oldu
Çok haklısınız kişiden kişiye de çok değişiyor benim iki gün normal kanama oldu bir kac gün kahverengi oldu endişe etmeyin ama eğer çok oluyorsa kesin doktorunuza danışınİnşallah ya regl zaten yeni bitti üstüne bu olunca insan bıkıyor bi yandan da korkuyor yanlış giden bişey mi oldu diye
Ben özelde anestezili çekildim 12 binMERHABA ÖZELDE Mİ DEVLETTE Mİ ÇEKTİRDİNİZ ACABA
Merak etme benimde aynı oldu 2 gün fazlaydı sonra 3 gün de hafif şekilde sürdü sonra geçti zaten endişelenmeyin2 gün önce rahim filmi çekindim ilk gün kırmızı renkte kanamam oldu 2 gündür de kahverengi akıntı şeklinde devam ediyor. 2 sene önce de çektirmiştim ama onda hiç böyle olmamıştı aynı durumu yaşayanlar var mı acaba aranızda ne zaman kesilir acaba
rahim filminden sonra korunuluyo mu bir süreMerak etme benimde aynı oldu 2 gün fazlaydı sonra 3 gün de hafif şekilde sürdü sonra geçti zaten endişelenmeyin
Devlette sıra gelmediği için mecbur özelde çekindim benMERHABA ÖZELDE Mİ DEVLETTE Mİ ÇEKTİRDİNİZ ACABA
hemen çıktı mı sonucuDevlette sıra gelmediği için mecbur özelde çekindim ben
Estağfirullah merak ettiğiniz her şeyi sorabilirsiniz. Evet hemen çıktı sonucuhemen çıkıyor mu sonucu kusura bakmayın bilmedim için soruyorum
Bu süre zarfında hiç doktora gittiniz mi bişey dedi mi acabaanladım canım inşallah bakalım bende çektireyim dedim artık 9 aydır deniyoruz sonuç alamadık eşim sperm testi bende hsg çekilcem inşallah temiz çıkarda zamanla gebelikte olur
Yoo bana birşey demedi doktorum. 2-3 gün yapmayın dedi sadecerahim filminden sonra korunuluyo mu bir süre
rahim filminden sonra korunuluyo mu bir süre
Doktor hemen soyluyor, rapor sonraki gün sanırım cikiyorduhemen çıkıyor mu sonucu kusura bakmayın bilmedim için soruyorum
Bi kere gittim alttan muayene etti hormonlarima bakti ole o gittimde rahmin iyi 9 tane gelişecek yumurtan var demişti bide sağ tarafti sanirim kist var demisti 2 ay gecti hala gebelik olmadi neden bilmiyorum bende ay artik en azindan hem rahim filmi hemde sperm testi verelim dedimBu süre zarfında hiç doktora gittiniz mi bişey dedi mi acaba
Anladim canim insallah hayirla sonuçlanir hepimizin şu süre zarfinda ben baya psikolojik olarak çöktümDoktor hemen soyluyor, rapor sonraki gün sanırım cikiyordu
9 tane gelişecek yumurta görmesi normal değil bence pcos olma ihmali var canım bende de var ordan biliyorum sen başka bi doktora bidaha görün istersen tam tanıyı koysunlar ki ona göre hareler edebilesinBi kere gittim alttan muayene etti hormonlarima bakti ole o gittimde rahmin iyi 9 tane gelişecek yumurtan var demişti bide sağ tarafti sanirim kist var demisti 2 ay gecti hala gebelik olmadi neden bilmiyorum bende ay artik en azindan hem rahim filmi hemde sperm testi verelim dedim
PCOS VAR DEMEDİ CANIM AMA DOKTOR O ZAMAN ADETLİYKEN GİTTİM BEN9 tane gelişecek yumurta görmesi normal değil bence pcos olma ihmali var canım bende de var ordan biliyorum sen başka bi doktora bidaha görün istersen tam tanıyı koysunlar ki ona göre hareler edebilesin