Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Perde olabilir mi acaba? Doktor bir şey demiş mi?merhaba benim bi sorum olacaktı bilen varsa cevaplarsa sevinirim bi arkadaş 1 düşük birde dış gebelik yaşamış rahim filmi çektrmş tüpleri iyiymiş ama rahmi kalp şeklindeymş bu yüzden düşük oluyormş amly denmiş böyle bişey olabilirmi yani herkesn rahmi farklı tabide
Merhaba tesadüf gördüm yazınızı hemen cevap vermek istedim. Evet benim arkadaşımında kalp şeklindeydi ve perde vardı. Ameliyat oldu çok kısa bir işlemdi. Hemen ayına hamile kaldı. Kesinlikle olmalı çünkü hamile kalamıyordu hiçbir şekildemerhaba benim bi sorum olacaktı bilen varsa cevaplarsa sevinirim bi arkadaş 1 düşük birde dış gebelik yaşamış rahim filmi çektrmş tüpleri iyiymiş ama rahmi kalp şeklindeymş bu yüzden düşük oluyormş amly denmiş böyle bişey olabilirmi yani herkesn rahmi farklı tabide
Merhaba ben de bişey sorcam bu hsg adet bitiminden sonra çekilmiyormu ben adet olduğum tarihi söyledim ve bana 1 ay sonra adet old güne randevu verdi doktor o tarihte ya adet olacam yada çok yakın olacak kafam karıştı nasıl olacakmerhaba benim bi sorum olacaktı bilen varsa cevaplarsa sevinirim bi arkadaş 1 düşük birde dış gebelik yaşamış rahim filmi çektrmş tüpleri iyiymiş ama rahmi kalp şeklindeymş bu yüzden düşük oluyormş amly denmiş böyle bişey olabilirmi yani herkesn rahmi farklı tabide